Září 16, 200717 r Whitelist radekvv, děkuji mu že mi počkal se saharou i přes to že jsem byl 14dní mimo... a navíc od něj mám celej trojdílnej kryt pod motor...
Září 20, 200717 r Bady ty lumpe,ten papír z té skartovačky sis mohl nechat doma!!!! :D BadyS-spokojenost!!
Září 20, 200717 r Bady ty lumpe,ten papír z té skartovačky sis mohl nechat doma!!!! :D BadyS-spokojenost!! mě ten bordelposlal taky
Září 20, 200717 r Co s ním uděláme?? uděláme abraka dabra a bude mít s octy 1000MBéčko a bude s ním muset jezdit po srazech a nakonec na žádnej stejně nedojede
Září 21, 200717 r Co uživatel "Bageta", nemáte někdo nějaké reference? Mám od slíbenou klimu. Pořádek dělá přátele, děkuji. Upraveno Září 21, 200717 r od nej.amant
Září 21, 200717 r a co je s členem Aidolon ? známa postavička v bazaru, poslal jsem mu asi 3x balik, posledni asi nedorazil, penize nemám, přes 5OOO,- a človíček se neozýva s poštou to snad uhraju že se balík najde,ale neodpovída na mejly atd... Já od něj bral kabeláž k výhřevu a v pohodě. Dám ti na něj tel. já od něj bral airbagovku na 4 bagy a kabeláž a taky v pohodě. Ale telefon je ted mrtvej. a koukal jsem na profil a naposledy tu byl 21.6. to už je čtvrt roku.
Září 25, 200717 r White list: "pavelkr" perfektní domluva, okamžité doručení.Poslal vše dle dohody v TOP stavu.
Září 25, 200717 r Co uživatel "Bageta", nemáte někdo nějaké reference? Mám od slíbenou klimu.Pořádek dělá přátele, děkuji. Od nás koupil a v pohodě. Bylo s nim rychlý jednání.
Září 25, 200717 r 2X na white list mischicka !!! vše dorazilo uplně v pohodě no já bych si to ještě rozmyslel ho tam dát a dokonce ještě 2x ...... vždyť ho každý zná...... Potvrzuji Mischicku na WHITE list nebo Luďu, teď nevím
Září 25, 200717 r 2X na white list mischicka !!! vše dorazilo uplně v pohodě no já bych si to ještě rozmyslel ho tam dát a dokonce ještě 2x ...... vždyť ho každý zná...... Potvrzuji Mischicku na WHITE list nebo Luďu, teď nevím Tak mischicku nebo luďu?
Září 25, 200717 r 2X na white list mischicka !!! vše dorazilo uplně v pohodě no já bych si to ještě rozmyslel ho tam dát a dokonce ještě 2x ...... vždyť ho každý zná...... Potvrzuji Mischicku na WHITE list nebo Luďu, teď nevím Tak mischicku nebo luďu? No jo, když s jedním jsem to domlouval a druhej mi to prodával
Září 25, 200717 r 2X na white list mischicka !!! vše dorazilo uplně v pohodě no já bych si to ještě rozmyslel ho tam dát a dokonce ještě 2x ...... vždyť ho každý zná...... Potvrzuji Mischicku na WHITE list nebo Luďu, teď nevím Tak mischicku nebo luďu? No jo, když s jedním jsem to domlouval a druhej mi to prodával Tak se třeba ozve ten co prodával.
Září 26, 200717 r 2X na white list mischicka !!! vše dorazilo uplně v pohodě no já bych si to ještě rozmyslel ho tam dát a dokonce ještě 2x ...... vždyť ho každý zná...... Potvrzuji Mischicku na WHITE list nebo Luďu, teď nevím Tak mischicku nebo luďu? No jo, když s jedním jsem to domlouval a druhej mi to prodával Tak se třeba ozve ten co prodával. Oba, že vůbec váháš, jsme firma mischicka&Luda, s.r.o. přece
Září 26, 200717 r 2X na white list mischicka !!! vše dorazilo uplně v pohodě no já bych si to ještě rozmyslel ho tam dát a dokonce ještě 2x ...... vždyť ho každý zná...... Potvrzuji Mischicku na WHITE list nebo Luďu, teď nevím Tak mischicku nebo luďu? No jo, když s jedním jsem to domlouval a druhej mi to prodával Tak se třeba ozve ten co prodával. Oba, že vůbec váháš, jsme firma mischicka&Luda, s.r.o. přece Jj, známá firma
Září 26, 200717 r 2X na white list mischicka !!! vše dorazilo uplně v pohodě no já bych si to ještě rozmyslel ho tam dát a dokonce ještě 2x ...... vždyť ho každý zná...... Potvrzuji Mischicku na WHITE list nebo Luďu, teď nevím Tak mischicku nebo luďu? No jo, když s jedním jsem to domlouval a druhej mi to prodával Tak se třeba ozve ten co prodával. Oba, že vůbec váháš, jsme firma mischicka&Luda, s.r.o. přece Jj, známá firma Tak dobře.
Září 26, 200717 r 2X na white list mischicka !!! vše dorazilo uplně v pohodě no já bych si to ještě rozmyslel ho tam dát a dokonce ještě 2x ...... vždyť ho každý zná...... Potvrzuji Mischicku na WHITE list nebo Luďu, teď nevím Tak mischicku nebo luďu? No jo, když s jedním jsem to domlouval a druhej mi to prodával Tak se třeba ozve ten co prodával. Oba, že vůbec váháš, jsme firma mischicka&Luda, s.r.o. přece Jj, známá firma Tak dobře. Hele, klidně ve White i Black listu sluč záznamy k našim jménům, prodáváme s bruderem téměř vždy společně.
Září 26, 200717 r 2X na white list mischicka !!! vše dorazilo uplně v pohodě no já bych si to ještě rozmyslel ho tam dát a dokonce ještě 2x ...... vždyť ho každý zná...... Potvrzuji Mischicku na WHITE list nebo Luďu, teď nevím Tak mischicku nebo luďu? No jo, když s jedním jsem to domlouval a druhej mi to prodával Tak se třeba ozve ten co prodával. Oba, že vůbec váháš, jsme firma mischicka&Luda, s.r.o. přece Jj, známá firma Tak dobře. Hele, klidně ve White i Black listu sluč záznamy k našim jménům, prodáváme s bruderem téměř vždy společně. Zas mi v tom nedělejte bordel... Jinak za mě na WHITELIST "kemar".
Září 26, 200717 r Na white určitě uživatele pavelkr (je to sice už dýl, ale moc ochotný a skvělé jednání) a BadySe
Září 27, 200717 r White list BadySe poslal parkovací senzory jak slíbyl a v úterý budu vědět jesli i fungují Jo a co ten bordel ze skartovačky? Upraveno Září 28, 200717 r od prtko5
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.