Freddy Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Nazdárek všem PLS nefunguje mi podsvícení budíků na octavia 1.8 T r.v 1999 pojistka je v pohode tak nevím co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Nazdárek všemPLS nefunguje mi podsvícení budíků na octavia 1.8 T r.v 1999 pojistka je v pohode tak nevím co s tim Asi odešl regulator LED nebo ovladací prvky svítí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy Vloženo 7. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Problém vyřešen díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Problém vyřešen díky Muzes rici jak odstraneno? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Zdravím.Nevíte nekdo proč mi nesvítí budíky,osvětlení SPZ a žádné podsvícení tlačítek na palubovce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Zdravím.Nevíte nekdo proč mi nesvítí budíky,osvětlení SPZ a žádné podsvícení tlačítek na palubovce?Nemas nainstalovany denni sviceni?? Mohla by to bejt chyba v zapojeni. Kontroloval si pojistky? SPZ a podsviceni ma svoje pojistky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Denní svícení nemám a pojistky jsou OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Denní svícení nemám a pojistky jsou OK. pokud máš tu možnost, zkus si z někým prohodit vypínač světel, občas se podělají ty kontakty v něm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milinek Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 A nebo ti prostě někde přehnil kábl, se taky stane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Přepínač nebo pojistky na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Potkalo mě to samé. Byl to přepínač světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir_richard Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Ahoj vsem, muj problem je, ze kdyz zapinam svetla, tak se mi na budicih zobrazi pouze, za mam zapnuta svetla, ale podsviceni budiku uz nee, to stejne je i podsviceni stahovani oken + kdyz zapinam mlhovky tak se rozsviti dioda na prepinace pouze na predni mlhovky ale na zadni ne. Setlkali jste se s tim nekdo, ve foru jsem nic nenasel, zkousel jsem prepinac vycistit, ale nebyl nijak zaneseny, nebo mech.poskozeny, tvari se ze je v poradku. Jinak ostatni osvetleni funguje. diky za kazdy napad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 (editace) pokud nesviti vic veci, tak bude nekde problem napr. v kablu, typoval bych to na prepinac svetel Editováno: 21. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Cau mi se stalo to same, bylo to ve vypinaci svetel, dlouho jsem nemohl nikde sehnat starsi, tak jsem ho kompletne rozkuchal, kontakty prejel ocelakem, nastrikal a jede uz asi pul roku v poho.Zkus se podivat jestli tam nejsou propalene cesty, nebo roztaveny plast kolem tech medenych spoju.Good luck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Ahoj potřeboval bych poradit.Když rosvítím světla tak mi nesvítí budíky a ani tlačítka na otevírání oken mam octu model 97rok takže když jedu večer nevidim na tacháč a ani na průměrnou spotřebu a tak poradíte mi někde co s tim??jo jinak občas se to samo při jízdě rosvítí.díky moc za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Ked skusis potocit regulatorom podsvietenia naskoci to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 no asi to bude zavada v tom vypinaci svetel. To tlacitko ktere chytas a zap. svetla zamackni do vnitr a pootoc snim do prava - a muzes ho vytahnout - mrkni za nej na konektor v pripade to rozeber a pak dej vedet jak jsi to slozil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
als Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Čauky lidičky,přestala mi svítit ručička tachometru u Octavky I r.v 7/2000. V čem je problém? Poradte. Prasklá dioda? Ale občas problikne Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0ny Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 zdravím, včera mi přestala svítit palubní deska společně s osvětlením topení, takže svítí akorát stropní světýlko, výstražnej trojúhelník, rádio a kontrolky na palubce, jinak vůbec nic, ještě teda dioda co je na spínaču světel, když se zapnou přední mlhy :feve: jak se to stalo: dojel sem dom, všechno svítilo jak má, tak sem vypnul motor, zamknul auto a odešel. Po hodině sem se vrátil, umyl auto a nechal ho oschnout asi půl hoďky. Pak sem nastartoval a vyrazil na cestu. Že mě nesvítí budíky sem si všimnul, když sem jel lesem, protože bylo přítmí. Tak sem zkusil vypnout a zapnout světla, ale bez výsledku. Tak sem to v průběhu jízdy ještě párkrát zkusil a najednou se palubka rozsvítila. Tak sem to zkusil ještě jednou vypnout a zapnout (jestli už je to vpohodě) a od té doby, už to nesvítí vůbec měl sem vytaženej ten spínač osvětlení, rozdělanej ale nic propálenýho sem tam nenašel, tak sem ho nacvaknul zpátky. Nevíte někdo čím by to mohlo být ?? Hledal sem na fóru, ale nic sem nenašel zítra zkusím mrknout na pojistky, jestli nebude nějaká spálená, ale světla svítí všechny, tak nevim doufám, že to nebude ten spínač, protože 1000 za druhej (z vraku) se mě fakt teď dávat nechce :( auto je O1 1999 (předface) 1.6 btw. který pojistky bych měl zkontrolovat ?? asi předních světel ty 5A že ? díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 bud spínač světel nebo regulátor podsvitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 přesně tak, regulátor podsvícení mě taky zlobí - poblikává - takže bych sázel na ten regulátor, někde jsem četl, že je to docela častá závada - zkus to rozebrat, pročistit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0ny Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 (editace) regulátor osvitu myslíte tohle ?? ještě sem se chtěl zeptat, jestli je svorkovnice na předface stejná jako na face (u světel) že bych zkusil tam píchnout spínač z kamošové face 1.6 myslím jenom to kolečko, jestli bude vadit, že tam není ten potenciometr Editováno: 4. Listopad 2010, autor: S0ny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 jo, regulátor je to, co máš zakroužkované... zda bude fungovat z face modelu nevím... vyzkoušej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0ny Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 (editace) tak závada "asi" spravena, blbnul trochu spínač Editováno: 7. Listopad 2010, autor: S0ny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pahrsta Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Taky jsem měl problém, že nesvítilo podsvícení palubní desky . Tak jsem to rozebral (spínač) vyčistil kontakty - kontaktolem a vše je OK. Uvidíme na jak dlouho. Tak se držte a zbytečně nekupujte spínače. Pahrsta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.