Prosinec 26, 200717 r Reso na white list Dobre zabalene, dobry stav a hlavne som to mal na druhy den doma
Prosinec 29, 200717 r neni to ani black ani white ale pak ze je ta ceska posta spatna ctete tady http://www.novinky.cz/clanek/129660-byvaly...nou-18-let.html
Prosinec 29, 200717 r Black list: Martin Hron, Praha 10 bohužel nevím nick, vymazal jsem iniciativně přes vánoce SZ Balík byl navrácen- nevyzvednut.... kdyby jsi to četl napiš, tuším že jsem ti psal SZ ale zatím bez reakce.
Prosinec 29, 200717 r Black Cosbymu za tento nákup, ale hlavně za přístup: Kupovaj jsem je od Cosbyho kvůli jho dobré pověsti tady na fóru, nebo mi to tak aspoň přišlo. Oči mi lezly z důlku, když jsem rozbalil balík. Barbarsky zalepený světlo, který nedrželo pohromadě. Hned jsem mu napsal a reakce byla ať si to vyřídím s poštou. Poslal jsem mu fotky a pořád dokola mi tvrdil, že je to lepidlo z výroby, ale světla že poslal celý. S vrácením světla souhlasil, ale zas pro změnu chtěl, ať balík pojistím na 2k a nenápadně poruším. Nejsu žádnej podrazák (ani nemám akcie pošty), proto jsem se rozhodl, že si radši dokoupím ozdobný chromovaný pásky a nechám to tak. Po domluvě mi slevil 200kč a považoval jsem to za vyřízený do doby, ně se tady minule do někoho navážel kvůli informacím o prodávaném zboží. Vyměnili jsme si pár SZ, kde se mě snažil přesvědčit, že jsem si to udělal sám a že on je svatej. Argument, že tady prodal asi 20 párů těchto světel a všichni jsou spokojení beru, ale má zkušenost je jiná.
Prosinec 29, 200717 r Black Cosbymu za tento nákup, ale hlavně za přístup: Kupovaj jsem je od Cosbyho kvůli jho dobré pověsti tady na fóru, nebo mi to tak aspoň přišlo. Oči mi lezly z důlku, když jsem rozbalil balík. Barbarsky zalepený světlo, který nedrželo pohromadě. Hned jsem mu napsal a reakce byla ať si to vyřídím s poštou. Poslal jsem mu fotky a pořád dokola mi tvrdil, že je to lepidlo z výroby, ale světla že poslal celý. S vrácením světla souhlasil, ale zas pro změnu chtěl, ať balík pojistím na 2k a nenápadně poruším. Nejsu žádnej podrazák (ani nemám akcie pošty), proto jsem se rozhodl, že si radši dokoupím ozdobný chromovaný pásky a nechám to tak. Po domluvě mi slevil 200kč a považoval jsem to za vyřízený do doby, ně se tady minule do někoho navážel kvůli informacím o prodávaném zboží. Vyměnili jsme si pár SZ, kde se mě snažil přesvědčit, že jsem si to udělal sám a že on je svatej. Argument, že tady prodal asi 20 párů těchto světel a všichni jsou spokojení beru, ale má zkušenost je jiná. Hele,měl by jsi napsat vše jak bylo.Fotky co jsi mi poslal,jsem poslal do kontroly na lince a co mi bylo zděleno jsem ti psal a nemínim to tady rozepisovat.Pokud bych při balení na toto přišel,nikdy bych to neposlal,to nemám zapotřebí,Visteon je zarohem a nemám problém s reklamací.Takže to udělal buď pošta nebo.....?Ať si to každý přebere jak může.
Prosinec 29, 200717 r známé tváře, ale dobrého je třeba chválit : white list Byldze Sebo - objednáno v 23:00 a nasledující den v 13h. doveženo skoro až pod nos, luxus taky se přidávám - SEBO: jeden den objednáno, druhý den osobně doručeno
Prosinec 29, 200717 r Hele,měl by jsi napsat vše jak bylo.Fotky co jsi mi poslal,jsem poslal do kontroly na lince a co mi bylo zděleno jsem ti psal a nemínim to tady rozepisovat.Pokud bych při balení na toto přišel,nikdy bych to neposlal,to nemám zapotřebí,Visteon je zarohem a nemám problém s reklamací.Takže to udělal buď pošta nebo.....?Ať si to každý přebere jak může. Fotky tady jsou ty co jsem Ti poslal a co bylo jinak teda nevím, to mi pověz??? Tvá odpověď na fotky: Foto jsem poslal přímo do Palu,kde se to dělá a říkali,že vada je jednoznačně mechanickým poškozením.To bílé není lepidlo,je to roztok,který Pal používá na lepení a je po celém světle,pokud by jsi ho rozpůlil.Takže jedině Reklamace na poště
Prosinec 30, 200717 r Fotky tady jsou ty co jsem Ti poslal a co bylo jinak teda nevím, to mi pověz???Tvá odpověď na fotky: Foto jsem poslal přímo do Palu,kde se to dělá a říkali,že vada je jednoznačně mechanickým poškozením.To bílé není lepidlo,je to roztok,který Pal používá na lepení a je po celém světle,pokud by jsi ho rozpůlil.Takže jedině Reklamace na poště Ano.je to jak píšeš.Poslal jsem foto přimo do kontroly a co napsali jsem ti poslal.Bylo to lepidlo z mezivrstev,takže to nikdo nekamufloval.A jak jsem napsal,pokud bych to viděl,nikdy bych to neposlal.Tak si to přeber dále.Světel jsem poslal hafo-můžeš si to tady ověřit,balil jsem to stejně,někomu jsem posílal i 2 páry a vždy bez újmy,tak se může jen domnívat,že to udělala pošta,což bych se vůbec nedivil.Mám poštu 5 metrů od baráku tak to vidím a nebo že ti to světlo při rozbalování vypadlo.Ale ne vím,proč to řešit tady.To vše už jsem si psali a dávno vyřešili pokud vím
Prosinec 30, 200717 r Ano.je to jak píšeš.Poslal jsem foto přimo do kontroly a co napsali jsem ti poslal.Bylo to lepidlo z mezivrstev,takže to nikdo nekamufloval.A jak jsem napsal,pokud bych to viděl,nikdy bych to neposlal.Tak si to přeber dále.Světel jsem poslal hafo-můžeš si to tady ověřit,balil jsem to stejně,někomu jsem posílal i 2 páry a vždy bez újmy,tak se může jen domnívat,že to udělala pošta,což bych se vůbec nedivil.Mám poštu 5 metrů od baráku tak to vidím a nebo že ti to světlo při rozbalování vypadlo.Ale ne vím,proč to řešit tady.To vše už jsem si psali a dávno vyřešili pokud vím Jsem rád, že jsi mi to zopakoval asi po desáté sem. Třeba se tu najde někdo, kdo mi vysvětlí jak to na poště dělaj, že když něco rozbijou, tak to odhalí a v neporušeným balíku i zalepí. To aby se snad začal Coperfield obávat konkurence ze strany pošty. No je fakt, že v mizení předmětů, už má pošta navrch.
Prosinec 30, 200717 r právě to je jeden z problému.Mizení balíku.To jsem ti taky psal.Jelikož opravdu posílám dost balíků,hlavně různé firemní vzorky atd a když se to posílalo klasicky balíkem,sice pojištěným atd.,dost se jich ztratilo.Pošta sice zaplatila újmu,ale co z toho.Zbytečné starosti.Tak jsme začali posílat obchoďákem,od té doby OK,ale zase obchoďák nejde poslat jako křehký
Prosinec 30, 200717 r právě to je jeden z problému.Mizení balíku.To jsem ti taky psal.Jelikož opravdu posílám dost balíků,hlavně různé firemní vzorky atd a když se to posílalo klasicky balíkem,sice pojištěným atd.,dost se jich ztratilo.Pošta sice zaplatila újmu,ale co z toho.Zbytečné starosti.Tak jsme začali posílat obchoďákem,od té doby OK,ale zase obchoďák nejde poslat jako křehký Změň si nick na "Františka Dobrotu", to by mě nenapadlo, že je lepší poslat balík s křehkým zbožím, nepojištěnej a né jako křehké hlavně že dojde. Vzlášť když jak píšeš: Jak znám a vidím poštu,jak s balíky zachází(poštu mám 4metry od baráku) věřím,že to udělala pošta.........
Prosinec 30, 200717 r Jasně,pošlu obyčejný balík a zase nedojde a budu se zase dva měsíce handrkovat s poštou kde je.na to seru.
Prosinec 30, 200717 r Jasně,pošlu obyčejný balík a zase nedojde a budu se zase dva měsíce handrkovat s poštou kde je.na to seru. Škoda, že jsi to nenapsal hned, bych si pro ně radši přijel. A jen tak pro Tvou informaci nedoručenej balík můžeš reklamovat po 15 dnech. Není to z mé hlavy, ale tátova zkušenost měsíc stará a to i přes to, že si to udělal sám tím, že napsal špatnou ulici.
Prosinec 30, 200717 r Jo,po 15 dnes ch měsíc čekáš na vyjádření.Jinak nevím,proč jsi to psal.Toto jsme spolu řešili myslím před měsícem a vyřešili jak jsi chtěl.Já si budu stát za svým a sice,že světla jsem posílal v pořádku tak jako X lidem z tohoto fóra a vždy jim to došlo OK.Kdybych veděl,že je poškozeno,neposlal bych to,nemám důvod si dělat problémy když mám přístup k těmto světlům a není problém okamžitě vyreklamovat.Takže pokud i balík došel nepoškozen,nevím,kde se poškodily.U mě rozhodně ne.
Prosinec 30, 200717 r Jo,po 15 dnes ch měsíc čekáš na vyjádření.Jinak nevím,proč jsi to psal.Toto jsme spolu řešili myslím před měsícem a vyřešili jak jsi chtěl.Já si budu stát za svým a sice,že světla jsem posílal v pořádku tak jako X lidem z tohoto fóra a vždy jim to došlo OK.Kdybych veděl,že je poškozeno,neposlal bych to,nemám důvod si dělat problémy když mám přístup k těmto světlům a není problém okamžitě vyreklamovat.Takže pokud i balík došel nepoškozen,nevím,kde se poškodily.U mě rozhodně ne. Psal jsem to sem abych se podělil o zkušenost s Tebou a Tvá ochota k okamžité reklamaci která není problém, když máš přístup k těmto světlům mi nějak nesedí k Tvé SZ:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.