Srpen 28, 201213 r ještě doplním, že hodnoty jsou v 16kové soustavě hodnota 4631 byla 8A a po odečtení 8 se hodnota přepsala na 83 tak se přepsaly všechny kanály, které se odečítaly hodnota 8224 byla 4F a po přičtení 16 jsme zadali 5F a to i u ostatních... Mohol by niekto napísať ako sa to preratáva alebo v čom? Ja som z toho blázon, ak to preratavam v HEX kalkulacke tak to nevichádza.
Září 13, 201212 r Zdavim, vedel by to niekto naprogramovat pre fabiu I elegance z Prešovského kraja, Košického kraja (Slovensko)?
Září 30, 201212 r Měl by někdo zájem o naprogramování stahování el. oken přes DO v Plzeňském nebo Karlovarském kraji? Pište kdyžtak SZ.
Únor 28, 201312 r Zdarec, nenašla by se tu dobrá duše která by mi zavírání-otvírání oken na dálku udělala? Ideálně Brno a širší okolí. Mám fabii RV 2002. Nechci to zadara. Díky moc
Duben 8, 201312 r Zdravim vsechny priznivce skodovek.Mam takovej problem mam fabii 1.4 MPI a dodelaval jsem tam okna do elektriky predni.Stalo se mi to ze jsem musel menit spinac u ridice a od ty doby si ten spinac a i okna delaj co chtej u spolujezdce vsechno v poradku kdyz pominu ze mi nesviti podsviceni ale to je asi kabelem jenom.Kdyz chci otevrit levy okno tak mi to bud nekdy nejde a nebo to sjede ale pak kdyz ho chci dat zase do polohy dolu tak okno jede uz jenom nahoru a to stejny mi dela s pravym oknem pokud ho otviram u ridice jinak nekdy treba nejde levy okno a pravy jde i kdyz teda takhle blbne ze mam polohu dolu a jede si nahoru.Ale proud do motorku urcite jde protoze slysim jak v tom cvaka ale nic se nedeje a nebo to takhle blbne nevi nekdo co bych mel udelat jak z toho ven?Uz me to docela rozciluje a chtel bych aby to bylo vse OK diky moc za kazdej postreh a omlouvam se jestli se to tady nekde resilo ale nic jsem nenasel.....
Duben 10, 201312 r Píšeš že se to stalo po výměně ovladače.. takže bych se zaměřil na něj.. Vyměnil jsi za stejný typ? (číslo z ETKY) dával jsi nový nebo z vrakáče? mohl být vadný,, nejlepší máš sehnat někoho s fabií aby připojil svůj funkční ovladač, jestli se to nevyřeší.. pak budeš mít jasno..
Duben 10, 201312 r No to me prave taky napadlo kupoval jsem novej ale proud tam urcite jde takze to bude asi v tom je mozny ze tenhle s autem nejak moc nekomunikuje oritize nekdy to jde nekdy to nejde ale uplne ze zacatku to slo uplne paradne a ted tohle zkusim nekoho sehnat no.....diky moc za radu
Duben 15, 201312 r ta etka je co?nejaka prirucka?kde to najdu?je mozny ze ten ovladac je novejsi nejako ja mam rok vyroby 2001 provoz 02
Duben 29, 201312 r Nemůže někdo okna nakodovat v Plzni?30.4 nebo 2.5?Budu s prckem v nemocnici,tak kdyby někdo měl čas.Děkuju Škoda-Plzeňský kraj a nikdo se nenašel Upraveno Květen 3, 201312 r od bobo
Květen 19, 201312 r Zdavim, vedel by to niekto naprogramovat pre fabiu I elegance z Prešovského kraja, Košického kraja (Slovensko)? Ak by chcel niekto naprogramovať okna na diaľku nech sa ozve, som z SL. marbu33@gmail.com Upraveno Květen 19, 201312 r od Marbu
Květen 19, 201312 r Ja som prisiel normalne do predajne kde som kupoval auto a tam mi to zdarma behom 2 minut dokodovali. Edit: nabuduce budem lepsie citat:) ospravedlnujem sa Upraveno Květen 22, 201312 r od Radzimko
Květen 22, 201312 r Ja som prisiel normalne do predajne kde som kupoval auto a tam mi to zdarma behom 2 minut dokodovali U Fabie první generace? Tak to jsou machři!
Červen 10, 201312 r Dolky,skus odpojit baterku a potom skus predne okna nastavit tak ,aby na druhu polohu dotiahli do konca a potom skus ostatne okna,ci funguje,mne to takto pomohlo.
Červen 16, 201312 r Zdravím všechny, řeším problém se stahování oken pomocí dodělávané dálky. Bratranec má tu stejnou dálku v předfaceliftové Fábce a bez dalších úprav mu po připojení na vodič vedoucí od zámku u řidiče dálka umožňuje ovládat i okna. V mé Fábii (2006) jsou dráty v jiných barvách, ale DO jsem zapojil v zásadě stejně jako on. Vnitřní osvětlení a palivové čerpadlo mi na odemčení reaguje, ale okna při prodlouženém impulzu ne. Při odemykání klíčem mi ovládání oken šlape, takže si myslím, že to nebude věc nastavení komfortky, ale že u mého modelového roku prostě komunikace se zámkem běhá po různých drátech pro okna a pro hlavní komfortku. Dokázal by mi prosím někdo poradit, co bych měl v pofaceliftové Fabii propojit navíc, aby jela i okna?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.