honza72 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Mam dotaz, kde a jak se da odstranit vyradit destovy senzor pri stirani steracu. A jak jej nahradit klasickou funkci cyklovace steracu? Diky za info. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 NE,resp.ano,ale je to složité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 11. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Jak slozite? Da se to mechanicky odpojit? H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 me by spis zajimalo jak technicky slote by bylo to dodelat - v pripade, ze bych si u alesia sehnal -vnitřní samostmívací zrcátko s dešťovým senzorem pro automatické stírání stěračů při dešti - jak pise dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 No stačí málo. Jen vyměnit přední sklo za typ pro samostmívací zrcátko. Alésio ví proč to nechce ani monovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 je to tak, ja to menil při příležitosti výměny prasklýho předního skla, jinak bych to nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 No stačí málo. Jen vyměnit přední sklo za typ pro samostmívací zrcátko. Alésio ví proč to nechce ani monovat.... aha no tak to na to......z vysoka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 11. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Skvele, ale dotaz znel obracene... Jak senzor odpojit.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 jiný cyklovač stěračů,jiné zapojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Nieviem, či by nestačilo len zmeniť kódovanie. Dažďový senzor by mal podľa všetkého posielať len impulzy (častejšie alebo len zriedka podľa dažďa) a tie vyhodnocuje RJ. Ale ak impulzy neprídu, tak by sa nemalo nič diať. Ak budem mať čas, skúsim sa na to pozrieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 24. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Taky mne to napadlo, ale jeste jsem to nezkusil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Tiez by som skusil rozsirene kodovanie. Neslo by to tam deaktivovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 přišel někdo po 4 letech jak deaktivovat kodováním dešťový senzor a intenzitu cyklovače nastavovat pačkou ručně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Nevím jak u Octavie ale u Yetiho(třeba to tak bude i u Octavie po FL protože elektrika bude stejná jako Yeti, možná to půjde i u octavie před FL) tak pokud se dešťový senzor deaktivuje tak se to chová jako klasickej cyklovač se čtyřma polohama. Dá se to přes VAG jak vypnout tak i změnit citlivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 (editace) Tak to by bylo super,ten můj dešt.senzor mě někdy pěkně se...e.Když potřebuji setřít,tak nesetře a když prší jen malinko,tak stěrače melou jako splašené. Editováno: 19. Únor 2013, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 deaktivovat jde bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 (editace) A pokud jej deaktivuji,bude moci nastavit rychlost stírání tím malím knoflíčkem ,kterým se tet nastavuje citlivost stírání? Editováno: 19. Únor 2013, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 zkusl bych vymenit sterace celkem je to haklive na kvalitu, pokud tam zustava po setreni film je to zmatene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Zdravím Vás, lze to i vytažením příslušné pojistky. Já jsem měl opačný problém - koupil jsem auto s dešťovým senzorem, přesto jsem "manuálně" musel zapínat stěrače páčkou, tak jsem se po tom pídil, až jsem našel odpověď, že někteří si vytažením pojistky právě deaktivovali tento senzor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 to není moc dobrá rada, v tomto případě přestane fungovat i světelný senzor.... diagnostikou lze deaktivovat jenom deštový senzor, světelný zůstane aktivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Kde se ten dešťovej senzor deaktivuje? ŘJ? Kanál? Brácha to chce na Boře taky vypnout. Je s tim nespokojen, přesně jako Pavel S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 na Boře deaktivovat nejde diagnostikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 A nedá se ten dešt.senzor nějak upravit diagnostikou?Mám na mysli jeho citlivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 ano dá se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Tak to je super,ale tet nevím,jestli zvětšit citlivost,nebi zmenšit citlivost a to tak,aby reagoval podle množství vody,která na něj dopadne,protože někdy stačí pár kapek a stěrače jedou jako blázni a někdy mám př.sklo plné vody a stěrače nic!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.