MichalF Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Hlavne klidecek prece se tu nebudem dohadovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 (editace) Hlavne klidecek prece se tu nebudem dohadovat OKI ty ses tu sef ,ale moje rada ,jestli nechces byt zklaman z tech brzd jako ja,tak si tam porid sintrovane desky.Sice toho nevydrzi tolik ,jako origo shimano,ale brzdi o 50% vice.Proste kov na kov. Ja pouzivam tyto http://www.koloobchod.cz/detail-45583-brzd...oldfren-gf-822/ ,sice se pise ze maji vetsi zivotnost ,oproti organickym,ale ja zrusim i 3 sady desticek v predu pri váze 90kg a kotouci 203. PS: A v jake barve ho beres.Cerny nebo te zeleno-bile. Editováno: 8. Červen 2008, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 (editace) Chci cerny Jinak ted koukam ze v nemecku stoji 699ecek a u nas 21000 Celkem mazec rozdil. Editováno: 9. Červen 2008, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Chci cerny Jinak ted koukam ze v nemecku stoji 699ecek a u nas 21000 Celkem mazec rozdil. Tak to teda je rozdil.Me se zase libi ten zeleno - bily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Zdar bikeři, přispívám tak trochu mimo mísu, ale přece, loni jsem koupil Authora Vision celkem dobrej bajk ve slevě přišel na 26 litrů jinak, stál 33 000, jsem celkem spokojenej, ikdyž mám jen véčka XT s paralaxama , včera jsem testoval celopero Scott Spark, karbonovej rám, zadní tlumič má tři polohy, celková váha kola 10,5 kg, jak jsem fully moc nemusel, tak tohle mne nadchlo, jel jsem do kopce vzadu uzavřenej tlumič a člověk by si myslel že jede na hartailu, ten rám je naprosto pevnej ani se nehne super, ve sjezdu parádička úplná žehlička nerovností:-) jo jinak nemá někdo zkušenosti véčka a keramickéj ráfek?? kamarád si to nemůže vynachválit... takže kdo má přebytečnejch nějakejch 115 000 kč doporučuju Scott Spark a to je ta střední verze Limited Edition přijde na 180 000 kč:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 10. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Mongoose: kamarat ma keramicke rafky ( povlak ) a V-cka XTR, nebrusis rafik to je ta vyhoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Jsou dobre,nezahrivaji se tak,ale kdyz je nakopnes ....... heh to neni moc dobry ani financne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Jsou dobre,nezahrivaji se tak,ale kdyz je nakopnes ....... heh to neni moc dobry ani financne no to je pravda, minulou neděli jsem právě zadní ráfek nakopnul, ani drát mi nepraskl, ale osma z něj byla dobrá, oprava byla za necelejch 600 kč,včetně nového ráfku, to ještě ujde, ale mít ty keramický tak tuším že jeden vychází kolem 1500 kč... no příští kolo už bude na kotoučích asi:-) ale ono když je extrémní počasí a bláto tak i ty kotouče začnou zlobit a brzděj míń... no prostě nic není dokonalý:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) no to je pravda, minulou neděli jsem právě zadní ráfek nakopnul, ani drát mi nepraskl, ale osma z něj byla dobrá, oprava byla za necelejch 600 kč,včetně nového ráfku, to ještě ujde, ale mít ty keramický tak tuším že jeden vychází kolem 1500 kč... no příští kolo už bude na kotoučích asi:-) ale ono když je extrémní počasí a bláto tak i ty kotouče začnou zlobit a brzděj míń... no prostě nic není dokonalý:-) Bacha bacha,prave ze kotouce v takovych podminkach si neumim vynachvalit.Sam vyhledavam velmi narocny teren,a tak muzu posoudit ,ze kotouce se dobre cisti .Dalsi vec jake mas desky .Puvodne jsem resil kotouce ,ale tam kdyz menit ,tak jen uz vzit Magury ,ale tam je cena za jeden kole 1500kc.Zaklad jsou poradne desky. Editováno: 10. Červen 2008, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Tak dnes objednano Btw ... nejake tipy na boty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Tak dnes objednano Btw ... nejake tipy na boty ? takové, které ti budou sedět... , ne opravdu, každá značka sedí někomu jinak, já třeba nemůžu boty od Shimana, bo jsou úzké. Mám boty od Specialized, krásně sedí, jsou širší a navíc mají technilogii "Body geometry", která mi také vyhovuje, ale jak jsem řekl, každému vyhovuje něco jiného, musíš pár bot odzkoušet a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Tak dnes objednano Btw ... nejake tipy na boty ? Bila co , bila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Jaka bila ? Cerna : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 No tak cerna no.Kazdemu se libi neco jineho .Hlavne pak kdyz ti nebudou sedet brzdy,dej tam sintrovane desky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 No sedet ... vcera sem si to byl zkusit to kolo a jako parada !!! Je to nekde jinde nez muj favous co sem mel kdysi DAAAVNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 tak ja dnes najel 75km, dal jsem si ranni projizdku moravsky pisek, vracov, straznice, hodonin, rohatec ( tam jsem se ztratil, toz jsem uvizl mezi straznicu a hodoninem) pak zpátky 10km posranym piscitym lesnim terenem , kde se mě bořilo kolo a vyjel jsem ve bzenci a hura domu prez moravsky pisek, nevim co se stalo, ale esce se me nikdy nestalo, ze by me z nosu z niceho nic zacala tect krev, svina jedna, asi naky pretizeni , pac jsem taku streku aspon pul roku nejel zitra dame odpocinem a v nedeli rano se opet jede na vylet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Nooo pekny ... to je vic nez jak za poslednich 10 let Ale hodlam s tim brzy neco udelat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Nooo pekny ... to je vic nez jak za poslednich 10 let Ale hodlam s tim brzy neco udelat ! to neni jen sazet na pocitaci kurzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 No ja se zatim rozjizdim po zdravotnich problemech.Zatim padla jedna 50 ,ale jeste doladuji posed.Mozna zitra padne dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 No ja se zatim rozjizdim po zdravotnich problemech.Zatim padla jedna 50 ,ale jeste doladuji posed.Mozna zitra padne dalsi a nebo někdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Jaka bila ? Cerna : černá je stejně nej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 a nebo někdo... ??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 ??????? taky mam problem s posedem, boli me pak zadek a navic se rika, ze nejlepsi je,kdyz je vodorovne stehno, tak kdyz dam od kolena zavazi, tak to musi byt kolme na chodidlo co je na slapatku, bohuzel toho nemuzu docilit,. kdyz si posunu sedatko dopredu, tak mam pocit mit zadek vic vzadua porad se posouvam do zadu.zkratka podle me to mam spatne nastelovany ten posed vuci kolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 (editace) taky mam problem s posedem, boli me pak zadek a navic se rika, ze nejlepsi je,kdyz je vodorovne stehno, tak kdyz dam od kolena zavazi, tak to musi byt kolme na chodidlo co je na slapatku, bohuzel toho nemuzu docilit,. kdyz si posunu sedatko dopredu, tak mam pocit mit zadek vic vzadua porad se posouvam do zadu.zkratka podle me to mam spatne nastelovany ten posed vuci kolu přečti si.... http://www.ivelo.cz/domaci-dilna/vymena-se...astaveni-posedu a nebo to může být taky krátký předtasvec mimo jiné, ale hlavně musíš mít správnou velikost rámu vůči své výšce..já to teď konečně pořešil, mám větší rám a je pokoj.... Editováno: 13. Červen 2008, autor: vrkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 ??????? a nebo padne někdo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.