Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Jo to abych se to zacal ucit.. :) Chapat bych to mel,ale kdyz me to nejak neda covece..To bylo fakt po dlouhy dobe,co jsem jel po dalnici takhle v klidu..A kdybychom si nedali tu malinkou "spotrebuzvedajici" vlozku,tak bych to asi nezvlad.. :D

no koukal jsem co jsem z toho vymackal lol

Kolik ze si to vlastne dal?Si rikal neco kolem 220,ne?Nebo tak nejak,ne?

jj tacho ukazovalo 220 ;)

Vloženo
Jo to abych se to zacal ucit.. :) Chapat bych to mel,ale kdyz me to nejak neda covece..To bylo fakt po dlouhy dobe,co jsem jel po dalnici takhle v klidu..A kdybychom si nedali tu malinkou "spotrebuzvedajici" vlozku,tak bych to asi nezvlad.. :D

JO jo to je pekny...Ja se na Vmax nedostal..Budu muset zkusit zase nekdy jindy.. :)

Vloženo

Jo takhle se jezdí lol

Vloženo

Včera cestou z Mělníku mezi Liběchovem a Deštnou byli ve všech vesnicích policajti a zátah jako svině asi hlavně na motorkáře. V tý vesnici jak je Kryštof jich bylo asi dvacet a hromada motorek a měřili v Medonosech.

Vloženo
Včera cestou z Mělníku mezi Liběchovem a Deštnou byli ve všech vesnicích policajti a zátah jako svině asi hlavně na motorkáře. V tý vesnici jak je Kryštof jich bylo asi dvacet a hromada motorek a měřili v Medonosech.

To je celkem zlo.. :angry: Ja po praze vcera taky potkal par "kousku"... :angry:

Vloženo

ja jsem s tim takz jeste takhle rzchle nejel. V Mimoni se tomu pri 180 uy nejak dal nechtelo,tadz to bzlo heykz trochu y kopecka,tak se to dobre royhejbalo a taky mi to jednu chvili ukazovalo 210,ale to uz jsem se bal :D. Je zase ta posrana am. klavesnice,ale opravovat to uz nebudu,sorry

Vloženo
ja jsem s tim takz jeste takhle rzchle nejel. V Mimoni se tomu pri 180 uy nejak dal nechtelo,tadz to bzlo heykz trochu y kopecka,tak se to dobre royhejbalo a taky mi to jednu chvili ukazovalo 210,ale to uz jsem se bal :D. Je zase ta posrana am. klavesnice,ale opravovat to uz nebudu,sorry

Kochtíku neboj, my té tvojí američtině rozumíme ;):)

Vloženo

to jsem rad :D

Vloženo

to jsem rad :D

stálej problém v komunikaci :smich:

Vloženo
To me to jelo jak sem rikal..Ve 235ti sem sundaval nohu z plynu,jelikoz baurak neuhejbal.. :D Ale jeste by to slo,takze to zase vmax nebyla... ;)

njn asi mu chyběly hroudy sněhu ;)

Vloženo (editace)

Jezdite jako prasata !!!

EDIT : Ja jel domu pres hradec a s lehkym prekracovanim rychlostnich limitu jsem jel za 5,9l/100km ;-) Paradicka :D

Editováno: , autor: MichalF
Vloženo
Jezdite jako prasata !!!

EDIT : Ja jel domu pres hradec a s lehkym prekracovanim rychlostnich limitu jsem jel za 5,9l/100km ;-) Paradicka :D

No jen aby to byla pravda ;)lol

Vloženo
Jezdite jako prasata !!!

To se ti zda.. To byla jen takova kratka "fofrvlozka"... :) Jinak jsme jeli celou dobu 120,jak si Kochtik pral...

Tak to ses dobrej..Ja nevim,ale me se tohle asi nikdy nepovede.. :( Ja bych to jel tak za 8,3L kdyby to slo dobre..Teda svym tempem..

Vloženo
no po tom jak mu bylo bych se ani nedivil kdyby zapomnel ze ji ma v aute :smich:

Jo to jo a kdyz sme odjizdeli,tak ze prej pojede s nama at pockame..My ze ne,ze on nez se vykeca....Tak sme sli a jeste se chvilku zasekli na parkovisti a najednou Kochtik pribehl,ze teda jede s nama,ze sme na nej mohli pockat ofiko...Skocil do auta a jeli sme...

Jel za mnou a ja cumim do zrcatka a na jeho narazniku vidim... KOCHT... :D Tak sme mu na prvni zastavce u pumpy dali hadanku,co je divnyho na jeho aute,vid Jiriku? :) Chvilku mu to trvalo... :smich:

Jak jsem vás potkával v ZR tak jsem se fakt pobavil!!! :smich: :smich: :smich:

Fak masážní kolonka ještě že byl Kochtík poklizený na chvostu!!! :smich: :smich: :p:palec2:

Vloženo

tak jak to tady ctu tak celkem zavidim a na 99 procent muzu rict ze kdyz se nenaskytne neco necekanyho tak priste jedu taky

pisu to i kdyz vim ze dalsi bude psat ze kecam a ze to tak nebude

ale verte ze pojedu :palec2:

Vloženo

no to sem rad ze sme tolik lidi nalakali, aspon priste naplnime hotel :D

letos to bylo opravdu super...pristi bude bud jeste jedna v lete...ale to bude tezky

ale spis to nechame zase na prosinec :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...