mk01 Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Tak jsem vse nakonec sehnal za cca 5800,-CZK ... Ale vysledek je super ... vse sedi, zadna skriva, mezera, zadne vrzani ... (mam i hacky) (dodano do druheho dne)... montaz zcela bezproblemova a rychla ... Jenom si pochvaluju ...Tom tak uz mam haciky aj ja, ale len 10 kusov na okna zadnych dveri. zadne bocne kufrove okna drzia aj bez hacikov, potreboval by som ale aspom jeden na okno piatych dveri. co myslite, da sa to niekde zohnat ako spare part? povodne som myslel, ze dam na zadne dvere iba po styri a zvysne dve pouzijem na kufor, avsak tie haciky su tam ine mk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 To mk01: ty máš combi, že..na tom se mi líbí, že to na 5.dveře vyránbí..na lift to dělá jen Milotec a je to ze dvou kusů..to mně celkem odrazuje. Asi bych dozadu pořídil tu rolovací. To octavian1: Fólie na zadních sklech jsou určitě fajn, dokud neotevřeš okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 To mk01: ty máš combi, že..na tom se mi líbí, že to na 5.dveře vyránbí..na lift to dělá jen Milotec a je to ze dvou kusů..to mně celkem odrazuje. Asi bych dozadu pořídil tu rolovací.To octavian1: Fólie na zadních sklech jsou určitě fajn, dokud neotevřeš okno Mas klimosku ne? A ja oteviram teda vic okynko u ridice to je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk01 Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 To mk01: ty máš combi, že..na tom se mi líbí, že to na 5.dveře vyránbí..na lift to dělá jen Milotec a je to ze dvou kusů..to mně celkem odrazuje. Asi bych dozadu pořídil tu rolovací. ano, ja mam kombi. dal som tam ten zadny diel opacne a vdaka tomu, ako je natvarovany, tak tam drzi aj bez hacika. mk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 (editace) Tak podle škodovky to vynde na nějakých 6700.. + přirážka místních prodejců.. = 7tis Není lepší nechat natonovat všecky okna za necelých 5tis Pravda funguje to i jako mřížka proti hmyzu Ale za ty prachy.. Jinak já jezdím s otevřenýma okýnkama a vytvářím průvan, teda za předpokladu, že to jde, v dešti klima Editováno: 20. Květen 2008, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Podle škodovky + přirážka? Tady mají stejné ceny, co škodovka na webu..nebo v Etce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bóbika Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 A co toto? pro liftback 2350,- Kč, http://new.skoda-auto.com/CZE/SERVICE/ACCE...fc%3d0000000110 pro combi 2500,- Kč + 2250,- Kč + 1720,- Kč, tj. 6470,- Kč http://new.skoda-auto.com/CZE/SERVICE/ACCE...fc%3d0000000110 http://new.skoda-auto.com/CZE/SERVICE/ACCE...fc%3d0000000110 http://new.skoda-auto.com/CZE/SERVICE/ACCE...fc%3d0000000110 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Jirik.DC_ tu v Brně sou ceny jiné servis od servisu, takže ceny bohužel nejsou stejné to by pak defakto nebyla konkurence.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 No ale přibližně stejné jsou, soustu věc škoda auto nzeruje ve svých katalozích i s cenama, takže prodejce s tím moc neudělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 No ale přibližně stejné jsou, soustu věc škoda auto nzeruje ve svých katalozích i s cenama, takže prodejce s tím moc neudělá. Může to třeba dát levněji. Jednou jsem zjišťoval nějaký náhradní díl u třech prodejců Škoda u nás v okolí a cena byla úplně stejná. U příslušenství to možná bude jinak, ale to co má škoda na stránkách se dá za ty ceny normálně koupit. Vic by to být určitě nemělo. Alespoň v ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Tak naozaj nikto nemá skúsenosť s piatymi dverami(limuzina)? Tuto je návod na montáž vyzerá to pekne, ale ako to tam bude držať, výhľad z auta je aký?( približne taký ako na clonách s prísavkou alebo aký?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Podle mně bude vidět stejně jako těmi origo bočními..tzn. celkem v pohodě. Jen si říkám, jestli dozadu nebude hezčí ta roletka, místo dvou dílů s viditelnou příčkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Takze ja som sa informoval v Milotecu mailom, ale nejakú zásadnú odpoveď som nedostal napisali mi toto: ,,Dobrý den, děkujeme Vám za zájem o naší nabídku. Sluneční clony tvoří při slunečním svitu z části stín a tím chrání posádku před sluncem. Upevnění zadní části (+spojení obou dílů) je realizováno pomocí speciálních drobných držáčků, vše je názorně patrno z montážního návodu ve formátu PDF v přiložených souborech v detailu zboží Je mi to líto, ale shodnost dílů nabízených u Škoda-Auto a námi nabízených bohužel nedovedu posoudit." a potom som na ich stránke našiel ďalší odkaz na climair.de a tam majú zadnú clonu na liftback nedelenú, je úplne vcelku, takže teraz neviem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 No je pravda, že kdy\ž se koukneš pzorně na ty fotky, co mají v návodu, tak na některých to vypadá taky nedělené.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 (editace) Tak naozaj nikto nemá skúsenosť s piatymi dverami(limuzina)? Tuto je návod na montáž vyzerá to pekne, ale ako to tam bude držať, výhľad z auta je aký?( približne taký ako na clonách s prísavkou alebo aký?) Dobra rada nad zlato, napis Diamant-ovi, on si ich tiez daval do svojho "zlteho krasavca", urcite ti zreferuje svoje skusenosti. Je pravda, ze on mal od vyroby rolovacku na zadnom okne, ale podla jeho vyjadrenia je nadmieru spokojny (zadnymi dverami bol motivovany mojim kombikom, nakolko ja som nechcel folie kvoli skusenostiam z prveho auta, preto som riesil roletky..). Je pravda, ze audi resp. VW ma roletky fakt ROLETKY, ale na audi resp. VW sme este "nedorastli"... Co sa tyka funkcnosti, ak mas zatmavovaci spatak, funguje korektne, clony nedrnkocu, su lahko znimatelne. Jedina nevyhoda je, ze ked chce syn kyvat babke/dedkovi cez zadne okna, nemoze, musi sa natiahnut cez predne okno Editováno: 4. Červenec 2008, autor: wagoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš_J Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Zdravím, chtěl bych se zeptat, máte někdo zkušenosti s originál slunečními clonami na zadní boční okna u OII? Originál u Škody stojí 2 385kč (http://new.skoda-auto.com/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=KCD609004&searchCat=0000000110&ref=%3fc%3d0000000110%26p%3d) což mi přijde docela dost, u Milotecu nabízí něco velmi podobného (http://www.milotec.net/slunecni-clony-zadni-dvere-skoda-octavia-ii-limousine.htm) ale bohužel také za skoro stejnou cenu. Máte zkušenosti s podobným příslušenstvím, nebo nevíte náhodou o něčem za lepší cenu? (takové ty stínítka za 40kč na přísavku se mi nelíbí...) Dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 clony mám originál škoda a nemůžu si na ně stěžovat, Vypadají dobře, z dálky jako folie. Nechá se jezdit i se staženým oknem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cappy Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Zdravím, chtěl bych se zeptat, máte někdo zkušenosti s originál slunečními clonami na zadní boční okna u OII? Originál u Škody stojí 2 385kč (http://new.skoda-auto.com/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=KCD609004&searchCat=0000000110&ref=%3fc%3d0000000110%26p%3d) což mi přijde docela dost, u Milotecu nabízí něco velmi podobného (http://www.milotec.net/slunecni-clony-zadni-dvere-skoda-octavia-ii-limousine.htm) ale bohužel také za skoro stejnou cenu. Máte zkušenosti s podobným příslušenstvím, nebo nevíte náhodou o něčem za lepší cenu? (takové ty stínítka za 40kč na přísavku se mi nelíbí...) Dík za odpovědi. Mam na combi zadni dvere, boky kufru a zadni sklo timto osazene a je to super. Rychla montaz a demontaz, dovnitr skoro neni videt a vyhledu ven to vubec nebrani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) Ahoj. Já se také přidám ke spokojeným s originálními slunečními clonami. Jsou super, rychlá montáž i demontáž, nebrání výhledu ven. Mám i sluneční clonu zadního okna (roletku). Také super, akorát montáž trochu složitější. Myslím ale, že už se tu orig. sluneční clony řešily. Zkus hledat. Editováno: 3. Květen 2009, autor: hrutek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 mate nekdo aj realnu fotku ako to vyzera na combicku aj zvonku aj zvnutra?? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tyhle clonky se tu už řešily a byly tu i fotky, zkoušeli jste hledat?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Leos J. Daj si nalepit folie na okna mas to lepsie jak tie roletky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 roletky ma napriklad jurach na svojej zltej RSke..nevyzera to zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Roletky origo a nedám na ně dopustit..nikoho neláká čučet do odstaveného auta a fungují i při stažených oknech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Rychla montaz a demontaz, dovnitr skoro neni videt a vyhledu ven to vubec nebrani. Vážně vůbec? Já jel jednou v Octavii s těmahle roletkama a přišlo mi, že výhled z vozu to docela omezuje, i když ne nějak zásadně, ale já se přikláním za ty peníze už k těm fóliím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.