Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

nechal jsem si dovézt octávku z něměcka. docela mi vadí, že na mě palubní počítač mluví pro mě nesrozumitelnou řečí. dá se nějak přepnout jazyk z němčiny na angličtinu nebo případně češtinu?

tady jsou nějaké obrázky mého vozítka

Upraveno od drsny

umím učit budíky jiným řečem

Prostějov

umím učit budíky jiným řečem

Prostějov

:smich: :smich: :smich::palec2:

Vašo,tak to je super.Dovezu ti tam Audi All road a jsem zvědav,jestli to zmákneš.Rovnou ti řeknu,17-4,8 tam nejde.prostě je na 8 čísnština a CZ nikde.

A já myslel, že Cosby naučí mluvit česky i trabanta. Holt nikdo není dokonalej :smich:

trabanta už jsem česky naučil,ale Vašu pořád né,má furt ten polohanácký přízvuk sakra :D :D

Vašo,tak to je super.Dovezu ti tam Audi All road a jsem zvědav,jestli to zmákneš.Rovnou ti řeknu,17-4,8 tam nejde.prostě je na 8 čísnština a CZ nikde.

pokud máš správnej obsah tak to jde

A6 2001 nejde

• Autor
trabanta už jsem česky naučil,ale Vašu pořád né,má furt ten polohanácký přízvuk sakra :D :D

co mas proti hanakum? ;-)

A6 2001 nejde

nevím jestli to byla 2001 ale přehráním obsahu budíků soused docílil českého slova

To jo,ale musí to ven.Ty naše kabliky jsou na to krátké

njn OOOO

je jinde

na to ty naše káblíky nestačí

A Vašo s Cosbym jak jsou ty vaše kablíky vlastně dlouhý? Pochlubte se tady na fóru pánové :kol-48:

Dost,neboj.Když to spolkneš,trčí ještě z huby a už leze z prdele :D :D

A Vašo s Cosbym jak jsou ty vaše kablíky vlastně dlouhý? Pochlubte se tady na fóru pánové :kol-48:

no určitě je mám delší jak Cosby

a mohu si vybírat ze 4

Život je pes....Uč se cizím řečem...Třeba se to bude hodit...

S diagnostikem souhlasím

A Vašo ,ty si nevyskakuj,mám 5 a jestli budeš odporovat,pošlu tě Pendolínem do Somálska :D :D

:D:D

S diagnostikem souhlasím

A Vašo ,ty si nevyskakuj,mám 5 a jestli budeš odporovat,pošlu tě Pendolínem do Somálska :D :D

Pendolino ma problem dostat sa pres moravu, a neto do somalska /alebo si chcel napisat slovenska/ :D

• 1 měsíc později...

Zdravim.Kamarad ma octavii r.v.04 1,9TDI ma budiky s maxidotem-vse funkcni jen mu pisou nemecky a on by to chtel predelat na cestinu.Ma z vas nekdo zkusenosti co a jak?Dekuji

Zdravim.Kamarad ma octavii r.v.04 1,9TDI ma budiky s maxidotem-vse funkcni jen mu pisou nemecky a on by to chtel predelat na cestinu.Ma z vas nekdo zkusenosti co a jak?Dekuji

jasné, není problém, ale musí mít VAG. je to pak v přizpůsobení - 4. kanál a hodnota 8 je pro češtinu

Takze se pripojim na pristrojovou desku dam prizpusobeni a v kanalu 4 to prepisu na 8?

jo uz sem to nasel ve VIS diky moc

• 1 rok později...

Ahoj, počeštění maxidotu mám (hlášky voda ostřiků, načerpejte atd.) ale mám velkou navi DX zatím bez češtiny, když se mi podaří někoho najít kdo to počeští bude mi česky psát navi data i maxi-dot? :mellow:

maxidot píše to co navi

když bude navi psát neměcky tak i maxidot bude psát německy i když ostatní hlášky umí česky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.