Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jj niet nad pohodlie plachtackych veci a mokreho bavlneneho tricka dole kopcom, nuz co my co vieme co je pohodlie sa mozme akurat pousiat na d nimi ale mozno aj oni casom zistia a budu si hlavu trieskat preco.............................. ;)

Vloženo

Uple kalhoty v tezkem terenu nejsou zrovna to nejlepsi.Roztrhnes je a mas po.....Jeste si chci sehnat to cyklo triko.

A nakonec jsem vzal avid bb-7 a musim vam rict ,brzdi to dobre.A stelovani je uplná hracka.Jestli nechcete vrazet do hydraulik ,tak bezte do nich.

Vloženo
Tak mi nekdo dejte nejakej link na pekny rozumny kratasy :( Vsude same elastaky a na to ja nejsu ... gay look nepodporuju a nejsem zadnej zavodnik.

tady nejde o žádný gay-look, ale taky o tom jaká vložka je uvnitř....nikdy nebude v klasických kraťasích s vložkou ta vložka tak kvalitní jako ta v klasických elasťácích. A ono to není o tom, že ta vložka tam je o tom, aby tě netlačila prdel, ale má úplně jinou funkci....a když se podíváš kolem, tak nemyslíš, že by tady kolem nás běhalo ne 4%, ale 70%.... lol Když jsem začínal jezdit, taky se mi to nelíbilo, ale časem si zvykneš.....

Vloženo
tady nejde o žádný gay-look, ale taky o tom jaká vložka je uvnitř....nikdy nebude v klasických kraťasích s vložkou ta vložka tak kvalitní jako ta v klasických elasťácích. A ono to není o tom, že ta vložka tam je o tom, aby tě netlačila prdel, ale má úplně jinou funkci....a když se podíváš kolem, tak nemyslíš, že by tady kolem nás běhalo ne 4%, ale 70%.... lol Když jsem začínal jezdit, taky se mi to nelíbilo, ale časem si zvykneš.....

gay-look je naprostej nesmysl !!! prostě elasťáky s antibakterialní vložkou je naprostá nutnost, však si to někdo zkuste jet třeba 250 KM v obyčejnejch kraťasech, když jsem začínal jezdit taky jsem měl tendence jezdit v teplákách:-) ale to je tak 16 let...

Vloženo
gay-look je naprostej nesmysl !!! prostě elasťáky s antibakterialní vložkou je naprostá nutnost, však si to někdo zkuste jet třeba 250 KM v obyčejnejch kraťasech, když jsem začínal jezdit taky jsem měl tendence jezdit v teplákách:-) ale to je tak 16 let...

:palec2::palec2::palec2: tak tak, podepsal bych se.. :)

Vloženo

Hallo, lejdýs end džetlmen (!)

co se na počátku září sejít na Jižní Moravě a spáchat česko-slovenský bajkerský víkend

na Pálavě a večer si užít místní vínko??? :palec2:

Bajkeři pohodová vyjížďka, naše protějšky, kteří by nejeli na bike, by mohli klidně na procházku :palec2:

Tak co? Spácháme to??? :p:palec2:

Vloženo
Hallo, lejdýs end džetlmen (!)

co se na počátku září sejít na Jižní Moravě a spáchat česko-slovenský bajkerský víkend

na Pálavě a večer si užít místní vínko??? :palec2:

Bajkeři pohodová vyjížďka, naše protějšky, kteří by nejeli na bike, by mohli klidně na procházku :palec2:

Tak co? Spácháme to??? :p:palec2:

taky jsem nad tim premyslel, ale ja to mam tak narvany, kazdy vikend, ze u me to bude problem...

Vloženo
taky jsem nad tim premyslel, ale ja to mam tak narvany, kazdy vikend, ze u me to bude problem...

Já bych byl pro, ale taky první dva víkendy jsem mimo...btw poslední víkend v srpnu je na Vranově MTB maratón.

Vloženo
Tak mě napadá buď: poslední víkend v srpnu (30.-31.8.)

nebo první víkend v říjnu 4.-5.10.2008

Který by se líbil víc? :p

ja bych se vykaslal na cele planovani, vzdycky plany selzou a stoji za hov..zkratka to chce napsat, ze zitra se jede na slovensko a pojede se ;)

Vloženo
Vinco souhlas, ale aspoň hrubý plán to chce...já jsem za srpen, radši jezdím v pěkném počasí...

stejne hlasi chladne prazdniny, toz nevim, jinak ja jsem ke konci srpna v praci a nemam zadnou dovolenou, jsem si ji musel vybrat kvuli skole, takze semnou je to spatny :feve:

Vloženo (editace)

dres aj kratasy mam tieto, stali sice 2000+2000 ale fakt su super.

ale musim uznat ze pohodlne a ten dres na tej fotke nevyzera tak super ako v reale v kombinacii s kratasami uplna supa, aj bajkeri uznali ze dres namakany.

p.s.: ludia pozeraju ze co za zavodnika zabludilo nuz co ked som zladeny, vsetko ladene do cerveno ciernej: dres, kratasy, rukabice, tretry. prilba a bike modro cierne ;)

post-1730-1213729813_thumb.jpg

post-1730-1213729824_thumb.jpg

Editováno: , autor: houmr
Vloženo
dres aj kratasy mam tieto, stali sice 2000+2000 ale fakt su super.

ale musim uznat ze pohodlne a ten dres na tej fotke nevyzera tak super ako v reale v kombinacii s kratasami uplna supa, aj bajkeri uznali ze dres namakany.

p.s.: ludia pozeraju ze co za zavodnika zabludilo nuz co ked som zladeny, vsetko ladene do cerveno ciernej: dres, kratasy, rukabice, tretry. prilba a bike modro cierne ;)

můžu říct, že super...cena je sice taky super, ale je určitě vyvážena kvalitou a musí parádně sedět...taky uvažuju, že si pořídím nějaké prvotřídní elasťáky, bo ty současné co mám, tak jejich vložka už není co bývala a to je znát...ale mám dotaz když vydím ty široké šráky, tak nepotí se ti během jízdy hodně záda? Nevím jestli by mi to nevadilo?

Vloženo

Já jsem naladěný do modro-bílo-stříbrné. A kolo jedno černostříbrné a druhé modrostřbrné -_-

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...