Prosinec 10, 200717 r White:Lukyssek-vše v super stavu-nové,dobře zabaleno. Black-česká pošta-klasika.
Prosinec 10, 200717 r Já jen,že Kodemi to má asi posrané i jinde- http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?t=62305
Prosinec 13, 200717 r Tak jsem taky zkušenostmi donucen přispět i sem. Takže WHITE LIST : najmis - dodej 2 ks O RS I budíků s maxíkem - super -děkuji radekvv - dodej předních lamp facelit, climatroniku, zadní nápravy F RS, atd... - super - děkuji Speedy20V - dobře jsme několikrát pokecali a poradili si navzájem - taky super - dík. baurak - dodej předního a zadního RS nárazníku - super - děkuji Na BLACK LIST zatím NAŠTĚSÍ nikoho nemám. Teda krom České pošty - v jeden den poslány dva balíky - 1. balíček z Teplic do Ostravy podán v pondělí a doručen za týden v pondělí - ať jdou do prd..e a 2. balíček podán taky v pondělí v USA San Francisco a ve středu ( po dvou dnech ) mi zaklepal na dveře. Upraveno Prosinec 13, 200717 r od Jakub - škodík
Prosinec 13, 200717 r Na BLACK LIST Česká pošta..za balíček směřovaný našim slovenským kamarádům o váze 0,85 kg si řekli 338 kč..neskutečný...
Prosinec 15, 200717 r white list - joujou -prislo to hned, som myslel ze bude kamarat cakat cca tyzden a boli to asi 2dni len ...ale este napisem ci mu to bude fungovat, co dufam ze bude lebo ma zje zaziva Upraveno Prosinec 15, 200717 r od Julo
Prosinec 15, 200717 r Na BLACK LIST Česká pošta..za balíček směřovaný našim slovenským kamarádům o váze 0,85 kg si řekli 338 kč..neskutečný... inac s tou postou sme to tak ratali priblizne, pretoze minule mna vysla viacej dobierka z ciech
Prosinec 15, 200717 r white list - joujou -prislo to hned, som myslel ze bude kamarat cakat cca tyzden a boli to asi 2dni len ...ale este napisem ci mu to bude fungovat, co dufam ze bude lebo ma zje zaziva díky pane ..fungovat by to mělo, páč je to nový a já sem od toho co to mám už bral aj pro sebe a žádný problém
Prosinec 15, 200717 r white list, VRBIČ .díl kterej sem si u něj objednal opravdu přišel v takovém stavu jak mi ho popsal(upozornil mě i na malou závadu) vše pěkně nafotil i s podacím lístkem.Myslím že je to spolehlivej člověk.
Prosinec 17, 200717 r White: joujou diky moc sebo,toho musim hodne pochvalit,poradil mi,domluvil mi dokonce i servis kde mi ten dil namontuji,proste super,jde videt ze prodejem dilu to pro neho neskoncilo
Prosinec 20, 200717 r Tady mám adepta na Black list , jsou to:SAMOLEPKY.cz To to mluví samo za sebe 2 x telefonát s ujištěním že už to posílají před 14 dni a před týdenem 11. 11. 2007 je přijata číslo člena octavia clubu je 575. 11. 11. 2007 se vyřizuje 11. 12. 2007 je URGENTNÍ Stále čekám a čekám a NIC.
Prosinec 22, 200717 r WHITElist: "Hampli" - kabel dorazil v pořádku, jen programy k tomu jsou na nic..., "MartinRS" - budíky v pořádku a už je mám předělaný.
Prosinec 22, 200717 r White list: BadyS (chrom lišta do madla kufru, RS znak na masku, chrom kliky) kačer (bordovobílá řadička s RS plaketou) radekvv (pásy u řidiče) Haban2 (rámeček kolem řadičky) zabiak (rámeček kolem rádia, zásuvka do kufru, madlo spolujezdce) // tak už přišlo a dokonce mi to přinesli až do bytu Black list: Kdo jinej než Česká Pošta !!! Upraveno Prosinec 28, 200717 r od AdamCZ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.