koudy Vloženo 1. Duben 2007 Vloženo 1. Duben 2007 poradite mi nejakou firmu ktera dela ozvuceni aut?Nejakou kterou mate vyzkousenou treba a je fakt dobra a neponici treba nejak interier.Diky Citovat
All_01 Vloženo 2. Duben 2007 Vloženo 2. Duben 2007 Třeba by to chtělo aspoň trochu specifikovat oblast. Nebo by se ti chtělo jet na montáž 400 km? Citovat
Jar_da Vloženo 2. Duben 2007 Vloženo 2. Duben 2007 Třeba by to chtělo aspoň trochu specifikovat oblast. Nebo by se ti chtělo jet na montáž 400 km? má to v profilu - Rakovník Citovat
Romariooo Vloženo 6. Duben 2007 Vloženo 6. Duben 2007 poradite mi nejakou firmu ktera dela ozvuceni aut?Nejakou kterou mate vyzkousenou treba a je fakt dobra a neponici treba nejak interier.Diky Ahoj.Mám hodně dobré zkušenosti s firmou Rachot.Jsou to profíci a jedu na montáž v uterý.Jediná nevýhoda je tam cena... Citovat
Luke288 Vloženo 7. Duben 2007 Vloženo 7. Duben 2007 co je s cenou? píšeš, že to jsou profíci, tak se holt musí ta práce zaplatit Citovat
Romariooo Vloženo 10. Duben 2007 Vloženo 10. Duben 2007 co je s cenou? píšeš, že to jsou profíci, tak se holt musí ta práce zaplatit Co je s cenou?Tak schválně...kolik si mysliš že stoji ozvučení do jedničkové octávii včetně rádia Peoneer????Povídej... Citovat
Romariooo Vloženo 10. Duben 2007 Vloženo 10. Duben 2007 Rachot je špica no !!! Jsou dobři a vědi to o sobě. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.