kodemi.:R Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 (editace) Mno ? Chystá s enekdo na scouta nebo ho už má .. U náš jeden už jezdí Já jsem se nejak do OII SCOUT zamiloval hodne me to laka .. Editováno: 1. Duben 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Mno ? Chystá s enekdo na scouta nebo ho už má .. U náš jeden už jezdí Já jsem se nejak do OII SCOUT zamiloval hodne me to laka .. Jen mně zarazily ty "hliníkové" panely z plastu pod nárazníky..vypadá to bombově, ale u takového auta už bych je čekal opravdu spíš z hliníku..i když by to bylo nepochybně dražší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos01 Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 (editace) Já jsem o Scoutu uvažoval, ale mám dojem, že je cenově poněkud mimo. Je to sice 4x4, ale cenově velice blízko subaru. A tam to 4x4 je o něčem jiném. Je pravda, že scoutem jsem se ještě nesvezl, takže nemůžu posoudit chování 4x4, ale stejně teď to není na čem zkoušet a na Lysou horu (v Beskydech, nyní přes metr sněhu) mě nepustí. Když jsem o Scoutu uvažoval, tak jsem si říkal: - jezdím často do hor - líbí se mi - se 4x4 se dá jezdit ostřeji do zatáček - je drahý, ale tak moc jsem nečekal - nemá uzávěrku mezinápravového diferenciálu - taky mě zklamal pseudo hliníkový kryt - počkám si na 1.8 TFSI Takže počkám a když se potvrdí informace o to motoru, tak se na Scouta vyprdnu a koupím si combi s 1.8 TFSI. Editováno: 2. Duben 2007, autor: lubos01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Tak ja si ho minuly tyden pri cekani v servisu prohlizel na prodejne, cena 900 000 a drobne s DPH, plasty vypadaji hezky a je to prijemne na dotyk, ne hruza jako stary Allroad. Ten plast dole pod cumakem taky hezky. Az na nejaky madlo na palubovce pred spolujezdcem a RS veci jako pedaly moc rozdilu proti me 4x4 neni. Ovsem za 9 stovek je Subaru Outback nebo RAV 4. A to je uplne jina liga. Takze u mne prohrava na plne care... H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 no u mě taky, protože to navíc velmi připomíná ten allroad kit od Milotecu a ten se mi teda zrovna nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Tak ja si ho minuly tyden pri cekani v servisu prohlizel na prodejne,cena 900 000 a drobne s DPH, plasty vypadaji hezky a je to prijemne na dotyk, ne hruza jako stary Allroad. Ten plast dole pod cumakem taky hezky. Az na nejaky madlo na palubovce pred spolujezdcem a RS veci jako pedaly moc rozdilu proti me 4x4 neni. Ovsem za 9 stovek je Subaru Outback nebo RAV 4. A to je uplne jina liga. Takze u mne prohrava na plne care... H. jj souhlas, scout je fajn ale ta raketa za nej..) no je to asi jako u RS - myslim ze OIIRS v kombajnu s TDi je zhruba v ty samy cene tzn. zaklad neco okolo 800, vybavena za 900 a tam je jako protivaha u obou provedeni uz velmi slusna nabidka jinejch znacek-bohuzel pro škodověnku . Joo takhle najakou rocni predvadecku nebo referencku tak okolo 500 tis. tak o tom by se myslim dalo uvazovat Jinak me se scout libi ikdyz uznavam ze je to spis opti..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 me se prave taky libi ale mate pravdu za tu cen je uz neco jineho :.. i kdyz za dva roky bude cena někde jinde (snad) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 (editace) nedávno jsme si hrál z konfigurátorem vozů na skoda-auto.cz a zjistil jsem, že OII Scout je nejdzažší Octavka, co se dá koupit, když jí dáte do plný výbavy, tak vás výjde na 1 133 350,-Kč, což je síla, extra výbava tam jde dát za 343 950 Kč Editováno: 16. Duben 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 tak to je fakt síla, když za 1.3 mio máš MB ML320CDI v základu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.