Červen 29, 200916 r White reference pro uživatele Jarin3D, kožená řadička z jemné RS kůže je nainstalována, zboží přesně dle domluvy.
Červenec 2, 200916 r Blacklist: clen johnatan - objednal si dily, sliboval ze si je vyzvedne a uz se neozval
Červenec 6, 200916 r Velmi rád napíši na WHITE uživatele Rolbař svoji práci odvedl asi tak 100x líp jak autoriz. servis, řekne si za ni míň a ještě se s ním perfektně pokecá, i když se člověk občas dozví i to co nechce, ale myslí si to (o autě). Pak mě ještě zachránil z jedné situace, kterou jsem čekal, ale doufal, že nenastane, za čož moc díky a má u mě plný počet bodů a ještě něco navíc Rozhodně bych ho volil i v budoucnu. Upraveno Červenec 6, 200916 r od dadacek
Červenec 7, 200916 r sice je to problém z VW fóra ale podle mě se obchodníci pohybujou všude tak dejte pozor. VAROVÁNÍ: Romano231 si ode mě nechal poslat navi na dobírku tu nepřevzal a dnes mi přišla zpět. volal jsem mu a poté co jsem se ho zeptal na důvod odmítnutí položil telefon a poté už hovor nepřijmul. tady jeho iniciály: SC-Computers - Roman Šíp Prodej a servis výpočetní techniky Zavřená 303, 46311, Liberec 30 IČO 76108473 Tel: +420606546453 Email: obchod@sc-computers.cz Web: www.sc-computers.cz
Červenec 8, 200916 r Na Black List člena Arter, po telefonu jsme se dohodli na odběru zesilovače, on že má týdden dovču, počkal jsem nyní nekomunikuje na telefon či sms, na forum chodí na SZ žádná reakce, pokud mu volám z jiného čísla nebere ale odepisuje smskama. Takové lidi nesnáším ať shoří v pekle, stačilo přeci napsat nemám již zájem.
Červenec 9, 200916 r whitelist pro bobo Kupoval jsem od něj poloosy na fabii. Dorazily bez problémů, perfektně zabalené. Takové by měly být všechny obchody!
Červenec 14, 200916 r BLACK - MARTIN MACIK - koupil jsem od něj motor s turbem a alternátorem..asi před 2-3 měsícema, ted sem zadelal turbo, je KO, včera alternátor..ten pro změnu nedobíjí - navíc, altas je z roku 02 a motor je 05, takže to taky o něčem svědčí, turbo se na 2300 otáčkách vypne..tak sem musel pro jiné a vše OK,, bojim se toho že motor bude taky KO..no uvidíme každopádně doted jen nepřijemnosti..inzerát byl na natrojený motor..při odběru mu cyhběl výměník na olej, a klimakompresor a jiné drobnosti...takže zkušenosti jsou hodně pasivní !! Upraveno Červenec 14, 200916 r od joujou
Červenec 24, 200916 r White list: Spirit-of-tuning Rychlá domluva, zboží dobře zabaleno a stav perfektní.
Červenec 24, 200916 r BLACK LIST pro LPG čekal jsem 14dní na uhrazení předchozích pohledávek,nic neposlal a už na to nemám sílu,prostě jsem přišel o pár peněz Takže pozor na uživatele LPG !!!!!! http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=1738
Srpen 11, 200916 r WHITE list for DANDIEL. Loketka z RS dorazila v poriadku perfektne zabalena a velmi pekna , este raz dikes
Srpen 17, 200916 r Whitelist Dandiel ....dobrá domluva a ochota, zboží zabaleno, až jsem se při rozbalování zapotil
Srpen 18, 200916 r Whitelist Dandiel ....dobrá domluva a ochota, zboží zabaleno, až jsem se při rozbalování zapotil Whitelist Dandiel taktiez sa pridavam seriozny jednanie, osobny odber
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.