Přejít na obsah

Chyby na VAG

mirecoslav

Doporučené příspěvky

tak rozkopal jsem kabely, promeril jsem to od svorkovnice T14a v motoroem prostoru viz schema, odpor vsudu kolem 1ohmu, pak s pojistkovnice na tu svorku (cerno-zluty kabel) a taky OK. Nevite nekdo co to je za propojeni to D52? Ve schematu je napsano ze je to propoj s kladnym polem 15a v kabelovem svazku motoru, ale ja ho nikde nenasel. Ten cerno zluty ede od svorkovnice T14a az do kabiny. Kurde asi me servis nemine :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Zdravim tak zase chyby: prý pomůže přehrání sw v ŘJ ,velmi zkušený automechanik mi řekl že to dělají ŘJ pod rok 2003

VAG-COM verze: IHR 304.0

Autosoft

Číslo dílu řídícího modulu: 036 906 034 BL

Komponent a/nebo - verze: MARELLI 4LV 3699

Kódodvání softwaru: 00071

Kód opravny: WSC 13765

Dodatečná informace: TMBJC26Y323424908 SKZ7Z0A1215919

2 Nalezeny chyby:

17559 - rada valcu 1: prizpusobeni smesi oblast 1 Nedosazena mez chude smesi

P1151 - 35-00 - -

16520 - rada 1 -sonda 2 El.zavada v obvodu

P0136 - 35-00 - -

PS : obě sondy jsou OK těsnost výfuku OK vstřiky OK prostě vše co je v DP , teď má prý nejlepší benzín čs Benzina a nejhorší Shell tak to budu brát cca 6X po sobě stejný benzín tak uvidím . kolik tak stoji nahrání nového sw do řj ? řešil již někdo podobny či stejný problém ? Děkuji

EDIT EDIT : škoda fabia 2001 combi 1.4 16V 55kw 155000km

Editováno: , autor: George_rider
Odkaz ke komentáři

gerge rider jestli jinak nemas s autem problem tak to neres.Mam taky rok 2001 resil jsem chybu 17549-nesmyslne zatizeni.byl jsem ve 3skoda servisech,tam mi rekli,ze uz nemaj starej soft,mam 1.4mpi 85tis najeto,tak jsem odjel pak pres znamyho mi to dohodnul v praze ve sterboholech ve CTVRTYM servisu.tam mi rekl ze mi to udelaj ale ze maj na to rychly pocitace a ze ten starej soft to taky nemusi vydrzet,ze prijima pomalejc a ze kdyz se to sprajcne tak jednotka ko.tak jsem se na to radsi vyprdnul.Jinak jsme projeli cely auto otestovli na diagnostice a vse ok.Prej tyhle starsi typy psali obcas nesmysli a neslo to smaznout se to tam objevuje porad hned co to smazu nastartuju a je to tam.STK mam ok,nezere to,necuka to nic.Takze to radsi neres jestli nechces kupovat novou jednotku

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...