Milhausek Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 v Humpolci není problém okna nakodovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Ahoj vsem dnes jsem objevil toto tema .. zas jsem po dlouhe dobe objevil AMERIKU. Rad bych tuto vymozenost na D.O. take do vozidla ale nemam ani vag ani jine prsitroje nekdoz okoli CV?JI?MO?TP? Kdo by to byl ochotny udelat?Kontatkujte me prosim pres SZ dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waren Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 To Milhausek: Moc díky za nabídku, jen kdyby Humpolec nebyl tak daleko:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_123 Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Zdravím, potřeboval bych vyřešit problém se stahováním el.oken. Po předělávce stahování oken přes DO mohu okna pouze vytahnout na druhou polohu spínače. Když chci sjet okny dolu jedním máčknutím druhé polohy spínače nejde to. Už jsem zkoušel naprosto všechno vyměnit oba spínače ve dveřích, nastavit druhou polohu spínače nic. Obě okna stejně. Obě okna na první polohu v pořádku, na druhou to jde pouze vytahnout.Nějaká rada ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba's Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Ahoj. Tak jsem si dneska konečně sehnal "Éčkovou" konfortku místo mojí rozbyté a tak bych docela rád tuto vymoženost. jelikož nejsem vlastníkem žádného diagnostického zařízení, chtěl bych někoho poprosit z okolí Hradce králové, popřípadě Pardubic. Popřípadě příští týden o víkendu jedu do Mohelnice. Kontaktujte mě prosím skrz SZ děkuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Zdravím, potřeboval bych vyřešit problém se stahováním el.oken. Po předělávce stahování oken přes DO mohu okna pouze vytahnout na druhou polohu spínače. Když chci sjet okny dolu jedním máčknutím druhé polohy spínače nejde to. Už jsem zkoušel naprosto všechno vyměnit oba spínače ve dveřích, nastavit druhou polohu spínače nic. Obě okna stejně. Obě okna na první polohu v pořádku, na druhou to jde pouze vytahnout.Nějaká rada ? zkoušel jsi je nastavit?? drž vypínač a sjeď okny dolu, pak drž vypínač a vyjeď nahoru, potom pust a pak znova zmáčkni vypínač směrem vzhůru a mělo by ti to fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba's Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Prosím zvládne mi to udělat někdo v pardubickém kraji?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Je tu někdo kdo by to udělal kolem Olomouce ? Do 100 Km bych klidně dojel. Mám Fábia 2002, klíč vystřelovák , 6Q0 959 433 E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira 19 Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Ahoj ,u me F1 rv.2006 fungoval dojezd oken na klic a okna sli jen kdyz byl klic v zapalovani. Ted okna na klic nejdou a uvnitr auta jdou i bez klice v zapalovani. Nevite prosim co mohlo odejit nebo jak to aktivovat? Dik Mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccolo Vloženo 14. Květen 2011 Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 Niekto z Bratislavy kto to urobí na počkanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peca-rs Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 (editace) Nasel by se tu nekdo z Brna nebo jizni Moravy, kdo by byl schopny poresit otevirani oken dalkacem na fabii predfacelift ? nemam NTB s COM portem a ani kabel na COM port.... Diky! Editováno: 11. Červenec 2011, autor: peca-rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coudy.86 Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 nazdarek panove,mam ohromnou prosbu byl by nekdo sikovny z okoli lbc nebo cl kdo by mi naprogramoval stahovani oken na DO u fabky 2002? muj servisak to nejak nezvlada....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celask-on Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 Taky hledám někoho z Ústeckého kraje na zprovoznění...nechce se mi investovat do kabelu, když ty peníze můžu dát někomu šikovnému...jednotka 6Q0, r.v. 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spenik Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 Zdravím. Mám Fabii II model 2008. Šlo by tam taky dodělat stahování oken pomocí DO? Jako když mi povíte, kde se mám kouknout, abych zjistil co má "komfortka" za označení, aby moje otázka byla přesná. Nebo, kdo to dělá v okolí Českých Budějovic. Všem moc děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spenik Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 Zdravím. Mám Fabii II model 2008. Šlo by tam taky dodělat stahování oken pomocí DO? Jako když mi povíte, kde se mám kouknout, abych zjistil co má "komfortka" za označení, aby moje otázka byla přesná. Nebo, kdo to dělá v okolí Českých Budějovic. Všem moc děkuji za odpověď. Tak jsem zjistil komfortku. Mám tam 5J0 959 433 A. Může mi někdo aspoň říct, zda to tato podporuje? Děkuji ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Ahoj,,, chtěl bych poprosit někoho z Prahy o malou pomoc. Mám visty a modrej KKL(USB), vag se nepřipojil ale Motordiag Komfort Manager ano. Je tu někdo, se zkušenostmi a mohl by mi věnovat třicet minut? Díky moc Když bude ten šikula umět nakodovat konfortku na okna a zrušit zamikání při překročení rychlosti a zrušit tripling... I nějaká lahvinka dobrého moku za odměnu bude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikki90 Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 Dnes som zapojil dialkove ovladanie s vystupom pre dovretie okien. vsetko funguje super zamkne auto okna zatvori ale auto potom jende odomknut cez dialkove, no ked otvorim vodicove dvere auto ide zamknut aj z dojazdom okien aj normalne odomknut cez dialkove. no pri zatvorenych neche odomknut riadiaca jednotka pritom vysle impulz a relatka v nej cvakaju. nevedel by niekdo poradit co s tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Kdo umí aktivovat ovládání oken na CAN jednotkách ve východních čechách, případně dojedu i do mekky škodovky - Mladé Boleslavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 v Humpolci umím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto.Dadaj Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 Chalani, ja mam opačný problém. Sťahovanie mi funguje cez kľúč...a chcel by som to zrušiť. Dá sa to spraviť cez VAG-Com alebo to nepôjde vôbec? A dôvod? Včera som prišiel ráno z práce a obidve okna otvorené? Do zámku sa mi dostala voda, zamrzla... a dala signál otvoriť okna... Zámok je už v štádiu riešenia, ale do budúcnosti by som sa chcel s touto funkciou rozlúčiť, lebo už tejto funkcii nebudem asi dôverať. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 @ Milhausek: díky, ale mám to k Tobě trochu z ruky To tu není žádný guru ani z Boleslavi, který by obětoval 10 minut svého času? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 Někdo z okolí Lovosic kdo by nakódoval? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vipous Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 v Humpolci umím cena..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vipous Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Pripadne nekdo z Prahy ci okoli..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 (editace) Najdu někoho kdo mě to konečně urobí? Na Fabii 2001 comfort .. DO s alarmem oreginál ale problém je že nemám vystřelovák .. půjde to? :/ a jsem z Frýdku-Místku .. Editováno: 12. Květen 2012, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.