MichalF Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Dneska Indy & Wich - Mnichovo Hradiste .... http://www.vostrov.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Pokud posloucháte Tři sestry tak by vás mohlo zajímat, že František Sahula vydal po 9letech nové solové album: http://www.synovevycepu.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Pokud posloucháte Tři sestry tak by vás mohlo zajímat, že František Sahula vydal po 9letech nové solové album: http://www.synovevycepu.cz/ sahula je uplne hotovej ) a prodal kytaru do bazaru ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Pokud posloucháte Tři sestry tak by vás mohlo zajímat, že František Sahula vydal po 9letech nové solové album: http://www.synovevycepu.cz/ sahula je uplne hotovej ) a prodal kytaru do bazaru ) No von si jí nakonec snad nechal. Před půl rokem ji tam opravdu měl na svejch stránkách v bazaru. A pak se vzpamatoval a natočil tohle cd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Nejlepsy muzika jsou stejne smouliky....a Nedvedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 V poslední době poslouchám tak nějak disco house, funky house viz PLAYLIST jinak sou dobry Fat Boy Slim, Groove Armada, ale i Landa a Orlíci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 (editace) To sem tu jedinej, kdo poslouchá tyhle srajdy? Editováno: 26. Září 2008, autor: Mustafa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Ale nejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Nemůžu si pomoct: http://uk.youtube.com/watch?v=HGObsLLqwnU&...feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alik.195 Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=lNLdTfwx5ZQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Black Diamond Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Tak já hlavně MADONNU .... dnes stahuju 4giga, tak to bude rachot ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Linkyny a Ramstajny delam si tim vyplach mozku takze pohoda.. :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Tak teď mám momentálně v play listu: Harlej - University Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Vsechno co tu padlo. posloucham hlavne podle nalady. ted momentalne mam v aute Rammsteinu. ale opravdu muzu skoro vsechno. co jsem tu nevidel napsane tak treba gigi d'agostino. Argema, no name..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 no par kapel uz jsem tu zaslechl az me to prekvapuje :-) Nightwish, Within Temptation, Tristania, Theatre of Tragedy, Crematory, Dark Tranguility, In Flames, Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Children of Bodom Ze stary skoly samo Helloween, Runing Wild, Gamma Ray, Grave Digger, Iron Maiden, Judas Priest Ze stary ceskoslovensky skoly zde vzpomínanou Tublatanku, Citrony a klidne vykorcim i z metalu ven Čechomor, Landu, Roxette, ABBA atd Radio skoro neposloucham, protoze tam hrajou pro me priserne :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Já jsem na klidnou a pohodovou hudbu, takže klasiky jako Helloween, Iron, Running Wild, Grave Digger, Manowar, Virgin Steele, Accept, Gamma Ray, Wasp a asi 2000 dalších smeček.Kdyby měl někdo stejný vkus, tak rád poměním to je vono , na manowar bych uplne zapomnel :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Pusť si Karle rádijo Beat, tam by se to tvoje snad dalo najít, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 beat to je samej blůs ) 2amogh: presne muj salek kavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Tak taky sem dám nějaký svoje obíbence co si dám rád nejen v autě : klikněte na kapelu a poslechněte System Of A Down H-Blockx KoRn Rammstein Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 jak je nálada od trance po rock atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 ja tam sluknu nejaky ducarny poradny at me ty basy mlati do palice a jsem spokojen a jizdu si narame vychutnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Tak já si poslechnu každou dobrou hudbu. Mám raději spíš klasiku od renesance přes baroko až po"novou hudbu". Nejoblíbenější: Bach, Handel, Vivaldi, Schubert, Liszt, Smetana, Dvořák, Part, Glass, Ligeti, Ives. V populáru si trochu vybírám. Musí to mít hlavu a patu a hlavně nějakej nápad. No a když je nouze největší, tak i svoje vlastní skladby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 V autě poslouchám ČR1 Radiožurnál a sem tam přeladím na nějakou komerční stanici. Neb kdybych poslouchal to, co doma, tak spím během 5 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.