svitty Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 (editace) Čau chlapi, mám problém... přistudeném startu mi to naskočí v pohodě, ale při teplém startu naskočí tak na 4-5 otáčku, někdy i více!!! můžete mi poradit, co by to mohlo být? jen se modlím, aby to nebylo čerpadlo... jinak mám 1.9 TDI, r.v. 99, asi 170 tis. Editováno: 31. Březen 2007, autor: svitty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Uz se to tu probiralo nekde...pricinou byva prevazne starter. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...starty+za+tepla Špatně startuje za tepla Pravděpodobné příčiny: A) Špatný startér (startér nemá dostatečné otáčky, a řídící jednotka motoru "nepustí" naftu) Řešení: - Vyměnit startér - Startér rozebrat a zkusit "zrenovovat" - Odpojit čidlo teploty vody (není možné mít stále odpojené - jednotka podle něj řídí stále vstřikování nafty), aby si jednotka myslela, že je motor studený, a dala více nafty při startu. Řešení pomocí relé, které bude odpojovat čidlo pouze při startu, je téměř ideální Vyběhané čerpadlo (pouze u motorů s rotačním čerpadlem) (Pístek v rozdělovací hlavě čerpadlá má příliš "velkou vůli", a při malé dávce paliva není vstřikováno dodstatečné množství paliva do válce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 (editace) hledej na foru,řešilo se natisíckrát,nemá cenu to rozebírat znovu a znovu taky sem měl ten problém,hledal sem,našel sem,opravil sem Editováno: 31. Březen 2007, autor: toncek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svitty Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Díky chlapi... zkusím ten startér... pro začátek!!! a taky to zkusím napojit na diagnostiku!!! moc děkuju za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 j určitě bych se zaměřil na startér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 dej tam valeo starter,pak zvys start davku o 200jednotek a urcite to pomuze,kdyz ne,tak davku jeste o 200,pak res cidlo teploty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Já spíš než vyměnit starter bych zadarmo na VAGU zvýšil startovací dávku. Když by se nic nedělo, tak bych startovací dávku zase hodil zpátky a šel vyměnit startér. Už sem to řešil u jednoho kluka a v jeho případě to byla právě ta dávka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Pribuzny tento problem meli take. Za studena to startovalo OK, ale po zastaveni tepleho auta a znovu nastartovani byl problem. Doslo to tak daleko ze uz pak nenastartovali vubec. Vymena realatka č. 109 pod volantem vyresil jejich problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 zkusit zvýšit startovací dávku, když nepomůže tak řešit startér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosiik2 Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Kdyžtak umím opravit start mapu v software motoru TDI Startuje na brnk Jihočeský kraj 728772312 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 16. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 Může být i starší akumulátor s větším vnitřním odporem, před koupí startéru bych vyzkoušel půjčit si jiný, já nakonec měnil oboje :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.