houmr Vloženo 16. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 jj niet nad pohodlie plachtackych veci a mokreho bavlneneho tricka dole kopcom, nuz co my co vieme co je pohodlie sa mozme akurat pousiat na d nimi ale mozno aj oni casom zistia a budu si hlavu trieskat preco.............................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 I můj 50ti letý taťka, co naprosto propadl cyklistice, rychle pochopil, že úplé kalhoty a dres nejsou gay ale pohodlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Uple kalhoty v tezkem terenu nejsou zrovna to nejlepsi.Roztrhnes je a mas po.....Jeste si chci sehnat to cyklo triko. A nakonec jsem vzal avid bb-7 a musim vam rict ,brzdi to dobre.A stelovani je uplná hracka.Jestli nechcete vrazet do hydraulik ,tak bezte do nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Tak mi nekdo dejte nejakej link na pekny rozumny kratasy Vsude same elastaky a na to ja nejsu ... gay look nepodporuju a nejsem zadnej zavodnik. tady nejde o žádný gay-look, ale taky o tom jaká vložka je uvnitř....nikdy nebude v klasických kraťasích s vložkou ta vložka tak kvalitní jako ta v klasických elasťácích. A ono to není o tom, že ta vložka tam je o tom, aby tě netlačila prdel, ale má úplně jinou funkci....a když se podíváš kolem, tak nemyslíš, že by tady kolem nás běhalo ne 4%, ale 70%.... Když jsem začínal jezdit, taky se mi to nelíbilo, ale časem si zvykneš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 tady nejde o žádný gay-look, ale taky o tom jaká vložka je uvnitř....nikdy nebude v klasických kraťasích s vložkou ta vložka tak kvalitní jako ta v klasických elasťácích. A ono to není o tom, že ta vložka tam je o tom, aby tě netlačila prdel, ale má úplně jinou funkci....a když se podíváš kolem, tak nemyslíš, že by tady kolem nás běhalo ne 4%, ale 70%.... Když jsem začínal jezdit, taky se mi to nelíbilo, ale časem si zvykneš..... gay-look je naprostej nesmysl !!! prostě elasťáky s antibakterialní vložkou je naprostá nutnost, však si to někdo zkuste jet třeba 250 KM v obyčejnejch kraťasech, když jsem začínal jezdit taky jsem měl tendence jezdit v teplákách:-) ale to je tak 16 let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 gay-look je naprostej nesmysl !!! prostě elasťáky s antibakterialní vložkou je naprostá nutnost, však si to někdo zkuste jet třeba 250 KM v obyčejnejch kraťasech, když jsem začínal jezdit taky jsem měl tendence jezdit v teplákách:-) ale to je tak 16 let... tak tak, podepsal bych se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Hallo, lejdýs end džetlmen (!) co se na počátku září sejít na Jižní Moravě a spáchat česko-slovenský bajkerský víkend na Pálavě a večer si užít místní vínko??? Bajkeři pohodová vyjížďka, naše protějšky, kteří by nejeli na bike, by mohli klidně na procházku Tak co? Spácháme to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 No mozna mate pravdu, elastaky sem na sobe nikdy nemel proto pisu co pisu a nemam zkusennosti. Proste mi to pride divny to je vse. Jinak co se tyce tech volnych tak vicemene sou to volne kratasy a uvnitr jsou elastaky jako vlozka, takze co pise Mongoose je trosku mimo nez bylo mnou mysleno. Jinak mam vyhlidnuto toto : http://www.sensor.cz/men/psyclo%20kalhoty/11.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 No mozna mate pravdu, elastaky sem na sobe nikdy nemel proto pisu co pisu a nemam zkusennosti. Proste mi to pride divny to je vse. Jinak co se tyce tech volnych tak vicemene sou to volne kratasy a uvnitr jsou elastaky jako vlozka, takze co pise Mongoose je trosku mimo nez bylo mnou mysleno. Jinak mam vyhlidnuto toto : http://www.sensor.cz/men/psyclo%20kalhoty/11.htm zaparis si vajca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Hallo, lejdýs end džetlmen (!) co se na počátku září sejít na Jižní Moravě a spáchat česko-slovenský bajkerský víkend na Pálavě a večer si užít místní vínko??? Bajkeři pohodová vyjížďka, naše protějšky, kteří by nejeli na bike, by mohli klidně na procházku Tak co? Spácháme to??? taky jsem nad tim premyslel, ale ja to mam tak narvany, kazdy vikend, ze u me to bude problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 zaparis si vajca Eeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 taky jsem nad tim premyslel, ale ja to mam tak narvany, kazdy vikend, ze u me to bude problem... Já bych byl pro, ale taky první dva víkendy jsem mimo...btw poslední víkend v srpnu je na Vranově MTB maratón. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Tak mě napadá buď: poslední víkend v srpnu (30.-31.8.) nebo první víkend v říjnu 4.-5.10.2008 Který by se líbil víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Tak mě napadá buď: poslední víkend v srpnu (30.-31.8.)nebo první víkend v říjnu 4.-5.10.2008 Který by se líbil víc? ja bych se vykaslal na cele planovani, vzdycky plany selzou a stoji za hov..zkratka to chce napsat, ze zitra se jede na slovensko a pojede se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Vinco souhlas, ale aspoň hrubý plán to chce...já jsem za srpen, radši jezdím v pěkném počasí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Vinco souhlas, ale aspoň hrubý plán to chce...já jsem za srpen, radši jezdím v pěkném počasí... stejne hlasi chladne prazdniny, toz nevim, jinak ja jsem ke konci srpna v praci a nemam zadnou dovolenou, jsem si ji musel vybrat kvuli skole, takze semnou je to spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Obyc trika sou nanic taky uvazuji o koupi neco jako tohle.. ty tri s emi libíí.. 1.1. Tady 2. Tady 3. Tady Ale asi si koupim toho budvara .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Obyc trika sou nanic taky uvazuji o koupi neco jako tohle.. ty tri s emi libíí.. 1.1. Tady 2. Tady 3. Tady Ale asi si koupim toho budvara .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 a nejake kratase me se nelibi ty uply elastakovy.. kazdy ma jiny vkus no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Abado : No ty sou pekny ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Ten zluty a ten budvar.. asi jeden znivh beru..akorat bych jeste chtel videt jak vypada ten zluty ze zádu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 a nejake kratase me se nelibi ty uply elastakovy.. kazdy ma jiny vkus no... S timto typem kalhot budes zpokojeny.Mam podobne a je to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 17. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 (editace) dres aj kratasy mam tieto, stali sice 2000+2000 ale fakt su super. ale musim uznat ze pohodlne a ten dres na tej fotke nevyzera tak super ako v reale v kombinacii s kratasami uplna supa, aj bajkeri uznali ze dres namakany. p.s.: ludia pozeraju ze co za zavodnika zabludilo nuz co ked som zladeny, vsetko ladene do cerveno ciernej: dres, kratasy, rukabice, tretry. prilba a bike modro cierne Editováno: 17. Červen 2008, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 dres aj kratasy mam tieto, stali sice 2000+2000 ale fakt su super.ale musim uznat ze pohodlne a ten dres na tej fotke nevyzera tak super ako v reale v kombinacii s kratasami uplna supa, aj bajkeri uznali ze dres namakany. p.s.: ludia pozeraju ze co za zavodnika zabludilo nuz co ked som zladeny, vsetko ladene do cerveno ciernej: dres, kratasy, rukabice, tretry. prilba a bike modro cierne můžu říct, že super...cena je sice taky super, ale je určitě vyvážena kvalitou a musí parádně sedět...taky uvažuju, že si pořídím nějaké prvotřídní elasťáky, bo ty současné co mám, tak jejich vložka už není co bývala a to je znát...ale mám dotaz když vydím ty široké šráky, tak nepotí se ti během jízdy hodně záda? Nevím jestli by mi to nevadilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 p.s.: ludia pozeraju ze co za zavodnika zabludilo nuz co ked som zladeny, vsetko ladene do cerveno ciernej: dres, kratasy, rukabice, tretry. prilba a bike modro cierne Já jsem naladěný do modro-bílo-stříbrné. A kolo jedno černostříbrné a druhé modrostřbrné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.