s-talker Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 prosim, poradi mi nekdo s touto chybou? 01341 053D Řídicí jednotka ve sdružených přístrojích CAN-K(komfort) - bez komunikace Gateway nevite, jak tuto zavadu opravit? Nesviti mi budiky, kdyz rozsvitim svetla, ale az pote, co otocim klickem, tato chyba nastala pote, co jsem vyzkousel jine budiky v mem aute a pro cele rozsviceni maxidotu jsem otocil klickem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 upozornuju, ze 01341 je cislo chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 UDĚLAL BYCH RESET GAREWAY ZNOVU NAKODOVAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ahojdec.Mam fabii 1.4Mpi 44kW,pise mi to chybu 16556 rada valcu 1 prilis bohata smes.Mam vymenenou lambdu pred katem,vzduch.filtr je ok a svicky meneny minulej rok ,nevite na co jeste kouknout diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanleypqr Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Zdravím všetkých dnes som kontroloval chyby motora a vypisalo my tieto zavady: 16556-rada valcu 1-system odmerovani paliva-system prilis bohaty 17549-evidence zatizeni-neverohodna hodnota Vypisalo to nejaku netesnost sania. chcem sa opytat, kde to netesni. Je pod vstrekovanim nejake tesnenie? Ak s tym ma niekto skusenosť, budem vďačný za radu Prepačte, zabudol som, je to Fabia I, 1,4, 50kW,r.v. 2000.Pristrojovka nesvieti žiadnu zavadu Dakujem Tiez mam chybu 16556 - pan Svarc z firmy Cimbu vyjadril podozrenie na vadnu lambda sondu, ked mi chipoval auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Tiez mam chybu 16556 - pan Svarc z firmy Cimbu vyjadril podozrenie na vadnu lambda sondu, ked mi chipoval auto. mam ty same chyby,lambda menena a furt to tam pise ty same chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Mnoo skontroluj teda na budikoch piny 9 - pomaračovo/zelený a 10 - pomarančovo/hnedý - to je vedenie CAN Komfort, po ňom ide informácia z BSG o tom že máš zapnuté svetlá potom skús prekódovať gateway tým istým kódom, tak isto aj budíky a BSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tiez mam chybu 16556 - pan Svarc z firmy Cimbu vyjadril podozrenie na vadnu lambda sondu, ked mi chipoval auto. uz si to nejak vyresil,jestli jo tak pak pisni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drozdi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Pod vstrekovačmi su tesniace gumičky....a pod škrtiacou klapkou tesnenie...Existuje na kontrolu sania taký spray,a le postačí aj daky olejový spray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Pod vstrekovačmi su tesniace gumičky....a pod škrtiacou klapkou tesnenie...Existuje na kontrolu sania taký spray,a le postačí aj daky olejový spray ja vymenil tesneni pod sanim,snad to bude gut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 neví někdo co to je zač?? 17604 - rada valcu 1-sonda 1 - el. chyba obvodu vytapeni P1196 - 35-10 - - - Sporadická Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Je to chyba sporadická takže sa stala viac menej náhodne-nie je trvalá.Zmazať a sledovať.Tu je odpoved z VISu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 no až při jízdě to vypsalo sporadická, ale při prvním přečtení to byla přímo závada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Prezri kabeláž a konektory k lambde,pripadne prestrekni kontoxom možno sa jedná len o zaoxid. kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 dobře vyskouším kdyžtak nova lambda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Kontrola Lambda sondy se dá udělat VAGem (v měřených hodnotách) a ohmmetrem Je to popsáno v DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 no to sme dělali a co mě zarazilo je to že učinost motoru nikdy nebyla víc jak 75% a to už zasahoval omezovač, a lambda někdy jela a někdy ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 auto ide normálne...??? alebo sa to aj nejako prejavuje? netrhá motor za tepla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 netrhá vubec ale majitel říkal že to nejede jak to jezdívalo ale ta učinost mě překvapila že max. 75% to dost omezilo výkon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 (editace) Totiz moj brat mal s octaviou 1.6 takyto problem.... vtedy to tusim vypisovalo rada 1 sonda 1, ale neviem ci to vyhrievanie al. nieco ine..... ale jemu auto trhalo ked bolo zohriate..... vymenil som mu lambdu pred katalyzatorom a odvtedy ide ako píla..... Skus si premerat lambdy podla dielenskej prirucky, al. to daj niekomu na Bosch KTS, tam je to super vidiet ako to vsetko funguje..... Editováno: 9. Květen 2009, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin496 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) Zdar lidi. Mám problém s připojením diagnostiky Vag-com 304 kabel OBD2-COM na Fabia1 1,4 16V 74kW rv. 2001 - kabel mi to nalzne, ale pokud se chci připojit na nějakou jednotku, nebo dám vyhledání dostupných RJ nenalezne nic,ani se nikam npřipojí. S připojením na VW Golf4 nebo VW Passat B5.5 oboje rv. 2000 neni absolutně žádnej problém. Netuším, jestli je problém např. v jiném zapojení OBD konektoru ve fabii, nebo o jakou chybu by se mohlo jednat. Děkuji za info. ....už jsem zjistil kde byl poblém - nezapnul jsem spávně klíček zapalování. Proím smazat tento příspěvek. Editováno: 16. Květen 2009, autor: martin496 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Ja som tiež minule pozeral jednu 16vent.fabku a nešla mi RJ motoru,ale ostatné RJ v pohode.Skús pozrieť myslím poistku č.3 to je napájanie diagnostiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekK. Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Dobrý den,měl bych dotaz....rozsvicuje se mi kontrolka elektroniky..na Vagu to vypsalo chybu 16825 - odvzdušnění nádrže + aktivní uhlí nebo něco podobného..po resetování..ok..za týden stejný problém,kompletně jsme prošli s kamošem kabeláž vše ok..znovu reset..zatim bez problému..doproucuje zatim vymenit palivový filtr..můžete někdo poradit co s tím??mam Fabii 1,54mpi 50kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Asi sa ti dostal benzín do nádržky s aktívnym uhlím pri tankovaní.Netankuj do plna a daj si pozor aby si pištolou nestláčal odvzdušňovací ventil v hrdle nádrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin496 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Ja som tiež minule pozeral jednu 16vent.fabku a nešla mi RJ motoru,ale ostatné RJ v pohode.Skús pozrieť myslím poistku č.3 to je napájanie diagnostiky. dík za reakci - zjistil jsem, že celej problém byl v tom, že jsem správně nezapnul klíček od zapalování - jsem pako Zkusil jsem to znovu,a vše funguj jak má. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.