metjus Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Poradí někdo.Najde spínač vnitřní cirkulace vzduch.Tlačítko vedle spínače AC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 už se tu někde probírala vnitření cirkulace musíš hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Poradí někdo.Najde spínač vnitřní cirkulace vzduch.Tlačítko vedle spínače AC Jen tak pro jistotu. Standartně nejde v poloze nahoru na okna . V ostatních polohách pro rozvod vzduchu by měla fungovat. Tobě nefunguje v těch ostatních polohách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 taky pojistka a jinak hledej já tady popisoval celou opravu klapky a je to taky u zabijáka na stránkách a to tady: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...rnihoOkruhu.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 5. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 dikec mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Poradí někdo.Najde spínač vnitřní cirkulace vzduch.Tlačítko vedle spínače AC Jen tak pro jistotu. Standartně nejde v poloze nahoru na okna . V ostatních polohách pro rozvod vzduchu by měla fungovat. Tobě nefunguje v těch ostatních polohách? A je to takle u vsech< No to jsem nevedel. Jednou mi nesla zapnout a nevedel jsem proc a pak se to povedlo po nekolika mackani a pak zase nesla vypnout takze to bylo asi timhle :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Poradí někdo.Najde spínač vnitřní cirkulace vzduch.Tlačítko vedle spínače AC Jen tak pro jistotu. Standartně nejde v poloze nahoru na okna . V ostatních polohách pro rozvod vzduchu by měla fungovat. Tobě nefunguje v těch ostatních polohách? přesně tak, taky jsem stresoval že mě to nejede, ale manželka mě překvapila a řekla, že když je to v poloze na př. okno nahoru, tak to prostě nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 jj reddy tak to je .... někdy to vyděsí když to člověk neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 nj, přečíst si manuál k autu je takový problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 nj, přečíst si manuál k autu je takový problém... není, ale ješitnost je někdy strašná vlastnost, a když tě manželka přesvědčí, že ona má pravdu, tak...., ale to je hodně OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.