Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

jj niet nad pohodlie plachtackych veci a mokreho bavlneneho tricka dole kopcom, nuz co my co vieme co je pohodlie sa mozme akurat pousiat na d nimi ale mozno aj oni casom zistia a budu si hlavu trieskat preco.............................. ;)

I můj 50ti letý taťka, co naprosto propadl cyklistice, rychle pochopil, že úplé kalhoty a dres nejsou gay ale pohodlí :palec:

Uple kalhoty v tezkem terenu nejsou zrovna to nejlepsi.Roztrhnes je a mas po.....Jeste si chci sehnat to cyklo triko.

A nakonec jsem vzal avid bb-7 a musim vam rict ,brzdi to dobre.A stelovani je uplná hracka.Jestli nechcete vrazet do hydraulik ,tak bezte do nich.

Tak mi nekdo dejte nejakej link na pekny rozumny kratasy :( Vsude same elastaky a na to ja nejsu ... gay look nepodporuju a nejsem zadnej zavodnik.

tady nejde o žádný gay-look, ale taky o tom jaká vložka je uvnitř....nikdy nebude v klasických kraťasích s vložkou ta vložka tak kvalitní jako ta v klasických elasťácích. A ono to není o tom, že ta vložka tam je o tom, aby tě netlačila prdel, ale má úplně jinou funkci....a když se podíváš kolem, tak nemyslíš, že by tady kolem nás běhalo ne 4%, ale 70%.... lol Když jsem začínal jezdit, taky se mi to nelíbilo, ale časem si zvykneš.....

tady nejde o žádný gay-look, ale taky o tom jaká vložka je uvnitř....nikdy nebude v klasických kraťasích s vložkou ta vložka tak kvalitní jako ta v klasických elasťácích. A ono to není o tom, že ta vložka tam je o tom, aby tě netlačila prdel, ale má úplně jinou funkci....a když se podíváš kolem, tak nemyslíš, že by tady kolem nás běhalo ne 4%, ale 70%.... lol Když jsem začínal jezdit, taky se mi to nelíbilo, ale časem si zvykneš.....

gay-look je naprostej nesmysl !!! prostě elasťáky s antibakterialní vložkou je naprostá nutnost, však si to někdo zkuste jet třeba 250 KM v obyčejnejch kraťasech, když jsem začínal jezdit taky jsem měl tendence jezdit v teplákách:-) ale to je tak 16 let...

gay-look je naprostej nesmysl !!! prostě elasťáky s antibakterialní vložkou je naprostá nutnost, však si to někdo zkuste jet třeba 250 KM v obyčejnejch kraťasech, když jsem začínal jezdit taky jsem měl tendence jezdit v teplákách:-) ale to je tak 16 let...

:palec2::palec2::palec2: tak tak, podepsal bych se.. :)

Hallo, lejdýs end džetlmen (!)

co se na počátku září sejít na Jižní Moravě a spáchat česko-slovenský bajkerský víkend

na Pálavě a večer si užít místní vínko??? :palec2:

Bajkeři pohodová vyjížďka, naše protějšky, kteří by nejeli na bike, by mohli klidně na procházku :palec2:

Tak co? Spácháme to??? :p:palec2:

No mozna mate pravdu, elastaky sem na sobe nikdy nemel proto pisu co pisu a nemam zkusennosti. Proste mi to pride divny to je vse. Jinak co se tyce tech volnych tak vicemene sou to volne kratasy a uvnitr jsou elastaky jako vlozka, takze co pise Mongoose je trosku mimo nez bylo mnou mysleno. Jinak mam vyhlidnuto toto : http://www.sensor.cz/men/psyclo%20kalhoty/11.htm

No mozna mate pravdu, elastaky sem na sobe nikdy nemel proto pisu co pisu a nemam zkusennosti. Proste mi to pride divny to je vse. Jinak co se tyce tech volnych tak vicemene sou to volne kratasy a uvnitr jsou elastaky jako vlozka, takze co pise Mongoose je trosku mimo nez bylo mnou mysleno. Jinak mam vyhlidnuto toto : http://www.sensor.cz/men/psyclo%20kalhoty/11.htm

zaparis si vajca :p

Hallo, lejdýs end džetlmen (!)

co se na počátku září sejít na Jižní Moravě a spáchat česko-slovenský bajkerský víkend

na Pálavě a večer si užít místní vínko??? :palec2:

Bajkeři pohodová vyjížďka, naše protějšky, kteří by nejeli na bike, by mohli klidně na procházku :palec2:

Tak co? Spácháme to??? :p:palec2:

taky jsem nad tim premyslel, ale ja to mam tak narvany, kazdy vikend, ze u me to bude problem...

zaparis si vajca :p

Eeee ;)

taky jsem nad tim premyslel, ale ja to mam tak narvany, kazdy vikend, ze u me to bude problem...

Já bych byl pro, ale taky první dva víkendy jsem mimo...btw poslední víkend v srpnu je na Vranově MTB maratón.

Tak mě napadá buď: poslední víkend v srpnu (30.-31.8.)

nebo první víkend v říjnu 4.-5.10.2008

Který by se líbil víc? :p

Tak mě napadá buď: poslední víkend v srpnu (30.-31.8.)

nebo první víkend v říjnu 4.-5.10.2008

Který by se líbil víc? :p

ja bych se vykaslal na cele planovani, vzdycky plany selzou a stoji za hov..zkratka to chce napsat, ze zitra se jede na slovensko a pojede se ;)

Vinco souhlas, ale aspoň hrubý plán to chce...já jsem za srpen, radši jezdím v pěkném počasí...

Vinco souhlas, ale aspoň hrubý plán to chce...já jsem za srpen, radši jezdím v pěkném počasí...

stejne hlasi chladne prazdniny, toz nevim, jinak ja jsem ke konci srpna v praci a nemam zadnou dovolenou, jsem si ji musel vybrat kvuli skole, takze semnou je to spatny :feve:

Obyc trika sou nanic taky uvazuji o koupi neco jako tohle.. ty tri s emi libíí.. :) 1.1. Tady

2. Tady

3. Tady

Ale asi si koupim toho budvara .. -_-

Obyc trika sou nanic taky uvazuji o koupi neco jako tohle.. ty tri s emi libíí.. :) 1.1. Tady

2. Tady

3. Tady

Ale asi si koupim toho budvara .. -_-

a nejake kratase me se nelibi ty uply elastakovy.. kazdy ma jiny vkus no... :palec2:

Abado : No ty sou pekny !

Ten zluty a ten budvar.. asi jeden znivh beru..akorat bych jeste chtel videt jak vypada ten zluty ze zádu.... :palec2:

a nejake kratase me se nelibi ty uply elastakovy.. kazdy ma jiny vkus no... :palec2:

S timto typem kalhot budes zpokojeny.Mam podobne a je to super.

• Autor

dres aj kratasy mam tieto, stali sice 2000+2000 ale fakt su super.

ale musim uznat ze pohodlne a ten dres na tej fotke nevyzera tak super ako v reale v kombinacii s kratasami uplna supa, aj bajkeri uznali ze dres namakany.

p.s.: ludia pozeraju ze co za zavodnika zabludilo nuz co ked som zladeny, vsetko ladene do cerveno ciernej: dres, kratasy, rukabice, tretry. prilba a bike modro cierne ;)

post-1730-1213729813_thumb.jpg

post-1730-1213729824_thumb.jpg

Upraveno od houmr

dres aj kratasy mam tieto, stali sice 2000+2000 ale fakt su super.

ale musim uznat ze pohodlne a ten dres na tej fotke nevyzera tak super ako v reale v kombinacii s kratasami uplna supa, aj bajkeri uznali ze dres namakany.

p.s.: ludia pozeraju ze co za zavodnika zabludilo nuz co ked som zladeny, vsetko ladene do cerveno ciernej: dres, kratasy, rukabice, tretry. prilba a bike modro cierne ;)

můžu říct, že super...cena je sice taky super, ale je určitě vyvážena kvalitou a musí parádně sedět...taky uvažuju, že si pořídím nějaké prvotřídní elasťáky, bo ty současné co mám, tak jejich vložka už není co bývala a to je znát...ale mám dotaz když vydím ty široké šráky, tak nepotí se ti během jízdy hodně záda? Nevím jestli by mi to nevadilo?

Já jsem naladěný do modro-bílo-stříbrné. A kolo jedno černostříbrné a druhé modrostřbrné -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.