Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tak panove, zitra ve 14:00 dorazte do vesnice Stránka, je to u Mšena. Sjedete dolu z kopce do vesnice kde je rybnik, uhnete na silnici ktera vede kolem rybnika a pak je to 3 chalupa (zluta) po leve strane. Budu tam na vas cekat :-)

Já se byl dnes parádně projet s našima, když si odmyslím skácené kolo = ulomený držák na světlo, ulomený držák na brašnu pod sedlem, lehce ohnutá přehazka, tak super výlet :-)

A na druhém kole jsem si už ráno pohrál s řidítky - barva na nich se vlivem slunečního záření z černé změnila na jinou, tak jsem je nastříkal i s rohy a přitom vyměnil páčky brzd za deore -_-

Cesta do Velkého kotle v Jeseníkách -_- .................http://www.youtube.com/watch?v=J2_F2DWK2ag

post-691-1241435506_thumb.jpg

post-691-1241435516_thumb.jpg

post-691-1241435534_thumb.jpg

post-691-1241435551_thumb.jpg

post-691-1241435567_thumb.jpg

post-691-1241435586_thumb.jpg

post-691-1241435594_thumb.jpg

post-691-1241435609_thumb.jpg

post-691-1241435652_thumb.jpg

post-691-1241435663_thumb.jpg

post-691-1241435678_thumb.jpg

post-691-1241435692_thumb.jpg

Martikk : To vypada hodne pekne ... nejake dalsi info, treba jak dlouha trasa, kolik nastoupanych metru atd atd ? Na neco takoveho bych take klidne vyrazil, pokud by se nasla banda co by jela treba na celej vikend takhle nekam.

Ja premyslim bud to v cervenci nebo v srpnu.. nekam do Jeseniku vyjet... ;)

Martikk : To vypada hodne pekne ... nejake dalsi info, treba jak dlouha trasa, kolik nastoupanych metru atd atd ? Na neco takoveho bych take klidne vyrazil, pokud by se nasla banda co by jela treba na celej vikend takhle nekam.

Tady něco málo k cestě. Posedích 987 m, už jenom pěšky bez kola. Start v Bruntále pak M.Morávka, Karlov, Velký kotel a zpět. Z rozcestníku směr Barborka, už jenom pro pěší.

post-691-1241448538_thumb.jpg

Upraveno od martikk

Planuje nekdo neco na pristi prodlouzeny vikend ?

ja opet muzu

Když bude oki pičasí, tak jasná páka a myslim, že i pan celopéro ;)

Upraveno od P2M

Planuje nekdo neco na pristi prodlouzeny vikend ?

Taky můžu ;)

Jedna nedělní...

post-320-1241514334_thumb.jpg

Toz to nas muze celkem dost, ted jen vymyslet kam ;) ?

na me sice neco leze ale nejak to preziju

co ten cesky raj??

Ráj by šel :)

Taky mě pobolívá hlava, asi jak jsme zpocený jeli ty dlouhý sjezdíky pak...

Heeej nehrajte to na me ... me boli hlava, v krku a prave koleno. Prvni dve veci nevim kde se to vzalo a doufam, ze to brzo prejde a kouleno je dlouhodobe ;)

Kazdopadne uz sem napsal Petoj81 a ten predbezne ze by jako mohl. Tak mu jeste dam odkaz sem. Cesky raj by se mi take libil.

Jaky den Vam vyhovuje ? Ja muzu snad Pa+So+Ne .. nejlepe ma byt zatim podle predpovedi v sobotu.

Možná radši neděle,aby se dali dohromady a já zas viděl jako na počasí lepší neděli :D

ja jsem pro sobotu, nedele se me moc nehodi.

• Autor

tak tento tyzden je uz konecne doma novy bike, je to superior xp 930, tu je fotka.

post-1730-1241618699_thumb.jpg

Tak to je krasavec, at slouzi a co nejvice kilometru bez zavad nehod apod :) A nezapomen nejake dojmy, az zajedes.

• Autor

MichalF: v piatok ho zabehnem, sluzit musi, za tie prachy by aj sam mal jazdit ;)

houmr. Nebavim. Na B-F to bylo drive nez tu :smich::smich: At slouzi. Jedine co se mi nelibi je ta velka stribrna placka od FSA. Az ji sjedes, tak bych dal neco vice do cerna.

Upraveno od deko

Tak já nakonec můžu pouze v pátek nebo neděli :(

Houmr :Pekne kolesko ..;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.