Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Na Whitelist "Dzonza" - řadička v pořádku a i s pytlem a spodním plastem za krásnou cenu.

"Petr3" na whitelist---vše perfektně zabaleno a dodáno dle domluvy.Šlo o střešní nosič na Supa-už je na autě:-)

Whitelist -rolbař,Sebo,jendaT4 :palec2: :palec2: :palec2: Radost nakupovat,super jednání a perfektní práce.

Přidám na white jendaT4.Perfektní dohovor ,osobní předání.Díky :palec2:

white list juke.box a pošta, v pondělí v 17,00 objednáno a v úterý kolem oběda doručeno.

ja by som chcel dat na black list žraloka.

Dohodli sme sa na predaji konfortky ta este stale nepsrisla a ked mu pisem ci to poslal a preverit moznost na poste neodpoveda.Ani meil a ani SZ.

white list juke.box a pošta, v pondělí v 17,00 objednáno a v úterý kolem oběda doručeno.

Díkes. Já mám tady víceméně dobré zkušenosti,víc tady prodám,než koupím,ale zatím s nikým nebyl žádný problém,že by si někdo zásilku nevyzvedl a podobně se zatím nestalo. A to mám zde uskutečněných cca kolem 100 obchodů. Akorát teda každej spěchá,s čímž se snažím maximálně vyjít vstříc,ale ne každej si to pak vyzvedne hned,pak najednou nikomu zásilka týden a víc na poště nevadí. :)

Chcem sa podakovat vsetkym , ktori mi poslali zasielku aj na Slovensko

osobny odber cosby

zasielky Remus by skoda,Hory,SSL,twin7,kully,BadyS,Chudik,jendaT4

Tesim sa na dalsiu spolupracu :palec2:

Upraveno od guru

Bílej list: hphp - kupoval jsem od něj přední masku na dobírku. Přišlo včas a perfektně zabaleno. Takže díky mám radost :palec2:

whitelist - rolbar

zasielka cr-sr krasne zabalena ;)

BlackList:

GUS

- 100% si navigaci bere, jen mi napíše, který den si přijede

- pak 14 dní žádná odezva i když několikrát na fóru byl

- a nakonec, že jí nebere, že si to kamarád, pro kterého prý měla být, rozmyslel.

whitelist - Najmis.Kupovali jsme od něj setrvák,přítlačák,lamela vše v naprostém pořádku. :palec2:

Upraveno od Fifi

White: ALESJA ;) Super zabaleno a doruceno -_-

White list: SEBO v pátek objednány zadní ložiska..ještě ten den odesláno a dnes balíček dorazil.Vše v naprostém pořádku.

Díííky.sebo. :palec2:

SEBO white, pošte black

SEBO, také největší chvála a to už jsme udělali několik kšeftů a pokaždé vše v naprostém pořádku

white:

skodadily.cz

milan rychtr - prohifi

black rolbař - poslal jsem něco, co se poslat nemělo - nedodržení kvality

white: zdsamct, JohnyS - perfektní jednání

diky :palec2:

malej problemek se vyskytl ale vse jsme poresili :palec2:

od JohnySe mam pul vnitrku a vsechno v pohode ,asi je to tim krajem odkud jsme ;)

Upraveno od zdsamct

jj, problemek :) ale v pohode

White list Jirka dakujem ! dalej White list JendaT4 White list octavia_66_TDI dakujem chlapci a aby som nezabudel White list Slovenska Posta vsetko dorucene az domou a hlavne rychlo klop klop klop :palec2::)

Upraveno od Reso

White - FANCARHIFI -_- Super baleni, domluva a dodani ;)

Plná spokojenost s Honza72 dodal parádního Maxíka, až jsem zíral :) funguje OK.

Nápodobně i s Martinoslav - DVD dle popisu, komunikace OK, balení taktéž, vše funguje jak má -_- .

Sebo= SPOKOJENOST, cokoli se mi vysere tak už kupuju jen u něj, origo škoda za pěkné peníze

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.