abado Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 14.000 je málo.. Přidej ještě alespoň 8.000 a budeš mít pkěné kolo, co vydrží. A hlavně: bude to radost jezdit! noo me to fakt bude stacit.. zitra se jedu kouknout natohohle Pellsa a mozna nejspise i koupim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 vrkal: ten bike je za 60t kc ja som sa nevyjadroval k vyberu to uz som sa pred tym. dal som tu len moj dufam ze v buducej sezone bajk to se někdo má... já si teď přeskládávám kolo na větší rám, bo z Meridy jsem nějak vyrostl. Tak uvidíme, jak dopadne celkový výsledek, získal jsem za dobrý peníz rám od Garryho Fischera...už se těším jak vyjedu, zatím mi bude muset stačit silnička.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 26. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 vrkal: tak nech dobre sluzi p.s.: mi nehovor ze taka zakladna ako cesko s bike-forum a nenasiel by si nejaku alebo by sa nedala nejaka skupinka dohromady, len treba hladat, to nepoznas nikoho kto jazdi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 noo me to fakt bude stacit.. zitra se jedu kouknout natohohle Pellsa a mozna nejspise i koupim... tady opravdu už nemůžeš šlápnout vedle, ať vybereš cokoliv....tak ať dobře jezdí PS: už začni šetřit na kotouče hydraulické Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 vrkal: tak nech dobre sluzi p.s.: mi nehovor ze taka zakladna ako cesko s bike-forum a nenasiel by si nejaku alebo by sa nedala nejaka skupinka dohromady, len treba hladat, to nepoznas nikoho kto jazdi ? já neříkám, že nikoho neznám, letos mám slíbené, že dostanu na prdel na vyjížďce s dekem, tak se těším, kdo bude lepší. Jinak se musím přiznat, že já jsem po celou moji "cyklistickou kariéru" jezdil sám a vyhovovalo mi to, bo když jsem s někým jel, tak mi ten dotyčný nestíhal a nikdo se mnou nechtěl proto jezdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 (editace) nejak se to seklo tak to bylo 2 krat : Editováno: 27. Květen 2008, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 (editace) já neříkám, že nikoho neznám, letos mám slíbené, že dostanu na prdel na vyjížďce s dekem, tak se těším, kdo bude lepší. Jinak se musím přiznat, že já jsem po celou moji "cyklistickou kariéru" jezdil sám a vyhovovalo mi to, bo když jsem s někým jel, tak mi ten dotyčný nestíhal a nikdo se mnou nechtěl proto jezdit... HELE HELE neser.Ve sjezdu jsem jak blazen.I na XC drtim sjezdare ,ale tak dlouho dokud nerozpichám vsechny duse co mam. Editováno: 31. Květen 2008, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 HELE HELE neser.Ve sjezdu jsem jak blazen.I na XC drtim sjezdare ,ale tak dlouho dokud nerozpichám vsechny duse co mam.Hosi resim problem.Ohnul se mi ram ,takze resim novy .Zatim jako vitez se mi jevý http://pcshop.pells.cz/sport/default.asp?c...amp;stiid=17313 Jeste bych si odzkousel jeho geometrii v realu. Druhá varianta se me jevi http://www.tandem-bike.cz/zbozi/1574-mtb-ram-superior-xc-870 ,ale bohuzel ma velikost neni skladem a nevi se kdy bude. ,ale u neho bych musel dokupovat sedlovku,objimku sedlovky a smyk,coz je dalsi investice. Puvodne jsem chtel od meridy Matts TFS 350-trail-D http://www.merida-bike.cz/prodej/Ram-Matts...50-trail---2008 Jestli mate dalsi varianty jen nechci CERVENOU http://www.cykloexpert.cz/horske-ramy/meri...-2008?v=9073674 17" mají skladem, tak jim napiš, jestli mají i 19 tku, nebo 21"...třeba mají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Tak ja se taky pridam k vam..ja jezdim tohle.. Po zime je sice zaprasenej trchu,ale az nekam vyrazim,tak par fotecek udelam.. http://rowery.onet.pl/4,35,136852,772,scot..._40,sprzet.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 (editace) Tak nakonec jsem vybral jeste vyssi model. Editováno: 1. Červen 2008, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 tak ja koupil tohle.. dnes sem se jel projet.. 50km.. a jede hezky:) ... .. foto ze stareho mobilu(new je pokazeny.. a tak si nevsimejte opozdeneho datumu.. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Pekny ,pekny .Takze nakonec padla volba podobne jako u me na Pell´s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 tak ja koupil tohle.. dnes sem se jel projet.. 50km.. a jede hezky:) ... .. foto ze stareho mobilu(new je pokazeny.. a tak si nevsimejte opozdeneho datumu.. ) pěkné, ale nevadí ta brašnička pod rámem? Bo tam vedou bovdeny, tak nepřekáží to funkčnosti?? Hodně spokojených kilometrů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 pěkné, ale nevadí ta brašnička pod rámem? Bo tam vedou bovdeny, tak nepřekáží to funkčnosti?? Hodně spokojených kilometrů... mam to od patku..tak sem nic nekoupil a toto bylo doma.. tak sem to tam dal..jinak koupim asi tu pod sedlo.. nebo lze i nejakou jinou..? a ale nevadi to.. enbo aspon zadny problem nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 (editace) deko: vidim ze plaste schwalbe smart sam, myslim ze budes spokojny v terene drzia a na ceste idu Editováno: 1. Červen 2008, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 deko: vidim ze plaste schwalbe smart sam, myslim ze budes spokojny v terene drzia a na ceste idu Bohuzel vidis spatne.Plaste schwalbe fat albebert 26 x 2,35.Na ceste hruza ,ale teren zatim nepodhrably. Smart sam jsou na me moc tenke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 tak som zle pozeral, no ked vidim ten traktor tak dakujem za moje smart sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 mam to od patku..tak sem nic nekoupil a toto bylo doma.. tak sem to tam dal..jinak koupim asi tu pod sedlo.. nebo lze i nejakou jinou..? a ale nevadi to.. enbo aspon zadny problem nebyl... já preferuji podsedlovou brašničku, vozím v ní jenom lepení, montpáky a náhradní duši...víc jsem nikdy nepotřeboval...pokud ti ale tato vyhovuje a ničemu nepřekáží, tak není důvod ji měnit, záleží opět na tobě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Ja pouzivam taktéz brasnicku.Mam tam jen jeste navic desticky ke kotoucovkám ,ale jinak veci navic v batohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Tak ja vybral toto a uz sem byl u prodejce a do konce tydne by mohl byt doma, co na nej rikate ? http://www.cube-bikes.de/xist4c/web/ACID_id_21021_.htm#anker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 7. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 gut gut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Tak ja vybral toto a uz sem byl u prodejce a do konce tydne by mohl byt doma, co na nej rikate ?http://www.cube-bikes.de/xist4c/web/ACID_id_21021_.htm#anker jedním sloven nádhera ...CUBE dělají krásné kola a kvalita jejich rámů je ta nej...dobrá volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Jezis zase se tu resi ram.Ohne se kazdy a kvalita je spise uz jen u barev.Ramy se vari i 4 znacky v jedne fabrice. Shled komponentu je dobry ,jen si pak kup sintrovane desky k brzdam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Jezis zase se tu resi ram.Ohne se kazdy a kvalita je spise uz jen u barev.Ramy se vari i 4 znacky v jedne fabrice.Shled komponentu je dobry ,jen si pak kup sintrovane desky k brzdam. tak to musím oponovat, bo můžu jmenovat několik značek, které si na kvalitě svých rámů dávají záležet a vaří je ve svých továrnách, žádný Thaiwan, jedná se o vesměs Americké značky jako Canondale, Klein, Specialized, ale i české rámy, RB, Duratec atd... PS: každý se neohne, rám Tuareg je to samé jako by jsi koupil rám zn. JOKO , tak se nediv, že se ti ohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 tak to musím oponovat, bo můžu jmenovat několik značek, které si na kvalitě svých rámů dávají záležet a vaří je ve svých továrnách, žádný Thaiwan, jedná se o vesměs Americké značky jako Canondale, Klein, Specialized, ale i české rámy, RB, Duratec atd...PS: každý se neohne, rám Tuareg je to samé jako by jsi koupil rám zn. JOKO , tak se nediv, že se ti ohl... Budu ti oponovat,protoze specialized se vari i v "thaiwanu" . a stim tvym PS: kdyz nevis o co se jednalo,tak se radeji nevyjadruj, svestko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.