Davon Vloženo 5. Září 2005 Sdílet Vloženo 5. Září 2005 No ja to ani nejak nevnimal ze mi neco nepasovalo, zacal jsem to vnimat a sledovat po precteni teto diskuze:-) O vikendu jsem lepil vnitrni dekory na tapecirun,2 sedeli,2 vubec! Na to jak jsou k..va drahy by to mohli trochu pecliveji vyrabet! no doufám, že na mě myslíš s těma světlama Uz jsem ti psal do "Barvy brzdicu" ohledne svetel. Meli by mi dorazit snad tento tyden Milotecove, tak uvidime jak budou pasovat. Pokud neprohodim prave s levym, snad by meli, ne? : Myslim na tebe, jen si se nejak nevyjadril nebo se mi to mozna zdalo, zda je chces. Az to bude akutni, jsou tve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 HELE NEMAS SPIS KRIVY EMBECKO? ))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Září 2005 Sdílet Vloženo 19. Září 2005 moje zkušenost s Milotecem je taková, že na Octu II to pasuje jak prdel na nočník. Opravdu se snažej, aby to dopasovali. Bohužel na úkor času. To je nejspíš taky ten důvod, proč se uvedení každý novinky táhne jak smrad. Jejich téměř už okřídlený rčení: "do měsíce", na dotaz kdy to bude v prodeji, ve mně už vyvolává jen pobavení, protože tohle jsou schopni opakovat třeba půl roku. Ale jinak spokojenost. Všechno pasuje a lepidla držej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Září 2005 Sdílet Vloženo 19. Září 2005 moje zkušenost s Milotecem je taková, že na Octu II to pasuje jak prdel na nočník. Opravdu se snažej, aby to dopasovali. Bohužel na úkor času. To je nejspíš taky ten důvod, proč se uvedení každý novinky táhne jak smrad. Jejich téměř už okřídlený rčení: "do měsíce", na dotaz kdy to bude v prodeji, ve mně už vyvolává jen pobavení, protože tohle jsou schopni opakovat třeba půl roku. Ale jinak spokojenost. Všechno pasuje a lepidla držej. větička do měsíce už pomalu ale jistě nasírá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Září 2005 Sdílet Vloženo 19. Září 2005 to já ještě jezdím kolem Slanýho a to je k nim asi 15 km. Tak občas neodolám, co kdyby náhodou a zajedu tam. A bohužel, zase hovno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Září 2005 Sdílet Vloženo 19. Září 2005 to já ještě jezdím kolem Slanýho a to je k nim asi 15 km. Tak občas neodolám, co kdyby náhodou a zajedu tam. A bohužel, zase hovno. Ono to byjde skoro nastejno,člověk jede okolo kšeftu řekne si zastavím se a slyší no nám to přišlo,ale už je to pryč a to s něma před hoďkou mluvil po telfonu a ještě tě ujistí že vše co chceš mají - pak s člověkem cloumá adrenalin a máchuť vraždit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 25. Září 2005 Sdílet Vloženo 25. Září 2005 Já mám docela dobré zkušenosti s Milotecem až na koncovky výfuku drnčely jak sviňa, ale k mé zpokojenosti je vyreklamovali a je klid . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 26. Září 2005 Sdílet Vloženo 26. Září 2005 Nemáte někdo na autě křído WRC od milotecu popřípadě od jiného výrobce, zajímalo by mě jak moc vadí ve výhledu dozadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky126 Vloženo 26. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2005 Přátelé ja jsem s Milotecem skončil a víte proč ? Protože tam nemam uz co dat, proste tam mam vsechno a mnohdy neco co se mi nelibi. MOHU ALE DOPORUCIT malickost, ale udela hodne lista s chromovym plechem na zadni naraznik k viku patych dveri. fakt hezky a ty listicka na spodek patych dveri, taky neni spatna. Interni dekor je kvalita dna Prewoodecem, to doporucuji, celkem snadno se to i lepi. Nejhorsi co jsme zkusil jsou ramecky repro ty NEBRAT !!! A pak lemy blatniku, taky nic moc. Jsem rad, ze tohle "plastovani" mam za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Září 2005 Sdílet Vloženo 26. Září 2005 info pro ty, co maj "dvojku" : tedˇ jsem přijel z Milotecu a měl jsem kliku, protože pár věcí zrovna dostali. Dekor přístrojovky v hliníku. Boční výdechy, středovej panel a zadní výdech kolem popelníku za středovou opěrkou. Je to celkem 10 dílů a můžete to částečně vidět na www.milotec.de. Cenu dneska ještě nevěděli. Ale bacha není to hliník, ale taková ta silná folie jako máte určitě někdo na "jedničce", kde se ale dělala jako carbon nebo dřevo. Vypadá to sice dobře, ale je to jiný, než ta lišta, která dělí vodorovně přístrojovku a dveře. Ta je vysloveně kovová (aspon tak vypadá). Mají brzo dostat taky ty vzpěry pod kapotu, na který jsem se tu včera ptal. Viděl jsem německej prospekt, kterej se rozdával tedˇ ve Frankfurtu, je toho tam dost, ale bůhví, kdy to všechno bude v prodeji. Je tam třeba na kombíku nafocenej horní "kšilt" pátých dveří, ale řekli mi, že na něj nemaj hotový ještě ani kopyto. Tak tomu nějak nerozumim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Září 2005 Sdílet Vloženo 26. Září 2005 Přátelé ja jsem s Milotecem skončil a víte proč ? Protože tam nemam uz co dat, proste tam mam vsechno a mnohdy neco co se mi nelibi.MOHU ALE DOPORUCIT malickost, ale udela hodne lista s chromovym plechem na zadni naraznik k viku patych dveri. fakt hezky a ty listicka na spodek patych dveri, taky neni spatna. Interni dekor je kvalita dna Prewoodecem, to doporucuji, celkem snadno se to i lepi. Nejhorsi co jsme zkusil jsou ramecky repro ty NEBRAT !!! A pak lemy blatniku, taky nic moc. Jsem rad, ze tohle "plastovani" mam za sebou Tak jsi to dotůůůnil??? Skoda, ze neni nejak vice firem na doplnky na octavii, myslim sirsi nabidka zbozi, ze by jsi mohl pokracovat. Pak by ta kara byla siroka jak 2 dalnicni pruhy a na delku jak Lincoln Darling clubu : : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassev Vloženo 16. Únor 2006 Sdílet Vloženo 16. Únor 2006 Rámečky na repráky nepasujou a nedrží, řešil jsem to vteřinovým lepidlem a je pokoj jenom už asi nepůjdou sundat to ale neřeším. Vzpěry na kapotu - moc dobrý VYNIKAJÍCÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 16. Únor 2006 Sdílet Vloženo 16. Únor 2006 tak maska MilouTec taky nepasovala - koukam, ze klasika Jinak pedaly i s operkou nohy mame jak ve Fabii, tak i v Octavii. Pedaly jsou stejne, ale operky na nohu se lisi, v Octavii, sme meli cihlu pres noc, ale do fabie, se vyriznou diry do podkladu, prostrci se plechy a prisroubuje se a drzi mnohem lip a hlavne, po montazi se s autem mohlo jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Takovy dotaz. Mam na Octavii nejake doplnky (plastove) na exterieru vozidla napr. proslouzeni strechy vzadu, air spoiler... Musim si vyzadat od Milotecu nejake ATEST lejstra pro svestky, mozna spise pro STK-čko, nebo to neni potreba.? Atest to ma to je jasny, ale pokud by to chteli videt? Na mracitkach jim to muzu ukazat, tam je to vyrazene v horni casti mracitka, co je skryto po kapotou, ale to ostatni viditelne, tam to neni nikde vyrazene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 me zatim vse sedelo...ja mam zatim u vseho dodany papiry s homologaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Neznáte někdo Milotecové mřížky do RS nárazníku? Mám OctI TDI 66 kW, můžou se tam dát ty z Milotecu nebo i ty originál Škoda? Myslím třeba kvůli správnýmu průduchu. Má někdo TDI s RS nárazníkem? Jaký tam máte mřížky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Do RS narazniku jedine mrizky pro RS at origo,nebo Milotec. Do obyc. narazniku jedine mrizky obyc. (Jestli dela Milotec pro obyc. nevim. Nicmene mrizky z RS nejdou do obyc. narazniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Do RS narazniku jedine mrizky pro RS at origo,nebo Milotec.Do obyc. narazniku jedine mrizky obyc. (Jestli dela Milotec pro obyc. nevim. Nicmene mrizky z RS nejdou do obyc. narazniku Dela i Milotec do normalni narazniku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 tak jsem došel k názoru že milouštek je přesně to co říkám já:poměr kvalita a ceny se nedají srovnat páč cena je jak za díly na mercedes a kvalita je snad made in tchajvan no to mi poser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Přesně tak milotec je drahý ale ta přeciznost některých dílů je opravdu hrozná ......dnes mám od milotecu na autě jen spěry kapoty a ty zatím ušpěšně makaj........jo a zadní stříška která se pokroutila od sluníčka mám tu plochou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 COOOO????Ty si dal za ty vzpěry 2 litry???Bo sem to viděl jinde!nevím na bych se krajcvajc.mám obyč s předělanými šrouby kvůli otevření v ůhlu a nedal jsem za ně nic páč jsem je lupnul v práci těm německejm kurv...m! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 tak jak uz se tu nekde pise.....Mrizky kolem repra vpredu hruza, vubec to nedrzi,kdyby k tomu davali rovonu chemopren,tak udelaji 10x lip,nez s tim hnojem,co tam davaji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Jo Jo Milotec, obednal jsem si u nich kryt konzole radici paky na jednickovou octavku. Prisla, ale kdyz jsem ji tam chtel dat tak jsem zjistil ze to je do faceliftove s jinym tunelem a ze tam nejde kvuli popelniku a i tvar byl trochu jiny. Po dotazu mi zdelili ze na stary octy se to nedela. Tak jsem zvazoval jestli to vratit. Nakonec jsem si ji nechal a po upravach jsem ji tam napasoval.Nevipada to spatne. Ale za 990,- bych to bral bez prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 tak jsem zakoupil prodloužení střechy na černou Oktu-mám obavu, že se to v létě na sluníčku prohne, máte někdo zkušenosti??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 promin,ale to se ptáš brzy když už jsi to koupil.Vím ale,že kolega kupoval cosi nevím co,ale bylo to průhledné jak pravítko,dokonce jsme musely nástavce na prahy zevnitř zesílit laminem páč praskly ještě před montáží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.