Přejít na obsah

Blaupunkt TravelPilot DX R70

kath

Doporučené příspěvky

Po delším zkoumání jsem rozchodil tuhle starší navigaci, tady je řešení problémů, se kterými jsem se setkal:

1) Původní rádio Symphony má asi jiné zapojení kabelů, hlavně trvalý a přerušovaný plus jsou prohozeny. Takže jsem je zapojil opačně. Na konektoru napájení (spodní) jsou to druhý zleva v dolní řadě a čtvrtý zleva v horní řadě.

2) Nešlo provést automatickou kalibraci a i po manuální kalibraci přístroj sice trasu vypočítal, ale pořád hlásil "off road". Problém byl asi ve dvou věcech: a) gyroskop nebyl mezi 512 a 515, jak jsem se kdesi dočetl a hlavně B) navigace měla kvůli špatně zapojenému signálu zpátečky pocit, že pořád couvá. Kabel jsem zatím odpojil, je to druhý zleva v horní řadě.

3) Nejdřív trvalo dost dlouho, než navigace našla cestu. Pomohlo by asi čistící CDčko, možná taky opětovná kalibrace s lépe nastaveným gyrem.

Ještě musím zjistit 3 další věci, pokud někdo víte, poraďte:

1) Na CD "česko-polsko" staženém z torrentu je místo angličtiny polština (!). Dá se sice zvolit americká angličtina, ale ta mi nevyhovuje :) Nevíte někdo, jak editovat soubory na čédéčku, aby to zase mluvilo anglicky?

2) Kam umístit GPS anténu, aby nebyla moc na očích a přesto měla optimílní příjem? Zatím je uprostřed předního okna dole.

3) Jak zajistit, aby mi tu navigaci zase nějaká smažka nešlohla? :)

kath

Editováno: , autor: kath
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam tiez Blaupunkt TravelPilot DX. Je nejaka sanca ze mi to bude komunikovat s multifunkcnim volantom?

Taky mam multifunkcni volant, ale nefunguje mi to. Jeste jsem nemel cas proverit zapojeni konektoru, ale zrejme bude taky jinak, protoze napr. handsfree je zapojene do stejneho konektoru a je taky jinak.

Dalsi problem muze byt v komunikaci, cert vi, jak to je s canbusem...

kath

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...