Červen 18, 200817 r Na Whitelist "Dzonza" - řadička v pořádku a i s pytlem a spodním plastem za krásnou cenu.
Červen 20, 200817 r "Petr3" na whitelist---vše perfektně zabaleno a dodáno dle domluvy.Šlo o střešní nosič na Supa-už je na autě:-)
Červen 21, 200817 r Whitelist -rolbař,Sebo,jendaT4 :palec2: Radost nakupovat,super jednání a perfektní práce.
Červen 24, 200817 r white list juke.box a pošta, v pondělí v 17,00 objednáno a v úterý kolem oběda doručeno.
Červen 27, 200817 r ja by som chcel dat na black list žraloka. Dohodli sme sa na predaji konfortky ta este stale nepsrisla a ked mu pisem ci to poslal a preverit moznost na poste neodpoveda.Ani meil a ani SZ.
Červen 28, 200817 r white list juke.box a pošta, v pondělí v 17,00 objednáno a v úterý kolem oběda doručeno. Díkes. Já mám tady víceméně dobré zkušenosti,víc tady prodám,než koupím,ale zatím s nikým nebyl žádný problém,že by si někdo zásilku nevyzvedl a podobně se zatím nestalo. A to mám zde uskutečněných cca kolem 100 obchodů. Akorát teda každej spěchá,s čímž se snažím maximálně vyjít vstříc,ale ne každej si to pak vyzvedne hned,pak najednou nikomu zásilka týden a víc na poště nevadí.
Červen 28, 200817 r Chcem sa podakovat vsetkym , ktori mi poslali zasielku aj na Slovensko osobny odber cosby zasielky Remus by skoda,Hory,SSL,twin7,kully,BadyS,Chudik,jendaT4 Tesim sa na dalsiu spolupracu Upraveno Červen 28, 200817 r od guru
Červen 30, 200817 r Bílej list: hphp - kupoval jsem od něj přední masku na dobírku. Přišlo včas a perfektně zabaleno. Takže díky mám radost
Červenec 3, 200817 r BlackList: GUS - 100% si navigaci bere, jen mi napíše, který den si přijede - pak 14 dní žádná odezva i když několikrát na fóru byl - a nakonec, že jí nebere, že si to kamarád, pro kterého prý měla být, rozmyslel.
Červenec 3, 200817 r whitelist - Najmis.Kupovali jsme od něj setrvák,přítlačák,lamela vše v naprostém pořádku. Upraveno Červenec 3, 200817 r od Fifi
Červenec 7, 200817 r White list: SEBO v pátek objednány zadní ložiska..ještě ten den odesláno a dnes balíček dorazil.Vše v naprostém pořádku. Díííky.sebo.
Červenec 7, 200817 r SEBO, také největší chvála a to už jsme udělali několik kšeftů a pokaždé vše v naprostém pořádku
Červenec 9, 200817 r diky malej problemek se vyskytl ale vse jsme poresili od JohnySe mam pul vnitrku a vsechno v pohode ,asi je to tim krajem odkud jsme Upraveno Červenec 9, 200817 r od zdsamct
Červenec 10, 200817 r White list Jirka dakujem ! dalej White list JendaT4 White list octavia_66_TDI dakujem chlapci a aby som nezabudel White list Slovenska Posta vsetko dorucene az domou a hlavne rychlo klop klop klop Upraveno Červenec 10, 200817 r od Reso
Červenec 10, 200817 r Plná spokojenost s Honza72 dodal parádního Maxíka, až jsem zíral funguje OK. Nápodobně i s Martinoslav - DVD dle popisu, komunikace OK, balení taktéž, vše funguje jak má .
Červenec 11, 200817 r Sebo= SPOKOJENOST, cokoli se mi vysere tak už kupuju jen u něj, origo škoda za pěkné peníze
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.