baurak Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Jo to abych se to zacal ucit.. Chapat bych to mel,ale kdyz me to nejak neda covece..To bylo fakt po dlouhy dobe,co jsem jel po dalnici takhle v klidu..A kdybychom si nedali tu malinkou "spotrebuzvedajici" vlozku,tak bych to asi nezvlad.. no koukal jsem co jsem z toho vymackal Kolik ze si to vlastne dal?Si rikal neco kolem 220,ne?Nebo tak nejak,ne? jj tacho ukazovalo 220 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Jo to abych se to zacal ucit.. Chapat bych to mel,ale kdyz me to nejak neda covece..To bylo fakt po dlouhy dobe,co jsem jel po dalnici takhle v klidu..A kdybychom si nedali tu malinkou "spotrebuzvedajici" vlozku,tak bych to asi nezvlad.. no koukal jsem co jsem z toho vymackal Kolik ze si to vlastne dal?Si rikal neco kolem 220,ne?Nebo tak nejak,ne? jj tacho ukazovalo 220 JO jo to je pekny...Ja se na Vmax nedostal..Budu muset zkusit zase nekdy jindy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Jo to abych se to zacal ucit.. Chapat bych to mel,ale kdyz me to nejak neda covece..To bylo fakt po dlouhy dobe,co jsem jel po dalnici takhle v klidu..A kdybychom si nedali tu malinkou "spotrebuzvedajici" vlozku,tak bych to asi nezvlad.. no koukal jsem co jsem z toho vymackal Kolik ze si to vlastne dal?Si rikal neco kolem 220,ne?Nebo tak nejak,ne? jj tacho ukazovalo 220 Jo takhle se jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Včera cestou z Mělníku mezi Liběchovem a Deštnou byli ve všech vesnicích policajti a zátah jako svině asi hlavně na motorkáře. V tý vesnici jak je Kryštof jich bylo asi dvacet a hromada motorek a měřili v Medonosech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 to je Duba ty Deštná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 to je Duba ty Deštná Před Dubou máš Deštnou voe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 to je Duba ty Deštná Ona je to totiz Duba Destna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Včera cestou z Mělníku mezi Liběchovem a Deštnou byli ve všech vesnicích policajti a zátah jako svině asi hlavně na motorkáře. V tý vesnici jak je Kryštof jich bylo asi dvacet a hromada motorek a měřili v Medonosech. To je celkem zlo.. Ja po praze vcera taky potkal par "kousku"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Hlavně že víme o čem mluvíme Bylo tam úplně zeleno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Hlavně že víme o čem mluvíme Bylo tam úplně zeleno To je taky fakt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 ja jsem s tim takz jeste takhle rzchle nejel. V Mimoni se tomu pri 180 uy nejak dal nechtelo,tadz to bzlo heykz trochu y kopecka,tak se to dobre royhejbalo a taky mi to jednu chvili ukazovalo 210,ale to uz jsem se bal . Je zase ta posrana am. klavesnice,ale opravovat to uz nebudu,sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 ja jsem s tim takz jeste takhle rzchle nejel. V Mimoni se tomu pri 180 uy nejak dal nechtelo,tadz to bzlo heykz trochu y kopecka,tak se to dobre royhejbalo a taky mi to jednu chvili ukazovalo 210,ale to uz jsem se bal . Je zase ta posrana am. klavesnice,ale opravovat to uz nebudu,sorry Kochtíku neboj, my té tvojí američtině rozumíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 ja jsem s tim takz jeste takhle rzchle nejel. V Mimoni se tomu pri 180 uy nejak dal nechtelo,tadz to bzlo heykz trochu y kopecka,tak se to dobre royhejbalo a taky mi to jednu chvili ukazovalo 210,ale to uz jsem se bal . Je zase ta posrana am. klavesnice,ale opravovat to uz nebudu,sorry Kochtíku neboj, my té tvojí američtině rozumíme to jsem rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 ja jsem s tim takz jeste takhle rzchle nejel. V Mimoni se tomu pri 180 uy nejak dal nechtelo,tadz to bzlo heykz trochu y kopecka,tak se to dobre royhejbalo a taky mi to jednu chvili ukazovalo 210,ale to uz jsem se bal . Je zase ta posrana am. klavesnice,ale opravovat to uz nebudu,sorry Kochtíku neboj, my té tvojí američtině rozumíme to jsem rad stálej problém v komunikaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 To me to jelo jak sem rikal..Ve 235ti sem sundaval nohu z plynu,jelikoz baurak neuhejbal.. Ale jeste by to slo,takze to zase vmax nebyla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 stálej problém v komunikaci Lepší už to s ním asi nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 To me to jelo jak sem rikal..Ve 235ti sem sundaval nohu z plynu,jelikoz baurak neuhejbal.. Ale jeste by to slo,takze to zase vmax nebyla... njn asi mu chyběly hroudy sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 (editace) Jezdite jako prasata !!! EDIT : Ja jel domu pres hradec a s lehkym prekracovanim rychlostnich limitu jsem jel za 5,9l/100km ;-) Paradicka Editováno: 16. Duben 2007, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Jezdite jako prasata !!!EDIT : Ja jel domu pres hradec a s lehkym prekracovanim rychlostnich limitu jsem jel za 5,9l/100km ;-) Paradicka No jen aby to byla pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Jezdite jako prasata !!!EDIT : Ja jel domu pres hradec a s lehkym prekracovanim rychlostnich limitu jsem jel za 5,9l/100km ;-) Paradicka To se ti zda.. To byla jen takova kratka "fofrvlozka"... Jinak jsme jeli celou dobu 120,jak si Kochtik pral... Tak to ses dobrej..Ja nevim,ale me se tohle asi nikdy nepovede.. Ja bych to jel tak za 8,3L kdyby to slo dobre..Teda svym tempem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 no po tom jak mu bylo bych se ani nedivil kdyby zapomnel ze ji ma v aute Jo to jo a kdyz sme odjizdeli,tak ze prej pojede s nama at pockame..My ze ne,ze on nez se vykeca....Tak sme sli a jeste se chvilku zasekli na parkovisti a najednou Kochtik pribehl,ze teda jede s nama,ze sme na nej mohli pockat ofiko...Skocil do auta a jeli sme... Jel za mnou a ja cumim do zrcatka a na jeho narazniku vidim... KOCHT... Tak sme mu na prvni zastavce u pumpy dali hadanku,co je divnyho na jeho aute,vid Jiriku? Chvilku mu to trvalo... Jak jsem vás potkával v ZR tak jsem se fakt pobavil!!! :smich: Fak masážní kolonka ještě že byl Kochtík poklizený na chvostu!!! :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 to ja expert jel s garnym a za zdarek si rikal, kurva krabica se samolepkama tam zustala, tak sem se jeste vracel jak pako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 tak jak to tady ctu tak celkem zavidim a na 99 procent muzu rict ze kdyz se nenaskytne neco necekanyho tak priste jedu taky pisu to i kdyz vim ze dalsi bude psat ze kecam a ze to tak nebude ale verte ze pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 no to sem rad ze sme tolik lidi nalakali, aspon priste naplnime hotel letos to bylo opravdu super...pristi bude bud jeste jedna v lete...ale to bude tezky ale spis to nechame zase na prosinec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 na prosinec??To abych si koupi čtyřkolku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.