drsny Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 (editace) nechal jsem si dovézt octávku z něměcka. docela mi vadí, že na mě palubní počítač mluví pro mě nesrozumitelnou řečí. dá se nějak přepnout jazyk z němčiny na angličtinu nebo případně češtinu? tady jsou nějaké obrázky mého vozítka Editováno: 19. Duben 2007, autor: drsny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 umím učit budíky jiným řečem Prostějov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 umím učit budíky jiným řečemProstějov :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Vašo,tak to je super.Dovezu ti tam Audi All road a jsem zvědav,jestli to zmákneš.Rovnou ti řeknu,17-4,8 tam nejde.prostě je na 8 čísnština a CZ nikde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 A já myslel, že Cosby naučí mluvit česky i trabanta. Holt nikdo není dokonalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 trabanta už jsem česky naučil,ale Vašu pořád né,má furt ten polohanácký přízvuk sakra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Vašo,tak to je super.Dovezu ti tam Audi All road a jsem zvědav,jestli to zmákneš.Rovnou ti řeknu,17-4,8 tam nejde.prostě je na 8 čísnština a CZ nikde. pokud máš správnej obsah tak to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 A6 2001 nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drsny Vloženo 19. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 trabanta už jsem česky naučil,ale Vašu pořád né,má furt ten polohanácký přízvuk sakra :D co mas proti hanakum? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 A6 2001 nejde nevím jestli to byla 2001 ale přehráním obsahu budíků soused docílil českého slova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 To jo,ale musí to ven.Ty naše kabliky jsou na to krátké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 njn OOOO je jinde na to ty naše káblíky nestačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 A Vašo s Cosbym jak jsou ty vaše kablíky vlastně dlouhý? Pochlubte se tady na fóru pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Dost,neboj.Když to spolkneš,trčí ještě z huby a už leze z prdele :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 A Vašo s Cosbym jak jsou ty vaše kablíky vlastně dlouhý? Pochlubte se tady na fóru pánové no určitě je mám delší jak Cosby a mohu si vybírat ze 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Život je pes....Uč se cizím řečem...Třeba se to bude hodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 S diagnostikem souhlasím A Vašo ,ty si nevyskakuj,mám 5 a jestli budeš odporovat,pošlu tě Pendolínem do Somálska :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 S diagnostikem souhlasímA Vašo ,ty si nevyskakuj,mám 5 a jestli budeš odporovat,pošlu tě Pendolínem do Somálska :D Pendolino ma problem dostat sa pres moravu, a neto do somalska /alebo si chcel napisat slovenska/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Zdravim.Kamarad ma octavii r.v.04 1,9TDI ma budiky s maxidotem-vse funkcni jen mu pisou nemecky a on by to chtel predelat na cestinu.Ma z vas nekdo zkusenosti co a jak?Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Zdravim.Kamarad ma octavii r.v.04 1,9TDI ma budiky s maxidotem-vse funkcni jen mu pisou nemecky a on by to chtel predelat na cestinu.Ma z vas nekdo zkusenosti co a jak?Dekuji jasné, není problém, ale musí mít VAG. je to pak v přizpůsobení - 4. kanál a hodnota 8 je pro češtinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Takze se pripojim na pristrojovou desku dam prizpusobeni a v kanalu 4 to prepisu na 8? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 jo uz sem to nasel ve VIS diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sydney Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Ahoj, počeštění maxidotu mám (hlášky voda ostřiků, načerpejte atd.) ale mám velkou navi DX zatím bez češtiny, když se mi podaří někoho najít kdo to počeští bude mi česky psát navi data i maxi-dot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 maxidot píše to co navi když bude navi psát neměcky tak i maxidot bude psát německy i když ostatní hlášky umí česky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.