Martyp Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 jj vylet byl super, urcite bych nekdy zopakoval :-) Presne tak!! Jinak pekny fotos... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Jojo super akcicka ... na dalsi uz mam dalsiho clena ... Petr81 ... a prej zna na kole Cesky raj, ostatne jako i dalsi, takze muzem zkusit i to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 (editace) No ještě příslibili účast pan Fishkaa a pan Bobik aka Tomas_ek, nebo jak se teď píše to dítě EDIT: Fotky bez úprav a všechny jsou tady Editováno: 14. Duben 2009, autor: P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Faaajn a co je dat jeste jednou nekam kde si stahnu celej balik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Si je obkresli z monitoru, ne? Zapracuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Thnx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 (editace) Kuciii,na zadost Michala jsem udelal takovej letmej nacrt trasy,kterou jsme jeli..Snad to takhle staci...?Jestli chcete,tak to dohodte na web k fotkam... P.S. Malovani ve Windowsech-nejlepsi grafickej nastroj vsech dob!! Editováno: 14. Duben 2009, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Diky sefe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Kuciii,na zadost Michala jsem udelal takovej letmej nacrt trasy,kterou jsme jeli..Snad to takhle staci...?Jestli chcete,tak to dohodte na web k fotkam... P.S. Malovani ve Windowsech-nejlepsi grafickej nastroj vsech dob!! Pěkná trasa, už podle fotek to vypadalo akčně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Těším se na další trip. Taky pro příště vím ještě o jednom bikerovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Kuciii,na zadost Michala jsem udelal takovej letmej nacrt trasy,kterou jsme jeli..Snad to takhle staci...?Jestli chcete,tak to dohodte na web k fotkam... P.S. Malovani ve Windowsech-nejlepsi grafickej nastroj vsech dob!! Díky, dohráno na picasa Tenhle víkend vypadá bledě zatím podle pičasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 nevite nekdo o nejakych strankach, kde je recenze kotoucovych brzd ci tlumicu? sice na forech se o tom bavi, ale tam si podle me chvali kazdy svoji znacku a hledam treba nejaky test, kde se porovnavalo x komponentu na bike, ale nemuzu nic najit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 oNO to asi na netu ani neni.. nebo neumim taky hledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 treba tady tlumice a tady brzdy .. ale to ti stejnak moc nepomuzu pac toto si asi nehledal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 na ivelu jse taktez hledal, tam je spis pokec, ale i tak dobry, jelikoz jsme si toho na ivelu nevsiml. Jinak uz mam asi vybane kolecko, CUBE, ale nemuzu se rozhodnout mezi CUBE LTD TEAM a CUBE LTD RACE. Jsou to skoro stejne kola i s komponenty, akorad cube race ma jinaci kliky a ma zapletene kola. Jenze zapleteen kola mi nic nerikaj a bojim se, aby to nebyli nejaky sunky nad hranici ceny toho kola. Toz se teda jeste rozhoduji CUBE LTD TEAM: CUBE TEAM CUBE LTD RACE: CUBE RACE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak to jsou velice hezke kolecka... ale az tak moc se nevyznam.. zkousel si v nejakee prodejne zda ti poradi..? a nebo nejakeho "profika" co stim ma zkusenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 to vis, jak to chodi u prodejcu, kazdy si stoji za svym, nejradeji mam nazory uzivatelu nebo kdo se vyzna v komponentech, preskladava kolo apod. Aj bych sel do carbonu, ale to bych musel vic setrit ale myslim,ze bike do 30tacu se da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 No jo... kazdy chvali svoje aby prodal.to je jasne... Haa. bike za 30 ... no jo.. ty voe ja mam Pellsa za 14 a staci mi bohate... 30 bych do kola prozatim nedal..ale pokud jezdis hodne a moc te to bavi tak proc ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 tak hodne nejezdim, ale moc se mi libi maratony, ted byla chribska 50 a bylo to super, i kdyz jsem byl jako divak ( samozrejme pivkem a klobaskou ) ale pristi rok bych chtel jet a na to uz je potreba poradne kolo a trenink. Jeste uvazuji ze pojedu dubnicky maraton, ten je kusek za slovenskem, vsak od dolnemci je to taky kusek. Jinak prodejce CUBE v okoli Uh je jedine v brode nebo zlin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak to jo... ja ted jezdim maximalne do kunovic do prace..a pres stezky a tak to mam skoro 24 km tam a 24 zpet.. takze nekdy si jedu na kole a trenuju ..ale nevim.. 50km najednou je pro me asi dost jeste.. sem premyslel spise o Sobesicke Mulde.. takovy lehky zacatek asi pro me..ale az v zari... A ty si primo Z Hradaku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Dnešní dopolední výlet s kámošem na Velký Roudný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Zapletenych kol bych se nebal. Cube je znacka, ktera si nedovoli dat nedokonale komponenty na sve kolo ( tedy v techto cenovych sverach). Jen jsem nenasel, jestli maji prumysl loziska (zkus jim napsat). Celkove bych sel do modelu Cune LTD race. Vyssi rada klik a kol bude poznat v prenosu sily. Celkove zapletene sety nejsou nijak rozdilne od klasickych naboj, rafek, spice. Priklad Mavic. Ma svoje modely zapletenych kol (crossride, crossmax.....), kde jsou jejich rafky, naboje.... Jinak si proste zakaznik posklada kola podle sebe co uprednostnuje. Brzdy Formula Oro K18 co jsem zpozoroval na forech, se jevi jako kvalitni brzdy s dobrym ucinkem a davkovatelnosti. Ale nejel jsem je, takze neni to moje osobni zkusenost. Vidlice RS reba SL je hodne rozsireny model vidlic. Je kvalitne zpracovana, nechal bych si pak pri servise ji nastavit na 115mm. Ma dve komory pozitivni/negativni. Podle pomeru natlakovani si pak muzes doladit zdvih. Jinak komponentova sada je vpoho, jen u plastu se stava ze se proriznou. Zajdi si ho hlavne vyzkouset do prodejny jestli ti sedne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) na ivelu jse taktez hledal, tam je spis pokec, ale i tak dobry, jelikoz jsme si toho na ivelu nevsiml. Jinak uz mam asi vybane kolecko, CUBE, ale nemuzu se rozhodnout mezi CUBE LTD TEAM a CUBE LTD RACE. Jsou to skoro stejne kola i s komponenty, akorad cube race ma jinaci kliky a ma zapletene kola. Jenze zapleteen kola mi nic nerikaj a bojim se, aby to nebyli nejaky sunky nad hranici ceny toho kola. Toz se teda jeste rozhodujiCUBE LTD TEAM: CUBE TEAM CUBE LTD RACE: CUBE RACE http://www.mojekolo.cz/komponenty/rafky-zapletena-kola Editováno: 13. Květen 2010, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 martikk: Jestli jsi prodejce, tak jsem zatim slysel nejvetsi kravinu. Zapletene kola znamenaji, ze je zapletou v tovarne. Dutina je u rafku jiz samozrejmost . Znamena to ze rafek ma 2 vrstvy (tedy dvouvrstvy, zesileny). Verze pro plaste bez duse se nazyva UST. Da se to z klasickych rafku taky udelat, ale muse se pouzit specialni paska na utesneni a dat na to dany ventilek + plast. Priklad, mavic crossride jsou zapletena kola. A je u nich uvedeno, ze jsou pouzitelne pro system UST???? http://www.kupkolo.cz/produkty/Zapletena-k...6-der_2145.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 chlapi, ja jsem z toho zmeteny, kdyz budu mit zapleteny, tak nemusim mit dusi a budu mit jen plast? nejak to nemuzu v ty hlave poskladat ja jsem myslel, ze i obycejny rafky byvaji zvojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.