micca Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Dneska jsem byl kupovat origo svíčky v autorizovaném servise a ta paní mi s ůsměvem nabídla jeden kus za 530kč.Mě málem odnesli.Lidičky kde nakupujete svíčky a za jakou cenu?Popřípadě odkaz na nějaké stránky.Diky moc Micca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 já bych řek že kdekoliv kde prodávají svíčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Dneska jsem byl kupovat origo svíčky v autorizovaném servise a ta paní mi s ůsměvem nabídla jeden kus za 530kč.Mě málem odnesli.Lidičky kde nakupujete svíčky a za jakou cenu?Popřípadě odkaz na nějaké stránky.Diky moc Micca. Do autorizáku bych nevlezl ani pro reklamní letáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Kupoval jsem u Elitu, cena v rozumných mezích. (NGK 4ks 720Kč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 530,- Kč / ks! Napiš jakej tam máš motor. Jestli hovoříš o zapalovacích svíčkách, tak jsou zadraceně drahé a jestli o žhavicích, tak ty jsou pouze drahé. Zapalovací NGK 720,- Kč / 4 ks do už docela jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micca Vloženo 22. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 530,- Kč / ks! Napiš jakej tam máš motor. Jestli hovoříš o zapalovacích svíčkách, tak jsou zadraceně drahé a jestli o žhavicích, tak ty jsou pouze drahé. Zapalovací NGK 720,- Kč / 4 ks do už docela jde. Mám 2.0l 85kw.Normální zapalovací svíčky s origo znakem škoda 530kč.Prostě hnus.Už tam nikdy nevkročím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 jakou znacku a typ svicek by jste mi doporucili pro 1,6 55 kW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 jakou znacku a typ svicek by jste mi doporucili pro 1,6 55 kW ? Myslím si, že dost lidí zde bude semnou souhlasit, když řeknu NGK....koupil sem za 150 kus...super cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 jakou znacku a typ svicek by jste mi doporucili pro 1,6 55 kW ? Myslím si, že dost lidí zde bude semnou souhlasit, když řeknu NGK....koupil sem za 150 kus...super cena A nějaké přesnější označení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 (editace) Mrkni... Editováno: 23. Duben 2007, autor: Pike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Já do své Okty dávám český Brisk Extra asi za 90 Kč/ks a nemůžu si stěžovat. Sice tuhle značky výrobce neurčuje, ale já jsem s nima naprosto spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Mrkni... Já mám od výroby BOSH, a jsem snima maximálně spokojený, proto jsem před cca 14 dněma zaoupil tz samý (už mají přes 70 kkm). http://www.autodilykrc.cz/ Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Mrkni... Já mám od výroby BOSH, a jsem snima maximálně spokojený, proto jsem před cca 14 dněma zaoupil tz samý (už mají přes 70 kkm). http://www.autodilykrc.cz/ Tom jen si tak říkám, proč mají některé svíčky dle té tabulky jiné vzdálenosti elektrod. U rozdílných typů motorů bych to pochopil, ale u stejného typu mi to nějak neleze do hlavy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Vypadá to sice divně ale mělo by to být OK, s mezerou se změní i další parametry, navíc všechny nemají stejné uspořádání, počet elektrod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Vypadá to sice divně ale mělo by to být OK, s mezerou se změní i další parametry, navíc všechny nemají stejné uspořádání, počet elektrod... Aha a jak si myslím, určitě je lepší víc elektrod. Nebo se mýlím ? Děkuji za tabulku, je super a přesně něco takového jsem si představoval..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 (editace) Více nemusí vždy znamenat lépe Pan Čech píše velmi pěkné články o všem co se motorů týká, tady v předposledním odstavci Zapalovací svíčky je něco k tématu. Editováno: 24. Duben 2007, autor: Pike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 A jaké svíčky by jste mě poradily do 2,0 ? Ale při provozu na LPG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Karel.lpg tady na stránkách chválí Brisk platinové, já mám zatím bosch, které jsou v dílenské příručce doporučované (vč. NGK) a na plyn zatím OK, ale mám to krátce takže nemohu sám moc radit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.