Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Na Whitelist "Dzonza" - řadička v pořádku a i s pytlem a spodním plastem za krásnou cenu.

"Petr3" na whitelist---vše perfektně zabaleno a dodáno dle domluvy.Šlo o střešní nosič na Supa-už je na autě:-)

Whitelist -rolbař,Sebo,jendaT4 :palec2: :palec2: :palec2: Radost nakupovat,super jednání a perfektní práce.

Přidám na white jendaT4.Perfektní dohovor ,osobní předání.Díky :palec2:

white list juke.box a pošta, v pondělí v 17,00 objednáno a v úterý kolem oběda doručeno.

ja by som chcel dat na black list žraloka.

Dohodli sme sa na predaji konfortky ta este stale nepsrisla a ked mu pisem ci to poslal a preverit moznost na poste neodpoveda.Ani meil a ani SZ.

white list juke.box a pošta, v pondělí v 17,00 objednáno a v úterý kolem oběda doručeno.

Díkes. Já mám tady víceméně dobré zkušenosti,víc tady prodám,než koupím,ale zatím s nikým nebyl žádný problém,že by si někdo zásilku nevyzvedl a podobně se zatím nestalo. A to mám zde uskutečněných cca kolem 100 obchodů. Akorát teda každej spěchá,s čímž se snažím maximálně vyjít vstříc,ale ne každej si to pak vyzvedne hned,pak najednou nikomu zásilka týden a víc na poště nevadí. :)

Chcem sa podakovat vsetkym , ktori mi poslali zasielku aj na Slovensko

osobny odber cosby

zasielky Remus by skoda,Hory,SSL,twin7,kully,BadyS,Chudik,jendaT4

Tesim sa na dalsiu spolupracu :palec2:

Upraveno od guru

Bílej list: hphp - kupoval jsem od něj přední masku na dobírku. Přišlo včas a perfektně zabaleno. Takže díky mám radost :palec2:

whitelist - rolbar

zasielka cr-sr krasne zabalena ;)

BlackList:

GUS

- 100% si navigaci bere, jen mi napíše, který den si přijede

- pak 14 dní žádná odezva i když několikrát na fóru byl

- a nakonec, že jí nebere, že si to kamarád, pro kterého prý měla být, rozmyslel.

whitelist - Najmis.Kupovali jsme od něj setrvák,přítlačák,lamela vše v naprostém pořádku. :palec2:

Upraveno od Fifi

White: ALESJA ;) Super zabaleno a doruceno -_-

White list: SEBO v pátek objednány zadní ložiska..ještě ten den odesláno a dnes balíček dorazil.Vše v naprostém pořádku.

Díííky.sebo. :palec2:

SEBO white, pošte black

SEBO, také největší chvála a to už jsme udělali několik kšeftů a pokaždé vše v naprostém pořádku

white:

skodadily.cz

milan rychtr - prohifi

black rolbař - poslal jsem něco, co se poslat nemělo - nedodržení kvality

white: zdsamct, JohnyS - perfektní jednání

diky :palec2:

malej problemek se vyskytl ale vse jsme poresili :palec2:

od JohnySe mam pul vnitrku a vsechno v pohode ,asi je to tim krajem odkud jsme ;)

Upraveno od zdsamct

jj, problemek :) ale v pohode

White list Jirka dakujem ! dalej White list JendaT4 White list octavia_66_TDI dakujem chlapci a aby som nezabudel White list Slovenska Posta vsetko dorucene az domou a hlavne rychlo klop klop klop :palec2::)

Upraveno od Reso

White - FANCARHIFI -_- Super baleni, domluva a dodani ;)

Plná spokojenost s Honza72 dodal parádního Maxíka, až jsem zíral :) funguje OK.

Nápodobně i s Martinoslav - DVD dle popisu, komunikace OK, balení taktéž, vše funguje jak má -_- .

Sebo= SPOKOJENOST, cokoli se mi vysere tak už kupuju jen u něj, origo škoda za pěkné peníze

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.