baurak Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 tak panove, zitra ve 14:00 dorazte do vesnice Stránka, je to u Mšena. Sjedete dolu z kopce do vesnice kde je rybnik, uhnete na silnici ktera vede kolem rybnika a pak je to 3 chalupa (zluta) po leve strane. Budu tam na vas cekat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Paradni pojezdeni s P2M, Baurakem a Radkem - tady nejake fotos http://danbal.rajce.idnes.cz/Kokorinsko_bike_-_2.5.2009/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Baui jestli muzu poprosit, jestli nam vyrobis neco jako mapku kudy sme jeli : http://danbal.rajce.idnes.cz/Doksy_bike_-_....2009/#mapa.JPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Jinak nejaka inspirace z Ceskeho raje co sem koukal na bike foru : http://www.bike-forum.cz/forum/cesky-raj-1...um.html#unread1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Já se byl dnes parádně projet s našima, když si odmyslím skácené kolo = ulomený držák na světlo, ulomený držák na brašnu pod sedlem, lehce ohnutá přehazka, tak super výlet :-) A na druhém kole jsem si už ráno pohrál s řidítky - barva na nich se vlivem slunečního záření z černé změnila na jinou, tak jsem je nastříkal i s rohy a přitom vyměnil páčky brzd za deore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Cesta do Velkého kotle v Jeseníkách .................http://www.youtube.com/watch?v=J2_F2DWK2ag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Martikk : To vypada hodne pekne ... nejake dalsi info, treba jak dlouha trasa, kolik nastoupanych metru atd atd ? Na neco takoveho bych take klidne vyrazil, pokud by se nasla banda co by jela treba na celej vikend takhle nekam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ja premyslim bud to v cervenci nebo v srpnu.. nekam do Jeseniku vyjet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 (editace) Martikk : To vypada hodne pekne ... nejake dalsi info, treba jak dlouha trasa, kolik nastoupanych metru atd atd ? Na neco takoveho bych take klidne vyrazil, pokud by se nasla banda co by jela treba na celej vikend takhle nekam. Tady něco málo k cestě. Posedích 987 m, už jenom pěšky bez kola. Start v Bruntále pak M.Morávka, Karlov, Velký kotel a zpět. Z rozcestníku směr Barborka, už jenom pro pěší. Editováno: 4. Květen 2009, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Planuje nekdo neco na pristi prodlouzeny vikend ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 ja opet muzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) Když bude oki pičasí, tak jasná páka a myslim, že i pan celopéro Editováno: 5. Květen 2009, autor: P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Planuje nekdo neco na pristi prodlouzeny vikend ? Taky můžu Jedna nedělní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Toz to nas muze celkem dost, ted jen vymyslet kam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 na me sice neco leze ale nejak to preziju co ten cesky raj?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ráj by šel Taky mě pobolívá hlava, asi jak jsme zpocený jeli ty dlouhý sjezdíky pak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Heeej nehrajte to na me ... me boli hlava, v krku a prave koleno. Prvni dve veci nevim kde se to vzalo a doufam, ze to brzo prejde a kouleno je dlouhodobe Kazdopadne uz sem napsal Petoj81 a ten predbezne ze by jako mohl. Tak mu jeste dam odkaz sem. Cesky raj by se mi take libil. Jaky den Vam vyhovuje ? Ja muzu snad Pa+So+Ne .. nejlepe ma byt zatim podle predpovedi v sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Možná radši neděle,aby se dali dohromady a já zas viděl jako na počasí lepší neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 ja jsem pro sobotu, nedele se me moc nehodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 tak tento tyzden je uz konecne doma novy bike, je to superior xp 930, tu je fotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak to je krasavec, at slouzi a co nejvice kilometru bez zavad nehod apod A nezapomen nejake dojmy, az zajedes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 MichalF: v piatok ho zabehnem, sluzit musi, za tie prachy by aj sam mal jazdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 (editace) houmr. Nebavim. Na B-F to bylo drive nez tu At slouzi. Jedine co se mi nelibi je ta velka stribrna placka od FSA. Az ji sjedes, tak bych dal neco vice do cerna. Editováno: 7. Květen 2009, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak já nakonec můžu pouze v pátek nebo neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Houmr :Pekne kolesko .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.