Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ve Skodovce nebo Milotec

No tak to se krutě stydím..já měl vždycky za to, že jsou jen na ta boční okna a na zadní maximálně stahovací roletka.. Hned to jdu zjistit..

Když ta zadní clona se dělá jen na Combi..chjo

Na limuzínu sa robí len tá roletka...

No právě..

A další.

Ahoj,

jak se to sundavá? Je to složité? Např. na zimu, při mytí oken.... .

to 4x4: dá se to sundat celkem v pohodě, musí se za to trošku vzít a ohnout to, hlavně se nebát. Já to sundavám pouze při mytí oken, měl jsem to tam celou zimu.

tak dnes jsem taky zakoupil clony zadních oken z originálního příslušenství a jsem překvapen jak to dobře vypadá.Montáž jednoduchá a rychlá,takže spokojenost ;)

Já to chci taky!!!! :angry2: Musím počkat do výplaty.

Te´d už to s výplatou chvilku půjde,ne ;)

Te´d už to s výplatou chvilku půjde,ne ;)

No, snad to bude o něco lepší. :rolleyes:

• 2 týdny později...

Dokářete někdo porovnat kvalitu Milotec vs. org. Škoda?

Nevím jestli mám chtít šetřit ;)

Fakt tie roletky vyzerajú super!

Ohľadne zadnej roletky a zatmavovania zrkadla mám skúsenosti, lebo mám roletku (tú zrolovateľnú na zadnom plate). A myslím, že zatmavovanie funguje aj tak (mám zatmavovacie aj vonkajšie), zrejme o trochu menej, ale v princípe to stačí. Takže jazdím s tou roletkou celoročne.

• 2 měsíce později...

Tak jsem zas po čase zapátral u Milotecu, tohle jsem tam objevil na hatchback.. http://www.milotec.net/slunecni-clony-sada...i-limousine.htm Jen se mi moc nelíbí, že to je ze dvou kusů..asi by to nevypadalo nijak světoborně na autě, nevím. Ale nějak to chci vyřešit..mají to jako sadu i s bočními..liší se nějak od těch origo škodováckých?

• 1 měsíc později...

čus,budete někdo ty roletky prodávat?

měl bych zájem mám Octavii ll combi (sasa69@seznam.cz)

děkuji za odpověd

Upraveno od sasa69

čus,budete někdo ty roletky prodávat?

měl bych zájem mám Octavii ll combi (sasa69@seznam.cz)

děkuji za odpověd

Zkus se poptat v servisu..nebo zkus bazar, jestli něco kupuješ ;)

Já je budu montovat o víkendu, už jsou doma

• 2 týdny později...

Tak jsem je konečně také namontoval , práce asi na 10 minut a vypadají velice dobře . Mám ty od Milotecu a jsou vážne kvalitní .

Já mám škodovácké, ale to asi bude stejné, možná i stejný materiál, což.. Koukal jsem, že Milotec dělá i na zadní sklo, dokonce i na liftback..jen se mi nelíbí, že je ze dvou dílů

Já mám škodovácké, ale to asi bude stejné, možná i stejný materiál, což.. Koukal jsem, že Milotec dělá i na zadní sklo, dokonce i na liftback..jen se mi nelíbí, že je ze dvou dílů

Taky jsem o nich uvažoval, ale říkám si, že když budu mít folie je to zbytečné...

Tak jsem je konečně také namontoval , práce asi na 10 minut a vypadají velice dobře . Mám ty od Milotecu a jsou vážne kvalitní .

>>> Mohol by si to prosim ta nafotit....hlavne tu ZADNU dvojdielnu cast na 5 dverach . Dik

Vkládám obrázek z Milotecu . Bohužel mám combi takže nemohu sloužit .

post-9896-1188991398_thumb.jpg

Obrázek známe :p Ale co ta praxe :) Jinak mám zadní origo a je to bomba..i zevnitř, i zvenku. Spíš by mně zajímalo, jak v reálu působí ta !příčka" vzadu..podle mně to asi bude rušit ve výhledu..a i ve vzhledu :(

Obrázek známe :p Ale co ta praxe :) Jinak mám zadní origo a je to bomba..i zevnitř, i zvenku. Spíš by mně zajímalo, jak v reálu působí ta !příčka" vzadu..podle mně to asi bude rušit ve výhledu..a i ve vzhledu :(

>>> PRESNE toto som mal na mysli....tak to rychlo niekto na svojom aute odfotte a poslite. :help:

normalne je pres to videt - to jen ten blesk tak znepruhlednil. Mame doma 2-letyho kluka a timtio je bezvadne vyresene slunicko. Nic nedrnci a da se otevrit okno a vetrat bez nebezpeci ataku hmyzu. Jsem spokojeny.

post-61-1189320622_thumb.jpg

Stejné dojmy..ale tohle asi na mysli nebylo..předpokládám, že dotaz byl spíš na dvoudílnou clonu Milotec na 5.dveře u liftbacku.. Nemáte někdo na autě?

:help::help:

Zdravím bohužel ani v Milotecu nemají přesnou fotku zadních clon na sedana , na které je namontovaná dvojdílná clona zadního okna . Přikládám odpověď kterou jsem dnes obdržel :

Dobrý den,

je mi to líto, ale fotografii dotazované clony namontované přímo na vozidle k dispozici bohužel nemáme. V příloze Vám posílám fotografie skutečných dílů, mezera mezi dvoudílnou clonou 5. dveří ze sady kat.č. 0078151-OCT2 se odvíjí od šířky prostředního plastového spojovacího členu clon, která je cca 3 mm a je myslím zanedbatelná. Pro lepší představu Vám doporučuji prostudovat v detailu výrobku přiložený montážní návod ve formátu PDF, viz. odkaz zde:

http://www.milotec.net/slunecni-clony-sada...i-limousine.htm

Fotky které jsem obdržel jsou stejné jako na jejich webovkách .

Doufám že Vám to alespoň pomůže .

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.