TOMO Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Mám taký malý problém. Uloženie motora na pravej strane pri zohriatom motore vydáva taký klepotavý ,kovový zvuk. Počuť to pri prejazde nerovnosti aj pri štartovaní a výpnutí motora. Taktiež keď zatrasiem motorom to hrká a je tam väčšia vôľa ako pri studenom morore. Vtedy je to uloženie pevnejšie a nepočuť ani ten klepot. Chcel by som sa opýtať či treba to pružné uloženie motora vymeniť, alebo či sa tam nedá doplniť nejaký vysokoteplotný mazací tuk alebo niečo podobné? Nemá niekto podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-a-r-e-k Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Mám ten samý problém u 1.2 12V, ale nevím co stím, dělá mi to i na levé straně, už se stiím setkal i někdo další, který to nějak vyřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Páni a čo tak toto? Hladal som za Vás... FRS - Klepání zepředu zleva - definitvní řešení, aneb úchyt převodovky http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;hl=silentblok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-a-r-e-k Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Páni a čo tak toto? Hladal som za Vás...FRS - Klepání zepředu zleva - definitvní řešení, aneb úchyt převodovky http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;hl=silentblok Dneska po obědě jsem se na to vrhnul, aniž bych si přečet tento přispěvek dal jsem se do rozebirani auta, sundal kosti(jestli to náhodou nejsou ony) zkoušel jejich vůli vypadají ok, pak zkusil zahýbat se stab. a vypada taky ok, nakonec jsem se pustil na ty silenbloky u motoru všechny jsem promazal vazalínou ve spreji a dival se i na ten pod baterkou, možná to bude výše uvedeným problémem, ale nevím....možná se mi zdá, že to po aplikaci te vazelíny dělá míň, ale asi se mi to jenom zdá, zkusím projet večer bude větší klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.