lišák Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Nemáte někdo kontakt na výrobce?Dát dvojku za stínítka se mi zdá trochu moc.Třeba ty kryty prahů byly o dost levnější přímo od výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 (editace) Tím, že se to dá sundat, má to určitou výhodu oproti foliím, ale zase to je jistě náchylnější na poškození a při zašpinění se to asi nedá nějak efektivně čistit, ne ? Ale spíš mě zajímá rozdíl vzhledu folii oproti roletkám. Jak to vypadá v reálu ? Co byste preferovali ? Editováno: 9. leden 2008, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Tím, že se to dá sundat, má to určitou výhodu oproti foliím, ale zase to je jistě náchylnější na poškození a při zašpinění se to asi nedá nějak efektivně čistit, ne ? Ale spíš mě zajímá rozdíl vzhledu folii oproti roletkám. Jak to vypadá v reálu ? Co byste preferovali ? V reálu vypadají hodně dobře, skoro bych řekl luxusně, ale já bych spíš volil tónování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 V reálu vypadají hodně dobře, skoro bych řekl luxusně, ale já bych spíš volil tónování. Já zase nechtěl folie a ty boční záclonky mě úplně vyhovují. Jsou super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phantom.one Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Ma tady nekdo i nejakou kritiku na tyhle stinitka? Zatim ciste jenom polemika ohledne zaspineni. To, ze se daji vyndat, jen se toho nebat beru jako cenu za to, ze tam pevne drzi, nedrnci a jen tak je neco neodfoukne. Cekame prcka a rad bych mu dopral co nejvice pohodlicka. Samozrejme kvituji i vizualni stranku tohoto doplnku. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Tak také je užívám, i když zatím bez prcka Zvenku jsou okna k nerozeznání od foliovaných, světlo se také od skel víc odráží, takže dovnitř vidět není, naopak ve výhledu ven nebrání..vyndat jdou celkem lehce, i když já osobně nemám důvod a nechávám je i přes zimu..Jinak drží na takové plechové háčky, které se jedním koncem chytnou za rámeček okna pod těsnící gumu.. Jinak fotky, jak to vypadá, jsou tuším někde začátkem tohoto vlákna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Tak také je užívám, i když zatím bez prcka Zvenku jsou okna k nerozeznání od foliovaných, světlo se také od skel víc odráží, takže dovnitř vidět není, naopak ve výhledu ven nebrání..vyndat jdou celkem lehce, i když já osobně nemám důvod a nechávám je i přes zimu..Jinak drží na takové plechové háčky, které se jedním koncem chytnou za rámeček okna pod těsnící gumu.. Jinak fotky, jak to vypadá, jsou tuším někde začátkem tohoto vlákna Jirko, ty je máš od Milouše ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 nene..origo škodovácký.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 nene..origo škodovácký.. hm, to je cca 6 500,- Kč. Ty od Milouše jsou zhruba o litr levnější. Nevíš v čem je rozdíl ? Tam mám navíc nějakou slevu asi 20%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 hm, to je cca 6 500,- Kč. Ty od Milouše jsou zhruba o litr levnější. Nevíš v čem je rozdíl ? Tam mám navíc nějakou slevu asi 20%. 6500 myslíš na kombika? Rozdíl nevím, přijdou mi na první pohled stejný, i to uchycení vypadá hodně podobně, kdoví, třeba to bude i stejný výrobce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmexman Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 (editace) Ahoj kluci sháním tuhle clonu. Ale 1700Kč mě přijde zbytečne moc za kus moskytiéry...dokonce mě jeden kluk radil ať tam dám ten hadr do kterého se sázej vokurky Nemáte někdo možnost to sehnat levnějc? Editováno: 29. leden 2008, autor: palmexman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Ma tady nekdo i nejakou kritiku na tyhle stinitka? Zatim ciste jenom polemika ohledne zaspineni. To, ze se daji vyndat, jen se toho nebat beru jako cenu za to, ze tam pevne drzi, nedrnci a jen tak je neco neodfoukne.Cekame prcka a rad bych mu dopral co nejvice pohodlicka. Samozrejme kvituji i vizualni stranku tohoto doplnku. Tom Tome vážně jsou dobrý , já mám od Milotecu a nemůžu si je vynachválit. Až se někde sejdeme tak ti je rád ukážu. Ještě jsem je od srpna nevymonoval , takže alespoň uvidíš jak jsou pořád čistý. Taky jsem je kupoval hlavně kvůli malé dceři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Tak zistil niekto uz ako to je s tou clonou na 5te dvere na liftback? Pripadne foto ako vyzeraju clony pri zavretom okne. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Tak zistil niekto uz ako to je s tou clonou na 5te dvere na liftback? Pripadne foto ako vyzeraju clony pri zavretom okne. Dik. Fotky máš tady na 1.stránce..nebo co bys potřeboval nafotit? K těm 5.dveřím..ta roletka je dvoudílná a mezi těmi díly je jakási spojka a tím i mezírka..to mně zatím od koupě odrazuje, že by to nevypadalo moc vábně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Fotky máš tady na 1.stránce..nebo co bys potřeboval nafotit? K těm 5.dveřím..ta roletka je dvoudílná a mezi těmi díly je jakási spojka a tím i mezírka..to mně zatím od koupě odrazuje, že by to nevypadalo moc vábně.. Vsade su fotky so stiahnutym oknom dolu, chcel by som vidiet ako to je so zatvorenym oknom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Vsade su fotky so stiahnutym oknom dolu, chcel by som vidiet ako to je so zatvorenym oknom. Zkus příspěvek #20, 4.fotka. Tam to aspoň trošku je >] Jinak zkusím něco nafotit, ale ne dnes, jsem v práci do pěti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Zkus příspěvek #20, 4.fotka. Tam to aspoň trošku je >] Jinak zkusím něco nafotit, ale ne dnes, jsem v práci do pěti Dlho som nepisal do tejto temy, ale vyfotil si nieco pre mna zvonku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 (editace) No není to fotka nic moc, navíc po zimě auto jako prase, ale snad to pro začátek bude poznat..myslím rozdíl přední a zadní okna. Když tak můžu pořídit ještě něco.. Dovnitř není vidět ani když stojíš vedle auta a ven naopak vidíš krásně. Já jsem s nimi absolutně spokojený Editováno: 16. Únor 2008, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 (editace) No není to fotka nic moc, navíc po zimě auto jako prase, ale snad to pro začátek bude poznat..myslím rozdíl přední a zadní okna. Když tak můžu pořídit ještě něco..Dovnitř není vidět ani když stojíš vedle auta a ven naopak vidíš krásně. Já jsem s nimi absolutně spokojený Vyzera to pekne, dakujem. Pokial by si nieco fotil tak to hod sem. Myslim, ze u nas som videl octavku s takymi oknami chodit, cudoval som sa co to je, a su to tieto "roletky". Este sa chcem spytat kde si zohnal polepy stlpikov? Editováno: 16. Únor 2008, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phantom.one Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Nechci mit blby reci, ale cena celkem za ... zadni bocni okna + kufr zadni bocni okna + pate dvere (vse combi) = cca 7500,- CZK ... To je celkem dost ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk01 Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 (editace) Nechci mit blby reci, ale cena celkem za ... zadni bocni okna + kufr zadni bocni okna + pate dvere (vse combi) = cca 7500,- CZK ... To je celkem dost ne? ja som ich dnes na kombi kupil original skoda za 4328,- Skk, ale nadavam ako pohan, lebo neslo to namontovat, piate dvere odstavali. a ako pozeram obrazky, nedostal som k tomu tie haciky! taky som nasraty. zobral som to v martine cestou do popradu, tak teraz sa srat naspat. inak ak to bude spravne namontovane, bude to fajn. na starom aute som mal pokovenie, teraz auto nie je moje tak do toho nevratne nechcem vrazat prachy a celkom to ma podobny 'look'. ked je za autom priamo svetlo, je dovnutra trochu vidiet, ale inak super. len keby ta cena standardne bola lepsia. a mat haciky tak super. mk Editováno: 9. Květen 2008, autor: mk01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Nechci mit blby reci, ale cena celkem za ... zadni bocni okna + kufr zadni bocni okna + pate dvere (vse combi) = cca 7500,- CZK ... To je celkem dost ne? To je cena za kterou to lze natónovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phantom.one Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Tak jsem vse nakonec sehnal za cca 5800,-CZK ... Ale vysledek je super ... vse sedi, zadna skriva, mezera, zadne vrzani ... (mam i hacky) (dodano do druheho dne)... montaz zcela bezproblemova a rychla ... Jenom si pochvaluju ... Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Ja teda z vlastni zkusenosti moc tu zadni roletu nepouzivam, sice mam zatmaveny okna s 35 prpopustnosti, ale prijde mi to tam celkem zbytecny to bych si radsi nechal ty okna zatmavit treba jen vzadu nez tam davat roletky. Ale je to jen subjektivni nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Tak jsem vse nakonec sehnal za cca 5800,-CZK ... Ale vysledek je super ... vse sedi, zadna skriva, mezera, zadne vrzani ... (mam i hacky) (dodano do druheho dne)... montaz zcela bezproblemova a rychla ... Jenom si pochvaluju ...Tom Tak už je mám na zadní boční okna taky. Jsou fakt super. Jsem snimi spokojený Jen ta cena... je krutě přemrštěná. FUUUJ 2 metry drátu v bužírce + síťka za pár korun + 5 háčků.. Cena by mohla být tak 10x nižší a ještě by na tom vydělali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.