Matrix Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Řešili jsme se známým problém s Maxidotem, když sem mu ho "učil česky", tak si mi postěžoval, jelikož má tu větší verzi, kde je grafický celý display, že se mu přestala zobrazovat ta horní 1/4, kde se třeba ukáže ikona olejničky, nebo když dochází benzín tak ikona pumpy. Auto má asi 14 dní, a když vyjel první nádrž tak se mu to ukázalo, při druhé nádrži už nic, jen zahoukal gong ale nic se neukázalo. Projel sem mu to diagnostikou, test akčních členů prověřil všechny segmenty a display je plně funkční, žádná jednotka neobsahuje chybu, krom jedné hlášky, že autorádio nekomunikuje (nemá originální) ale to na to doufám ten vliv nemá, protože ho neměl ani před tím. Vše je nakodované správně, jak motor, tak budíky. Pak mě napadlo, že když bych sundal konektor z hladinoměru co je ve vyrovnávací nádržce chladicí kapaliny, mělo by se to okamžitě ozvat, ale nezahouká ani gong, ani se nic nezobrazí, netuší někdo kde by mohla být zrada ??? Zkušenosti s Maxidotem žádné nemám, tak nevím jestli neudělal třeba nějakou školáckou chybu, takže sem mu nebyl schopen nic poradit. Je to 1.8 20V, 110 kW r.v. 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 horní 1/3 je jen na chybové hlášky a na provoz rádia takže pokud nemá origo rádio tak za normálních podmínek mu svítit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 30. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 (editace) Jasne to jsem pochopil. A to když už jede na rezervu se mu tam taky nezobrazí ? To se jako chybová (upozorňovací) hláška nebere ??? dřív mu tam prej avítilo třeba "bitte tanken" ale když vyjel druhou nadrz, tak uz nic. Aniten odpojenej hladinomer na chl.kapalinu se nijak neprojevil. Mě jde vcelku o to, proč to právě nezobrazuje ta upozornění na nádrž, chladicí kapalinu a asi i olej apod. Editováno: 30. Březen 2007, autor: Matrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 na nádrž upozorní jednou a pak nic jen při dalším startu ten hladinoměr chvilku trvá cca 15 vteřin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 30. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 A to se pak nikde ani nerozsvi zadna ikona té pumpy ? On tvrdi ze kdyz vyjel druhou nadrz, tak mu jen zahoukal gong, ale uz se nenapsal "bitte tanken" ani nesvitila zadna ikona, coz si myslim ze by mela po celou dobu dokud je v rezerve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 mělo by ale nesvítí jednou jsem jel z německa, za hranicemi to píplo a za prahou jsem měl rafiku málem přetočenou dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 30. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Tak to mě teda osobně Maxidot zklamal , ja ho bral jako dokonalejší a přesnější variantu budíků. Tak teď už vím že bych si ho do auta namontovat nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 (editace) "kecy" a graficke "vopicarny" sa zobrazuju urcite pri otoceni klucika. ja jazdim casto na rezervu ale teraz som aj sam zaskoceny ci to pocas jazdy len pipne, alebo to ukaze na par sekund v hornej casti aj ikonu pumpy. skor sa priklanam k nazoru ze ano. ale stale to tam nesvieti urcite. vcera som tankoval, tak ked sa to objavi, dam vediet. inak tie hlasky na maxiku maju svoje priority, napr. pri startovani nezapnute pasy "prebiju" prazdnu nadrz. holt bezpecnost je na prvom mieste. Editováno: 31. Březen 2007, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Řešili jsme se známým problém s Maxidotem, když sem mu ho "učil česky", tak si mi postěžoval, jelikož má tu větší verzi, kde je grafický celý display, že se mu přestala zobrazovat ta horní 1/4, kde se třeba ukáže ikona olejničky, nebo když dochází benzín tak ikona pumpy. Auto má asi 14 dní, a když vyjel první nádrž tak se mu to ukázalo, při druhé nádrži už nic, jen zahoukal gong ale nic se neukázalo. Projel sem mu to diagnostikou, test akčních členů prověřil všechny segmenty a display je plně funkční, žádná jednotka neobsahuje chybu, krom jedné hlášky, že autorádio nekomunikuje (nemá originální) ale to na to doufám ten vliv nemá, protože ho neměl ani před tím. Vše je nakodované správně, jak motor, tak budíky. Pak mě napadlo, že když bych sundal konektor z hladinoměru co je ve vyrovnávací nádržce chladicí kapaliny, mělo by se to okamžitě ozvat, ale nezahouká ani gong, ani se nic nezobrazí, netuší někdo kde by mohla být zrada ??? Zkušenosti s Maxidotem žádné nemám, tak nevím jestli neudělal třeba nějakou školáckou chybu, takže sem mu nebyl schopen nic poradit. Je to 1.8 20V, 110 kW r.v. 2003 A když si mu ho "učil" česky, není možný že se někde stala chyba? Jestli jsem to dobře pochopil... Že ti už teda asi těžko napíše německy, když by měl psát česky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 (editace) @stihacka maxidot ma tie jazykove verzie v sebe a len jednoduchou zmenou v konfiguracii sa prepne do inej reci. konkretne treba zmenit jednu poziciu kodovania. ty si si zrejme myslel ze v sw od maxika prepisoval hlasky, ze? ja mam CZ a tiez som si to chcel zmenit na iny jazyk, ale nakoniec zvitazil zdravy rozum. ceske auto = ceske texty a ziadne "bitte tanken" Editováno: 31. Březen 2007, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Nene,to pocesteni na to nema vubec zadny vliv, delalo mu to i v nemecke verzi. Ale pokud tedy pisete, ze je to normalni fce maxidotu, tak to nema asi cenu dal resit. Jen se moooc rad, ze moje ikonka pumpy mi sviti po celou dobu co jsem v rezerve, to bych asi jinak docela casto tlacil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 @stihackamaxidot ma tie jazykove verzie v sebe a len jednoduchou zmenou v konfiguracii sa prepne do inej reci. konkretne treba zmenit jednu poziciu kodovania. ty si si zrejme myslel ze v sw od maxika prepisoval hlasky, ze? ja mam CZ a tiez som si to chcel zmenit na iny jazyk, ale nakoniec zvitazil zdravy rozum. ceske auto = ceske texty a ziadne "bitte tanken" Aha, to mě jen tak napadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Nene,to pocesteni na to nema vubec zadny vliv, delalo mu to i v nemecke verzi. Ale pokud tedy pisete, ze je to normalni fce maxidotu, tak to nema asi cenu dal resit. Jen se moooc rad, ze moje ikonka pumpy mi sviti po celou dobu co jsem v rezerve, to bych asi jinak docela casto tlacil my mame este aj ukazovatko dojazd, tak ked tam svieti 0km tak je dobre zacat rozmyslat kde by sa dalo splasit nejake to palivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 3. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Jasně když si to tam člověk nezapomene přepnout, ale mohli nechat alespon klasicku ikonku v budíkach, že by to tam svítilo furt. Hlavně že už je objasněné, že se o žádnou závadu nejedná, že je to normální fce. maxidotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 19. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Tak bohužel už má po trápení, ani né po měsíčním vlastnictví té octavie mu ji v Praze oodcizili tak teď se zase trápí tímhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.