Přejít na obsah

OCTAVIA vs VECTRA


mario1977

Doporučené příspěvky

  • o 3 roky později...

Před svou současnou Ochcávkou jsem byl hrdým majitelem Vectry B 1,6,benzín - 100 koňovka, a musím říct,že kromě benzínu a jsem do toho nic neinvestoval, neberu pravidelný servis, jediný co mě na ní štvalo, že pozink začaly dělat až od faceliftu a to bylo na autě hodně znát,jinak prostě bezproblémové auto, se svojí současnou krasotinkou jsem řešil problémů neurekom, octávka má prostě nevýhodu,že spostu věcí je na sobě přímo-či nepřímo závislých a je problém zjistit pravou podstatu závady,ketrá je kolikrát banální,ale nadělá tolik vrásek, no mohl bych povídat, v každém případě při koupi auta bych se hlavně zaměřil, 1.) jak ho hodlám používat - benzín - nafta - výkon - dlohé,krátké,sportovní,relaxační ...... jízdy, 2.) pozink karoserie a celkový stav, ušetří to v budoucnu spoustu peněz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamarád má Vectru 2.0 benzín z roku myslím 2000 a je z toho auta nešťastnej, strašně to hnije a už víc jak rok mu to auto v podstatě nejede, protože nikde nemůžou přijít na to, kde je problém (myslím v motorové části). Nasypal do opravy motoru přes 10 000,- a auto pořád nejede a prý aby mu jelo, tak by musel investovat ještě kolem 30 000,-. Říkal že má špatný i ložiska v kolu(kolech?) a prý se musí koupit celý náboj, který stojí kolem 4-5000,-... Opravdu auto na nic, takže ber všemi deseti Octu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...