mario1977 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Neviem sa rozhodnuť medzi OCTAVKOU 1,9 TDi a VECTROU 2,0 TDi. Obe r. 1998? Dajte návrhy. Každý návrh mi pomôže. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Mám s Vectrou drobné zkušenosti, sice benzín, ale obecně Octavia mi přijde jako lepší volba. Opel je i v domovském Německu brán jako nif mof, překvapilo mě taky jak umí pěkně brzo zrezivět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Otec ma Vectru 2,0DTI, myslim ze je to 1999 a strasne se to sralo, snad jen vaha vzduchu 4x. Muze to byt jen blby kus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Vzhledem k tomu, že tohle je Škodovácké fórum, budeme ti asi spíš doporučovat tu Oktávku. Ale musím zase přiznat, že Vectra je o jednu třídu výše a to je znát. Pokud chceš ale diesla, šel bych asi do Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario1977 Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Ďakujem hoši, tak čaute v klube škodoviek. Idem sa teda pridať ku vám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 kamosov otec mal cisto novu vectru, vsetko mozne sa pokazilo, za 2 roky ju predal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Sel bych do Octy..Do Vectry bych nesel uz jen proto,ze je to Opel a sou to povetsinou mocky.. Jeslti uz si vzal Octu,tak si udelal jedine dobre.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Octa. Mal som Opla, ale Kadeta 1,6 d , to bolo super auto, ale tie novšie, Astra, Vectra a pod, vraj nic moc.... A tak isto, čo sa týka ND, opäť plusko pre Škodovku.... Šťastný výber. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apokalyptik Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Před svou současnou Ochcávkou jsem byl hrdým majitelem Vectry B 1,6,benzín - 100 koňovka, a musím říct,že kromě benzínu a jsem do toho nic neinvestoval, neberu pravidelný servis, jediný co mě na ní štvalo, že pozink začaly dělat až od faceliftu a to bylo na autě hodně znát,jinak prostě bezproblémové auto, se svojí současnou krasotinkou jsem řešil problémů neurekom, octávka má prostě nevýhodu,že spostu věcí je na sobě přímo-či nepřímo závislých a je problém zjistit pravou podstatu závady,ketrá je kolikrát banální,ale nadělá tolik vrásek, no mohl bych povídat, v každém případě při koupi auta bych se hlavně zaměřil, 1.) jak ho hodlám používat - benzín - nafta - výkon - dlohé,krátké,sportovní,relaxační ...... jízdy, 2.) pozink karoserie a celkový stav, ušetří to v budoucnu spoustu peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Kamarád má Vectru 2.0 benzín z roku myslím 2000 a je z toho auta nešťastnej, strašně to hnije a už víc jak rok mu to auto v podstatě nejede, protože nikde nemůžou přijít na to, kde je problém (myslím v motorové části). Nasypal do opravy motoru přes 10 000,- a auto pořád nejede a prý aby mu jelo, tak by musel investovat ještě kolem 30 000,-. Říkal že má špatný i ložiska v kolu(kolech?) a prý se musí koupit celý náboj, který stojí kolem 4-5000,-... Opravdu auto na nic, takže ber všemi deseti Octu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paprikáč Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 před oktou sem měl Vectru B 1.6 r.99 a sem štastnej že sem jí prodal, opravdu to hnije a td..... kup si určitě Oktávku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Nemyslíte, autoři posledních tří příspěvků, že tazatel už určitě čtyři roky v něčem jezdí. Ať už v oktě nebo v oplu? Nepředpokládám, že takovou dobu čekal na vaše názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Wojnar: sorry, ale nevšiml jsem si toho datumu , jinak v tomto případě je mi jasný, že už 4 roky jezdí s octou... No třeba tyto ,,naše,, zkušenosti nebo postřehy pomůžou někomu jinýmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.