misom Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Nikto nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Ahoj kluci, tohle mi vypsala diagnostika, nevíte někdo co by tó mohlo dělat? auto jede normálně, žadné změny během jízdy se neprojevují. Najeto je 132000 km. 17559 - rada valcu 1 - prizpusob. smesi rozsah 1: meze chude smesi nedosazeno P1151 - 35-00 - - 16804 - rada valcu 1: katalyzatorovy system - mala ucinnost P0420 - 35-00 - - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Co lambdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 mám měněnou před katem,ale občas mi to dělalo i před výměnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novy Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Zdar všichni. Mám prosbu. Napíchnul jsem octu na vag a napsalo mi to tohle: Adresa 01 ------------------------------------------------------- Řídící jednotka: 038 906 018 GM Komponent: G200SG 2162 Kódování: 00002 Opravna #: WSC 31480 1 Nalezeny chyby: 01117 - Signal zatizeni pro svorku DF alternatoru 27-00 - nesmyslny signal Readiness: N/A Ve VISU jsem si našel, že to může bát zkrat, přerušené vedení, vadný alternátor nebo regulátor dobíjení. Jenže nedávno byl alternátor měněný, dráty zkontrolovaný, kontakty očištěný a celkově proměřený a vše ok. Nemáte někdo zkušenost, čím by to mohlo být? Eventuelně co je to ta svorka DF? Resil jsem ted stejny problem na passatu B4, sel jsem po kabeu od DF az ke konektoru na prevodovce a nic jsem nenasel , ale po vytahnuti kabeloveho svazku z uchytu jsem zjistil ze kabely od konektoru vedouci do svazku jsou prodrene a nejspis se skratovavaly. Nebylo to vubec videt az kdyz jsem skutecne odtahl svazek od prevodovky a odmotal kousek izolace. Tak to snad nekomu pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 16786 - System zpetneho vedeni vyfukovych plynu Prutok prilis velky co by dle této chyby mohlo být špatné, na co bych se měl podívat a co opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 To se mi stalo taky. Prodrene a zkratovane kabely ale tady to asi bude zasekli ventil zpetneho vedeni vyfuk plynu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drozdi Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Chlapci, kupim VAG kabel na fabiu ...USB. Ak niekto máte ozvite sa...najlepsie MT, BB, ZA...Dík :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Ja mám kábel s tejto firmy a som spokojný.Majú zastúpenie myslím v Čadci ale skús tam zavolať alebo email http://www.mtaplus.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drozdi Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Dík Vikino, pozeral som na stránku, ale ako kontakt na Slovensku je uvedený Tvrdošín...písal si Čadca a ja by som tam mal mať cestu. Nevieš náhodou či to tam tiež nie je?? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Možno som si to poplietol vieš mne sa už dosť vecí pletie Ale veď tam napíš a za 2-3 dni máš kábel doma alebo behni do toho Tvrdošína veď to z Čadce nie je tak daleko urobíš si výlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drozdi Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Jasne , ved to neva...objednám to...Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 (editace) Zdravim vsechny, dnes se mi na FI 1,2HTP rozblikala kontrolka baterie. Udelal jsem test VAGem a vypadla mi chyba 01117, Signál zatížení pro svorku DF alternátoru - nesmyslný signál. Ve VISu jsou mozne priciny Altik, regulator napajeni atd... Nemuze to byt treba ze mi uplne odesla baterie? Napeti tam bylo 11,9 a pak to slo dost rapidne dolu. Behem zkusebni jizdy mi vypadl posilovac/rozsvitily se bagy atd... Poradte pls jestli mam koupit novou baterku (puvodni ma 5 let) a pak to zkusit, nebo to rovnou odvezt do servisu? PS: ve ctvrtek manzelce ukrali penezenku i s dokladama od auta a dneska tohle... x-x-x-x-x oprava: ted jsem si precetl par prispevku vyse... Takze to bude asi lepsi hodit rovnou do servisu, co? Editováno: 8. Listopad 2008, autor: Crake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Crake : zober hustomer a odmeraj hustotu kyseliny v jednotlivych clankoch. hned zistis, ci nie je niektory clanok K.O. a hned by si vedel, ci treba novu baterku ! nespekuluj, ale meraj ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 (editace) Takze u mne uz je zahada vyresena... CHcipnul mi alternator, neslo z nej ani kapku elektriky takze bude zitra vymenen v servisu... Edit: ted jsem si ho privezl... Altik je tam ted od Valea + nova baterie...Cela ta sranda 16600,- CZK Editováno: 11. Listopad 2008, autor: Crake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 zdravím,chci se zeptat,jestli když se provádí diagnostika ,tak jestli mít nastartováno,nebo to není potřeba.děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 stačí zapnuté zapalování, pokud provádíš některé testy nebo měřené hodnoty, tak i nastartováno - dle DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 (editace) Zdravim, jen bych se chtel zeptat na to jak testujete Autoscanem Fabii r.v. O1. Mam VagCom 304Cz a v autoscanu Fabie neni... Davate tedy taky All models to 2002? A kontroluje mi to 9 adres... to je taky v poradku? vis priloha Jo a mam kabel USB tady na foru koupeny... posledni otazka. Da se aktivovat pres tento kabel stahovani oken na dalku? tot zatim vse. Studuji stale VIS diky vsem Můžete si to nastavit v textovém dokumentu Auto scan. viz.příloha. VAG.doc Editováno: 23. Listopad 2008, autor: rokane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 (editace) Môžeš to popísať presnejšie ako to zmeniť? Dúfam že som na to došiel: treba si otvoriť VAG a dopísať to do txt dokumentu. Zajtra vyskúšam. Editováno: 23. Listopad 2008, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Môžeš to popísať presnejšie ako to zmeniť?Dúfam že som na to došiel: treba si otvoriť VAG a dopísať to do txt dokumentu. Zajtra vyskúšam. ano,ve složce kde je vag-com je textový dokument autoscan a tam jsem to vložil.přikládám print screen.doc1.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Tak som to urobil aj ja ale dal som to na posledné miesto .Tú G1 tam už ale má nejaký VW dúfam,že to vadiť nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 chlapci stále mě trápí tento problém, nevíte co s tím? 17559 - rada valcu 1 - prizpusob. smesi rozsah 1: meze chude smesi nedosazeno P1151 - 35-00 - - 16804 - rada valcu 1: katalyzatorovy system - mala ucinnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laser Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Hledám někoho kdo má VAG ve Frýdku-Místku mám problém s LED kou ve dveřích (pořád svítí) jinak vše funguje jak má (konzultováno s jinými na tomto servru) a s určitosti nevím jestli mi vyhřívají zpětné zrcátka Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan46 Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Pozdravujem, mám Fabiu 1,2./47kW/2004+CIMBU. najazdené 53000 km. Denne pravidelne dochádzam do práce 60km po okreske, 80-90km/hod., podľa premávky. Asi pred 1,5 mesiacom som zbadal zvýšenú spotrebu asi o 0,6l/100. Prestal mi fungovať tempomat, po niekoľkých dňoch sa ale činnosť obnovila - sama od seba a funguje. Predvčerom mi začala svietiť kontrolka - kontrola elektroniky motora. Napriek tomu, auti funguje normálne (až na tú spotrebu). Dnes som bol v servise a zistili túto závadu. 16555 rada válcú 1: systém dávkování paliva, Systém příliš chudý, sporadická, P0171-35 (O zvýšenej spotrebe som ich pred kontrolou informoval). Závadu vymazali a krútili hlavami, nechápali, že spotreba je vyššia, mala by byť údajne práve nižšia. Po vymazaní sa auti chová tak, že spotreba na dennej trase výrazne klesla. Porovnávam palubný PC. Je to možné, aby vymazanie uvedenej závady (zhasnutie kontrolky) ovplyvnili spotrebu? Vyzerá to na nejakú ducharinu. Na pondelok ma opätovne pozvali do servisu na kontrolu. Môže mi prosím niekto vysvetliť príčiny uvedenej závady? Jeden kolega tu už túto závadu uviedol, ale nikto mu neodpovedal. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan46 Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Tak som tu zase, dnes opäť vypadol tempomat - nefunguje. Zdá sa, že auti ide normálne. Kontrolka nesvieti... Poraďte prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.