deko Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Zkousel jsem a nuda jak ......... Radeji venku a kvalitne oblecenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) Wasserman: Já už to mám taky za sebou ale bylo to spíš z nedostatku ježdění... Editováno: 8. Říjen 2008, autor: Neo Moucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 moje rec, mam doma trenazer a nuda, vubec me to nebavi, neni to prave orechove do prirody, prach, blatsko, vetr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Tak vikend byl nadherny , ale lidi na Lyse , hruza. Vice foto nemam , moc se me nechtelo fotit (mobilem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Bikeři zazimovali kola..? že je tu mrtvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mino9265 Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 (editace) Heheh kto vie ale ako pozerám tak nie som tu sám čo som vysoký a to o teší a biki máte nádherné :prc: Editováno: 20. Listopad 2008, autor: Mino9265 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 (editace) Nezazimoval. Jezdim, jezdim. Jsem si prehodil vidlu za zimni, vymenil naplne a budu jezdit dal, dokud nebude uz nejak moc snehu. Dam tu par foto z podzimniho bikovani ( Visalaje- Bily Kříž - Maly Polom - Slavíč ), jestli nevadi. Kdyz tak to smazu. Jsou to mobilovky, tak se omlouvam za kvalitu. Editováno: 21. Listopad 2008, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Nazdar bikeri, tak jak vam to slape v tyhle zime? Ja byl o vikendu na vylete po Zeleznejch horach, jako dobry, ale i kdyz jsem byl dobre oblecenej, tak mi byla kosa a byl jsem rad ze uz jsem doma Co vy, jak snasite zimu? Alespon jsem s i udelal radost a k vanocum jsem si koupil tretry, musim je hned vyzkouset a doufam ze si hned za rohem na tom nerozbiju hubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Jo dobry. Jen nesmis dychat pusou. Jsem se hned nachladil. Se budou bezkari cumet, jak je budu predjizdet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Jo dobry. Jen nesmis dychat pusou. Jsem se hned nachladil. Se budou bezkari cumet, jak je budu predjizdet tak to jsem zvědavý, jak to nosem udýcháš? stačí šála kolem krku a nebo si koupit speciální kuklu, či návlek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arcco Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Původně jsem zde hledal, jak se dostat do fabky, když já pako odpojím baterku (čímž se mi uzamkly všechny dveře) a posléze zavřete kapotu........Takže když je baterka nabitá a já ji jdu připojit, jsem v prdeli. Nemám se jak dostat do auta Takže alespoň bajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 ahojda klucii,tak jsem zde po delsi odmlce .. posilam par fotek jak z terenu tak z Krale Sumavy,ktere jsem nasel na netu .. jedna je z Simanova - mozna nekdo vi .. neskutecna stena .. dalsi je z cile .. a dalsi z vyjizdky kolem Pardubic na biku .. P.S. bohuzel mam s jezdenim na nejakou dobu utrum .. mysleno na nejake kvalitnejsi urovni .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 TO Farnell : ja jsem se letos na zimu take vybavil .. ;-) poridil jsem si THERMO obleceni od Rogelli + BBB .. bunda - http://www.global-sport.cz/cyklo/obleceni/...i-mezzoldo.html elastaky - http://www.global-sport.cz/cyklo/obleceni/...indprotect.html navleky - http://www.global-sport.cz/cyklo/obleceni/...heavy-duty.html ted jsem jezdil i v - tepltach a jako co se tyce tela tak v poradku,ale na nohy me je zima i pres navleky ... kazdy trpime asi na jinou cast .. kamos zase na ruce .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tak jsem dam par fotek se zimního poježdění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 pěkny. já sem byl hned 1. 1. 09, ale foťák se mi s sebou tahat nechtělo a navíc by se mu ta zima ani moc nelíbila... ale jak na novej rok.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ja jsem si dal prave jednu z vyjizdek 1.1.2009 , jinak foto mobilem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Smutna zprava mezi cyklisty na B-F. Odesel vášnivy cyklista, fajn kluk kvuli hlouposti. Škoda mu. http://www.bike-forum.cz/forum/smutna-zprava-plzen.html Jezdete opatrne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 jj cital som, netreba zbytocne pokusat stastie a riskovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Back... Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Zdravím taky se přidám se svojí troškou do mlýna ale aktualně je tento stroj na prodej takže kdyby jste nááhodou věděli pište pište : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 V poslednu dobu to uz nieje, co byvalo, ale (ZASE) som prestla fajcit, tak dufam ze tuto sezonu najazdim zas okolo 2500 - 3500km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Pripraven na sezonu 2009. Jak jste na tom vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Tak toto je můj Trek 8500. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 tak ja na sezonu este nie , nakolko pri dnesnom pohlade s okna si myslim ze zima este co to povie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Silenci v zime na kolech ... jeste ze mam chripku ... ale jinak paradni FOTOS !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.