Květen 7, 200916 r Tak vidim, ze se nikdo k nicemu nema, kazdopadne ja zitra dopolednu jedu bud Jizerky nebo Cesky raj, odpoledne se ma zatahovat a prijit i nejaka oblacnost s prehankama a zmoknout nechci, proto dopoledne
Květen 7, 200916 r ja jsem chtel, ale bohuzel po dnesnim dopolednim behani po doktorech mam do stredy smulu, tak ze bych mohl pristi vikend.
Květen 7, 200916 r hele nevim co v vsechno na me vlezlo ale kdyz me rano merila obsah plic tak jsem mel 1litr :-) neco i s pruduskama atd, nandala me prasky a pristi tyden uz bych mel byt v pohode
Květen 7, 200916 r hele nevim co v vsechno na me vlezlo ale kdyz me rano merila obsah plic tak jsem mel 1litr :-) neco i s pruduskama atd, nandala me prasky a pristi tyden uz bych mel byt v pohode Ale na kole to byl suterén Ba ne, dej se do kupy. Vidim to, že asi tento víkend nic mimo Prahu ne teda.
Květen 7, 200916 r Autor deko: nuz v ciernom je FSA V- drive ale to je nizsia rada. ale inak tato FSA afterburner ma z druhej strany taniere cierne. abado: diki. p.s.: inak mam pre vas este nejake prekvapko, ako som to zladil cele, ale to az zajtra foto, prezradim ze ut je to cele zladene vratane jazdca
Květen 8, 200916 r Kluci: mám dotaz...dnes jsem ujel cca 20km a bolí mě prdel z toho kola jako svině! To se fakt nedá.Je to horské kolo.Čím to je? Tim sedlem nebo to je tím že nejsem zvyklej?
Květen 8, 200916 r No za 1.chce to urcite kalhoty s "plinou" nevim jestli si mel a pak je to o zvyku. Me to na zacaku taky vzdycky boli, ze bych se na to nejradsi, ale ted uz je to klidecek pohodicka.
Květen 8, 200916 r Jasně! Dík za radu.Brzo se vypravim do nějaké prodejny s kolama protože mladému už je kolo malé a potřebuje větší stroj a tak zároven koupíme i oblečení.
Květen 9, 200916 r Tak pro ty mistni lenochy co slibujou a nakonec prdlacky : http://danbal.rajce.idnes.cz/Cesky_raj_bike_-_9.5.2009/
Květen 9, 200916 r no jo co se da delat, kdybych byl v pohode tak jsem jel s tebou. Ale jsem schopny mozna uz pristi vikend ale spis az za dva tydny opet vyrazit na vylet a jsem schopen vyrazit i na ten vikend jak jsi rikal, to by bylo super.
Květen 9, 200916 r Autor MichalF: no veru zo zabehnutia zatial nic moc nie je presiel som asi 4 km a vratil sa domov prehadzovacka neradi 100%, nemozem povedat ze by neradila ale nie je to ono, skusal som to spravit ale zatial sa mi nedari a popri tom sa ozyva neprijemny zvuk od kazety, ale uz som dohodnuty s predajcom a buduci tyzden to riesime. p.s.: inak ked odmyslim tieto veci a ze som presiel na nom iba 4km tak myslim ze po vyrieseni tychto drobnych javov to bude super. len to treba zabehnut.
Květen 9, 200916 r to su detaily, ktere je potreba vyladit, kdyz jsem si kupoval nove kolo, taky jsem musel stelovat prehazpvacky a retazek me spatne zanytoval, jinak OK
Květen 9, 200916 r Autor jasne, to som vedel ze to bude treba doladit len doteraz som jazdil na shimane a nastavit nebol problem, lenze teraz som presiel na sram a zatial som neprisiel na figel, zatial sa to ani mne nepodarilo na 100%, nuz a nechcem ist do takeho stavu ze to zacnem rozoberat a nezlozim predsa ze len uz to nie je prehadzovacka za 1000 korun. p.s.: nebudem davat fotky sem znova ale necham tu odkaz http://www.bike-forum.cz/fotogalerie/nase-...etail-6958.html
Květen 9, 200916 r Tak pro ty mistni lenochy co slibujou a nakonec prdlacky : http://danbal.rajce.idnes.cz/Cesky_raj_bike_-_9.5.2009/ Kdybys cinknul, tak bysme se Radkem připojili, my dneska ještě s Miu dali nějakých 45 tady okolo Prahy akorát... Navíc jsem se tě na FB ptal ty játro
Květen 10, 200916 r Něco málo ze soboty. Do cíle jsem nedorazil pač jsem zapoměl mapu , a pár fotek z 1. května z vojenského prostoru v Libavé.
Květen 10, 200916 r Moc pěkny fotečky! V sobotu jsem se zařadil mezi Vás ale ještě musim hooodně dlouho trénovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.