Jirik.DC Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 no, kámoš ma ve š120 motor TT no jovlastně, před časem jsem to čet na jiným foru. Taky jsem se ho tam ptal, jak to dělá, aby ho to nesfouklo ze silnice. To musí bejt o život. Myslim, že mluvil o zrychlení cca 7 s. To jo..za 7 s tam je motor a za dalších 25s tam dorazí i ten zbytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 no tohle přesně jsem se od něj chtěl dovědět, jestli má nějaký úpravy na podvozu, protože tohle se přece nedá udržet na silnici. No a tvrdil mi, že nemá. Tak nevím, jestli ještě žije. Co Luku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 žije, podle mě sis psal s někym jiným. tohle je červena š120. ten co sis s nim psal si podle me delal prdel, protože klásek by ti takovouhle píčoviny říct nemoh. z tý 120ky zbyla víceméně jenom kastle, kotouče na všech čtyřech kolech, udělanej podvozek, vyztužená kastle. co mě s tim tak vez, tak si myslim, ze zrychlení má ještě pod 7s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 žije, podle mě sis psal s někym jiným. tohle je červena š120. ten co sis s nim psal si podle me delal prdel, protože klásek by ti takovouhle píčoviny říct nemoh. z tý 120ky zbyla víceméně jenom kastle, kotouče na všech čtyřech kolech, udělanej podvozek, vyztužená kastle. co mě s tim tak vez, tak si myslim, ze zrychlení má ještě pod 7s 4 kotouče..to byl origo podvozek ze 105ky, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 ale hovno, to brzdilo líp jak naše oktávky voe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 ale hovno, to brzdilo líp jak naše oktávky voe A co nepobraly brzdy, se dobrzdilo motorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 neboj. ja z toho byl slusne vyhoukanej, v tu dobu jsem asi pul roku se š120 jezdil a kdyz tohle litalo do zatacky bokem, zrychleni jak hovado, tak jsem nechapal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 neboj.ja z toho byl slusne vyhoukanej, v tu dobu jsem asi pul roku se š120 jezdil a kdyz tohle litalo do zatacky bokem, zrychleni jak hovado, tak jsem nechapal Tak to věřím..stačí se juknout do historie na Škodu 200 RS, co to umělo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Tak jsem dnes nahodil do své 2,0 TDi maxík z RS+ ručičky do červena a opravdu to naživo vypadá good Cosby, Ty jsi chtel instalovat take tu novou Skoda DVD navigaci, to je jiz ona, co tam je, nebo je to ta stara ? Ja na to poradne nevidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Ne,je to stará,ale už pasu po té nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 žije, podle mě sis psal s někym jiným. tohle je červena š120. ten co sis s nim psal si podle me delal prdel, protože klásek by ti takovouhle píčoviny říct nemoh. z tý 120ky zbyla víceméně jenom kastle, kotouče na všech čtyřech kolech, udělanej podvozek, vyztužená kastle. co mě s tim tak vez, tak si myslim, ze zrychlení má ještě pod 7s to byl na 100% on. Červená Š120 z BUdějc nebo snad z Kamennýho újezda. Že je to tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 jj, to by sedělo. tak to si potom z tebe dělal prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.