Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

nechal jsem si dovézt octávku z něměcka. docela mi vadí, že na mě palubní počítač mluví pro mě nesrozumitelnou řečí. dá se nějak přepnout jazyk z němčiny na angličtinu nebo případně češtinu?

tady jsou nějaké obrázky mého vozítka

Editováno: , autor: drsny
Vloženo

Vašo,tak to je super.Dovezu ti tam Audi All road a jsem zvědav,jestli to zmákneš.Rovnou ti řeknu,17-4,8 tam nejde.prostě je na 8 čísnština a CZ nikde.

Vloženo
Vašo,tak to je super.Dovezu ti tam Audi All road a jsem zvědav,jestli to zmákneš.Rovnou ti řeknu,17-4,8 tam nejde.prostě je na 8 čísnština a CZ nikde.

pokud máš správnej obsah tak to jde

Vloženo

:D:D

S diagnostikem souhlasím

A Vašo ,ty si nevyskakuj,mám 5 a jestli budeš odporovat,pošlu tě Pendolínem do Somálska :D :D

Pendolino ma problem dostat sa pres moravu, a neto do somalska /alebo si chcel napisat slovenska/ :D

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravim.Kamarad ma octavii r.v.04 1,9TDI ma budiky s maxidotem-vse funkcni jen mu pisou nemecky a on by to chtel predelat na cestinu.Ma z vas nekdo zkusenosti co a jak?Dekuji

Vloženo
Zdravim.Kamarad ma octavii r.v.04 1,9TDI ma budiky s maxidotem-vse funkcni jen mu pisou nemecky a on by to chtel predelat na cestinu.Ma z vas nekdo zkusenosti co a jak?Dekuji

jasné, není problém, ale musí mít VAG. je to pak v přizpůsobení - 4. kanál a hodnota 8 je pro češtinu

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj, počeštění maxidotu mám (hlášky voda ostřiků, načerpejte atd.) ale mám velkou navi DX zatím bez češtiny, když se mi podaří někoho najít kdo to počeští bude mi česky psát navi data i maxi-dot? :mellow:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...