Přejít na obsah

Nákup origo svíček

micca

Doporučené příspěvky

Dneska jsem byl kupovat origo svíčky v autorizovaném servise a ta paní mi s ůsměvem nabídla jeden kus za 530kč.Mě málem odnesli.Lidičky kde nakupujete svíčky a za jakou cenu?Popřípadě odkaz na nějaké stránky.Diky moc Micca.

Do autorizáku bych nevlezl ani pro reklamní letáky :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:aggressive:

530,- Kč / ks! Napiš jakej tam máš motor. Jestli hovoříš o zapalovacích svíčkách, tak jsou zadraceně drahé a jestli o žhavicích, tak ty jsou pouze drahé. Zapalovací NGK 720,- Kč / 4 ks do už docela jde.

Mám 2.0l 85kw.Normální zapalovací svíčky s origo znakem škoda 530kč.Prostě hnus.Už tam nikdy nevkročím. :aggressive:

Odkaz ke komentáři

Mrkni...

post-954-1177347790_thumb.jpg

Já mám od výroby BOSH, a jsem snima maximálně spokojený, proto jsem před cca 14 dněma zaoupil tz samý (už mají přes 70 kkm).

http://www.autodilykrc.cz/

Tom

jen si tak říkám, proč mají některé svíčky dle té tabulky jiné vzdálenosti elektrod. U rozdílných typů motorů bych to pochopil, ale u stejného typu mi to nějak neleze do hlavy....

Odkaz ke komentáři

Vypadá to sice divně ale mělo by to být OK, s mezerou se změní i další parametry, navíc všechny nemají stejné uspořádání, počet elektrod...

Aha a jak si myslím, určitě je lepší víc elektrod. Nebo se mýlím ?

Děkuji za tabulku, je super a přesně něco takového jsem si představoval..... :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 6 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...