MichalF Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak vidim, ze se nikdo k nicemu nema, kazdopadne ja zitra dopolednu jedu bud Jizerky nebo Cesky raj, odpoledne se ma zatahovat a prijit i nejaka oblacnost s prehankama a zmoknout nechci, proto dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ja jsem chtel, ale bohuzel po dnesnim dopolednim behani po doktorech mam do stredy smulu, tak ze bych mohl pristi vikend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jak to ? Naka chripka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 hele nevim co v vsechno na me vlezlo ale kdyz me rano merila obsah plic tak jsem mel 1litr :-) neco i s pruduskama atd, nandala me prasky a pristi tyden uz bych mel byt v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 hele nevim co v vsechno na me vlezlo ale kdyz me rano merila obsah plic tak jsem mel 1litr :-) neco i s pruduskama atd, nandala me prasky a pristi tyden uz bych mel byt v pohode Ale na kole to byl suterén Ba ne, dej se do kupy. Vidim to, že asi tento víkend nic mimo Prahu ne teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 deko: nuz v ciernom je FSA V- drive ale to je nizsia rada. ale inak tato FSA afterburner ma z druhej strany taniere cierne. abado: diki. p.s.: inak mam pre vas este nejake prekvapko, ako som to zladil cele, ale to az zajtra foto, prezradim ze ut je to cele zladene vratane jazdca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 houmr : tak jak probehlo zajeti ... koukal se na fotos na BF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Kluci: mám dotaz...dnes jsem ujel cca 20km a bolí mě prdel z toho kola jako svině! To se fakt nedá.Je to horské kolo.Čím to je? Tim sedlem nebo to je tím že nejsem zvyklej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 No za 1.chce to urcite kalhoty s "plinou" nevim jestli si mel a pak je to o zvyku. Me to na zacaku taky vzdycky boli, ze bych se na to nejradsi, ale ted uz je to klidecek pohodicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tak speciální kalhoty jsem opravdu neměl.Jen bermudy.Tak to bude asi tím.Ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tak pak doporucuju, bude to hned o MNOHO lepsi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Jasně! Dík za radu.Brzo se vypravim do nějaké prodejny s kolama protože mladému už je kolo malé a potřebuje větší stroj a tak zároven koupíme i oblečení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Tak pro ty mistni lenochy co slibujou a nakonec prdlacky : http://danbal.rajce.idnes.cz/Cesky_raj_bike_-_9.5.2009/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 no jo co se da delat, kdybych byl v pohode tak jsem jel s tebou. Ale jsem schopny mozna uz pristi vikend ale spis az za dva tydny opet vyrazit na vylet a jsem schopen vyrazit i na ten vikend jak jsi rikal, to by bylo super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 MichalF: no veru zo zabehnutia zatial nic moc nie je presiel som asi 4 km a vratil sa domov prehadzovacka neradi 100%, nemozem povedat ze by neradila ale nie je to ono, skusal som to spravit ale zatial sa mi nedari a popri tom sa ozyva neprijemny zvuk od kazety, ale uz som dohodnuty s predajcom a buduci tyzden to riesime. p.s.: inak ked odmyslim tieto veci a ze som presiel na nom iba 4km tak myslim ze po vyrieseni tychto drobnych javov to bude super. len to treba zabehnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 to su detaily, ktere je potreba vyladit, kdyz jsem si kupoval nove kolo, taky jsem musel stelovat prehazpvacky a retazek me spatne zanytoval, jinak OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 jasne, to som vedel ze to bude treba doladit len doteraz som jazdil na shimane a nastavit nebol problem, lenze teraz som presiel na sram a zatial som neprisiel na figel, zatial sa to ani mne nepodarilo na 100%, nuz a nechcem ist do takeho stavu ze to zacnem rozoberat a nezlozim predsa ze len uz to nie je prehadzovacka za 1000 korun. p.s.: nebudem davat fotky sem znova ale necham tu odkaz http://www.bike-forum.cz/fotogalerie/nase-...etail-6958.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 pekny kolecko, moc se mi libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Tak pro ty mistni lenochy co slibujou a nakonec prdlacky : http://danbal.rajce.idnes.cz/Cesky_raj_bike_-_9.5.2009/ Kdybys cinknul, tak bysme se Radkem připojili, my dneska ještě s Miu dali nějakých 45 tady okolo Prahy akorát... Navíc jsem se tě na FB ptal ty játro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Vymluvy vymluvy ... sem psal, ze pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Něco málo ze soboty. Do cíle jsem nedorazil pač jsem zapoměl mapu , a pár fotek z 1. května z vojenského prostoru v Libavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Martikk : paradni prevyseni aj fotecky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Moc pěkny fotečky! V sobotu jsem se zařadil mezi Vás ale ještě musim hooodně dlouho trénovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Ja zacal loni ... a sem stale nadsenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Pátek etapa 66 km, místy to bylo i životu nebezpečný, ale bylo to bez následků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.