TomTailor Vloženo 11. Duben 2007 Vloženo 11. Duben 2007 Ahoj potřebuju poradit jak se to má vše nainstalovat. Mám tam subwoofer a zesilovač ale už mají nějaký ten pátek... A potřebuju od někoho nějaký postup instalace. Jak dlouhý kabel který kabel kiudy co protáhnout atd. Je to ho hodně já vím ale nějaký borec se tu najde né? ;-) Jo a ty ovály se zapojí zvlášť do rádioa nebo jak?? Jelikož mám radio Sony CDX-S2050C a už jsem tam mezeru nikde neviděl... Díky za odpověď Citovat
Igor Vloženo 12. Duben 2007 Vloženo 12. Duben 2007 Ahoj potřebuju poradit jak se to má vše nainstalovat. Mám tam subwoofer a zesilovač ale už mají nějaký ten pátek... A potřebuju od někoho nějaký postup instalace. Jak dlouhý kabel který kabel kiudy co protáhnout atd. Je to ho hodně já vím ale nějaký borec se tu najde né? ;-) Jo a ty ovály se zapojí zvlášť do rádioa nebo jak?? Jelikož mám radio Sony CDX-S2050C a už jsem tam mezeru nikde neviděl... Díky za odpověď Myslím, že montáž zadných repro do F Combi tu už niekde je - skús to pohľadať, myslím že aj ja som sem dával fotky... Citovat
Tonny Vloženo 12. Duben 2007 Vloženo 12. Duben 2007 Ahoj potřebuju poradit jak se to má vše nainstalovat. Mám tam subwoofer a zesilovač ale už mají nějaký ten pátek... A potřebuju od někoho nějaký postup instalace. Jak dlouhý kabel který kabel kiudy co protáhnout atd. Je to ho hodně já vím ale nějaký borec se tu najde né? ;-) Jo a ty ovály se zapojí zvlášť do rádioa nebo jak?? Jelikož mám radio Sony CDX-S2050C a už jsem tam mezeru nikde neviděl... Díky za odpověď Není to sice u combi ale je to téměř stejné http://www.skoda.panda.cz/clanek.php3?id=372 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.