brunoos Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Sundaval jsem spodni kryt motoru a koukam že tam nakapaný olej. 1,9 TDi. Olej kape z levé části převodovky, jak je tam nějaké gumové těsnění (viz obrazky). Co se s tim dá dělat - něco dotahnout, nebo je nutno servis a výměna těsnění, kolik to tak může stát. V případě že servis co při tomto ukonu je vhodné ještě vyměnit. Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 (editace) Cus Bruno, nejdrive si tu prevodovku ocisti, dotahni ty sroubky kolem vika,chvili politej a pak jukni znovu jestli je to na 100% v tom miste.Pokud to bude urcite v tom miste, tak si to udelej sam, skoda penez ve Skode=)) Editováno: 3. Duben 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 3. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Cus Bruno, nejdrive si tu prevodovku ocisti, dotahni ty sroubky kolem vika,chvili politej a pak jukni znovu jestli je to na 100% v tom miste.Pokud to bude urcite v tom miste, tak si to udelej sam, skoda penez ve Skode=)) Jasne skusim to dotahnout. a to je jenom nějaké víčko nebo v tom něco ještě drží - aby se mi nevysypalo pul převodovky na zem. Kudma se pak plní olej do převodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 To je jenom víčko můžeš ho klidně odmontovat (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 To je jenom víčko můžeš ho klidně odmontovat (: Pozor na to odmontování. Vyteče ti olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 6. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 To je jenom víčko můžeš ho klidně odmontovat (: Pozor na to odmontování. Vyteče ti olej. No to mi je jasne - ja spiš měl strach aby mi nevypadly nějake pružinky, ložiska atd, abych to pak dal dokupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 To je jenom víčko můžeš ho klidně odmontovat (: Pozor na to odmontování. Vyteče ti olej. No to mi je jasne - ja spiš měl strach aby mi nevypadly nějake pružinky, ložiska atd, abych to pak dal dokupy. musis vypustit prevodovy olej.........vymenit tesnenie...naliat prevodovy olej a to je problem ak nemas nejaku velku striekacku Ja som si to nechal robit v servise cca 1200SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 26. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Problem přetrváva. Dotažení šroubu víčka nepomohlo tak 19.5. došlo na vyměnu těsnění, vyměna oleje. Pořad pozoruji že plast v levem podběhu je nějaký mastný tak jsem včera odšrouboval kontrolní šroub na převodovce a zjistil jsem že je malo. Dolil jsem 2dcl a pořad malo. Takže za 3měsice provozu a cca 8000km mi z převodovky ubylo bych tak řek 3-4dcl oleje. To asi není normální stav že. Kapky oleje vidět na čele toho víčka ale po obvodu sem zkoušel hadrem a vypadalo to čistě. Tak fakt nevim od kud to muže kapat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 To mi řekněte že nikdo nevi čím to může být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 To mi řekněte že nikdo nevi čím to může být. pri vymene toho tesnenia si vycistil dosadacie plochy ? ak ti to samozrejme odtial kvapka....nahod foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 (editace) Hlavně mě moc nekamenujte, ale takovýhle věci bych já nechal na servisu....jak vidíte, zkoušel to a problém pořád přetrvává....a než pořád dolévat olej, mít to tam celý zamaštěný......takže já doporučuju servis....toť můj názor Editováno: 31. Srpen 2007, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no servis kolikrát vymění půl auta a problém přetrvává, teda pokud se jedná o škodováckej servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 V skodovke budu tak isto dumat jak ty a ece si vypytaju cca500sk za hodinu za rozmyslanie ak mas na to vercajch tak sa pusti do toho sam............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 24. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Ja se už z toho poseru. Už je to rok od prvniho přispěvku v tomto tematu a pořad řeším. Už to došlo tak daleko že jsem vičko k převodovce přilepil červeným silikonem na motory. Kolem vička už to vypada v poho ale oleje pořad ubyva. Sehnat 6-ti kvalt a vyměnit u Grygyho a bude pokoj :) :) - jinak to nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 menil si to tesnenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Cus, Je videt niekde unik oleja ? Inac 6kvalt nie je spatna volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.