Duben 11, 200718 r ve Skodovce nebo Milotec No tak to se krutě stydím..já měl vždycky za to, že jsou jen na ta boční okna a na zadní maximálně stahovací roletka.. Hned to jdu zjistit..
Duben 18, 200718 r A další. Ahoj, jak se to sundavá? Je to složité? Např. na zimu, při mytí oken.... .
Duben 18, 200718 r to 4x4: dá se to sundat celkem v pohodě, musí se za to trošku vzít a ohnout to, hlavně se nebát. Já to sundavám pouze při mytí oken, měl jsem to tam celou zimu.
Duben 19, 200718 r tak dnes jsem taky zakoupil clony zadních oken z originálního příslušenství a jsem překvapen jak to dobře vypadá.Montáž jednoduchá a rychlá,takže spokojenost
Duben 21, 200718 r Já to chci taky!!!! Musím počkat do výplaty. Te´d už to s výplatou chvilku půjde,ne
Duben 22, 200718 r Já to chci taky!!!! Musím počkat do výplaty. Te´d už to s výplatou chvilku půjde,ne No, snad to bude o něco lepší.
Květen 4, 200718 r Dokářete někdo porovnat kvalitu Milotec vs. org. Škoda? Nevím jestli mám chtít šetřit
Květen 8, 200718 r Fakt tie roletky vyzerajú super! Ohľadne zadnej roletky a zatmavovania zrkadla mám skúsenosti, lebo mám roletku (tú zrolovateľnú na zadnom plate). A myslím, že zatmavovanie funguje aj tak (mám zatmavovacie aj vonkajšie), zrejme o trochu menej, ale v princípe to stačí. Takže jazdím s tou roletkou celoročne.
Červenec 15, 200718 r Tak jsem zas po čase zapátral u Milotecu, tohle jsem tam objevil na hatchback.. http://www.milotec.net/slunecni-clony-sada...i-limousine.htm Jen se mi moc nelíbí, že to je ze dvou kusů..asi by to nevypadalo nijak světoborně na autě, nevím. Ale nějak to chci vyřešit..mají to jako sadu i s bočními..liší se nějak od těch origo škodováckých?
Srpen 23, 200718 r čus,budete někdo ty roletky prodávat? měl bych zájem mám Octavii ll combi (sasa69@seznam.cz) děkuji za odpověd Upraveno Srpen 23, 200718 r od sasa69
Srpen 23, 200718 r čus,budete někdo ty roletky prodávat?měl bych zájem mám Octavii ll combi (sasa69@seznam.cz) děkuji za odpověd Zkus se poptat v servisu..nebo zkus bazar, jestli něco kupuješ Já je budu montovat o víkendu, už jsou doma
Září 3, 200717 r Tak jsem je konečně také namontoval , práce asi na 10 minut a vypadají velice dobře . Mám ty od Milotecu a jsou vážne kvalitní .
Září 3, 200717 r Já mám škodovácké, ale to asi bude stejné, možná i stejný materiál, což.. Koukal jsem, že Milotec dělá i na zadní sklo, dokonce i na liftback..jen se mi nelíbí, že je ze dvou dílů
Září 4, 200717 r Já mám škodovácké, ale to asi bude stejné, možná i stejný materiál, což.. Koukal jsem, že Milotec dělá i na zadní sklo, dokonce i na liftback..jen se mi nelíbí, že je ze dvou dílů Taky jsem o nich uvažoval, ale říkám si, že když budu mít folie je to zbytečné...
Září 5, 200717 r Tak jsem je konečně také namontoval , práce asi na 10 minut a vypadají velice dobře . Mám ty od Milotecu a jsou vážne kvalitní . >>> Mohol by si to prosim ta nafotit....hlavne tu ZADNU dvojdielnu cast na 5 dverach . Dik
Září 5, 200717 r Obrázek známe Ale co ta praxe Jinak mám zadní origo a je to bomba..i zevnitř, i zvenku. Spíš by mně zajímalo, jak v reálu působí ta !příčka" vzadu..podle mně to asi bude rušit ve výhledu..a i ve vzhledu
Září 6, 200717 r Obrázek známe Ale co ta praxe Jinak mám zadní origo a je to bomba..i zevnitř, i zvenku. Spíš by mně zajímalo, jak v reálu působí ta !příčka" vzadu..podle mně to asi bude rušit ve výhledu..a i ve vzhledu >>> PRESNE toto som mal na mysli....tak to rychlo niekto na svojom aute odfotte a poslite.
Září 9, 200717 r normalne je pres to videt - to jen ten blesk tak znepruhlednil. Mame doma 2-letyho kluka a timtio je bezvadne vyresene slunicko. Nic nedrnci a da se otevrit okno a vetrat bez nebezpeci ataku hmyzu. Jsem spokojeny.
Září 9, 200717 r Stejné dojmy..ale tohle asi na mysli nebylo..předpokládám, že dotaz byl spíš na dvoudílnou clonu Milotec na 5.dveře u liftbacku.. Nemáte někdo na autě?
Září 10, 200717 r Zdravím bohužel ani v Milotecu nemají přesnou fotku zadních clon na sedana , na které je namontovaná dvojdílná clona zadního okna . Přikládám odpověď kterou jsem dnes obdržel : Dobrý den, je mi to líto, ale fotografii dotazované clony namontované přímo na vozidle k dispozici bohužel nemáme. V příloze Vám posílám fotografie skutečných dílů, mezera mezi dvoudílnou clonou 5. dveří ze sady kat.č. 0078151-OCT2 se odvíjí od šířky prostředního plastového spojovacího členu clon, která je cca 3 mm a je myslím zanedbatelná. Pro lepší představu Vám doporučuji prostudovat v detailu výrobku přiložený montážní návod ve formátu PDF, viz. odkaz zde: http://www.milotec.net/slunecni-clony-sada...i-limousine.htm Fotky které jsem obdržel jsou stejné jako na jejich webovkách . Doufám že Vám to alespoň pomůže .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.