Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

White list pro Marka, perfektni domluva, perfektni zbozi a perfektne zabaleno a to same taky pro Everse :palec2::palec2:

Upraveno od Tomas86

WHITE pro honza72-dodělání PP,tempomat a MAXI-DOT.......zlatý ruce

• 2 týdny později...

Black pro nic ,,vwberni" poslal mi jiné poklice než nabízel uplnej humus a nebere ani telefon!!! Pozor na to!!! lol

Pozor na podvodníka, nabízí na internetu telefony. Vyžaduje zaplatit předem. Já mu byl ochoten zaplatit pouze zálohu na poštovné, ale taky mě sere že mi okrad. Pokud již s ním má někdo zkušenosti, dejte mi vědět, rád bych to řešil přes policii

jedná se o osubu s ruznýma přezdívkama, ale podařilo se mi zjistit o něm toto:

Jaroslav Fux, bydliště: Vladimírská 2456, 44001 Louny

číslo účtu: 2102120707/2700

email adresa: : jaroslav.fux@seznam.cz

White pro uživatele Lumek. Kupoval jsem od něj rozvody na PD. Rychlé dodání a perfektně zabaleno.

Black pro nic ,,vwberni" poslal mi jiné poklice než nabízel uplnej humus a nebere ani telefon!!! Pozor na to!!! lol

Tak vyřešeno poklice vyměněny a ty poškozené mi nechal!!!! :palec2:

White finger pro JasteR

zbozi dodano rychle kvalitne

Tak opet White pro Remuse by Skoda, dnes jsem delal vetsi varku od nej a opet perfektni jednani a vsechno, max musim doporucit :)

Taky WHITE pro Remuse by Skoda :palec2:

White pro Vaša, perfektně a rychle odvedená práce, montáž a seřízení alarmu, montáž tempomatu a montáž denního osvětlení :palec2:

White pro Jeldu a www.cc-autodíly.cz.....ochota rychlost a navíc super ceny - takhle si představuju obchod...ještě jednou díky :palec2:

white pro Remus by skoda, moc děkuji za obchod, pokec a super cenu těch sedaček :palec2:

Upraveno od baris

černočerný list pro pana CAPPYho.. (Radek Fiala ze Šumperka a Prahy, Vřesová ulice) detaily obchodu zde

ve stručnosti:

nabídl Columbus, chtěl peníze hrozně rychle, takže sleva na 10tKč, protože proběhla předtím dvě osobně setkání, neviděl jsem v tom problém.

placení proběhlo kvuli rychlosti na účet třetí osoby, dva dny poté jsme si měli volat ale telefon mimo provoz do dnešního dne, na ICQ neni dostupný, pak jsem dostal jiné číslo (viz.odkaz) ale stejně nefunkční do dnešního dne.

Nyní řeším zjištění osobních údajů přes mou banku a poté, nedostanu-li zpátky peníze, tak kriminálka..

tak se to holt vždycky nepovede.. :ph34r:

peníze dnes vráceny zmíněnou třetí osobou na můj účet..

WHITE LIST JABLÍČKO: koupeno přes 10 sad ALU a vždy supr servis, bleskové dodání, kvalita extra !!

Upraveno od superfatty

BLACK:

wrc5 , Achilles - oba si objednali veci, zamluvili,drzel jsem jim je a pak mi napise ze to nechce... takove lidi nesnasim... proto black

morálka některých jedinců zde je PŘÍMO SCHREKLICH.. to se v Německu prostě nestane..

WHITE pre MartinR. Rychla dohoda, no porste v poriadku. Odporucam!!!!

Chcel by som odkazat 3 členom tohto fora (oni o sebe vedia), ze keby mi aspon napisali, ze uz vec predali alebo nechce sa im ju posielat na slovensko tak to pochopim. Ak niekto neviem odpovedat na 3 urgencie hoci na forum chodi, nie je to pekne chovanie, najma ak sme sa dohodli na obchode.

BLACK po vrakoviště www.maxi-l.cz, ve vršovicích, myslím že carlos3 to tu hodně propagoval, super ceny, nové díly atd.

Dotaz po mailu na cenu nového starteru, volantu a komplet spojka na OII

Mailem sděleno toto, startér nemám, volant 2000,-, spojka-setrvák-lamela 8500,-

Když jsem tam osobně přijel bylo mi řečeno: volant 2500,-, spojka 9100,- - chceš-nechceš.....nezájem !!!!!

WHITE LIST: JABLÍČKO

vše super, rychlé jednání a dodání, 1A kvalita

Děkuji!

jsem se též rozhodoval mezi tím vrakovistem a nebo cc-autodily no radeji jsem nakoupil na cc-autodily :palec2:

Takže po dlouhé době sem taky přispěji

WHITELIST: boubela - rychlost a ochota - doporučuji

BLACKLIST: Tomas86 - dohodli jsme se, že za cca 14 dní si vezme kola (100%), po návratu z dovolené (ja jsem byl na dovolene-to doplnuji a omlouvam se za mistifikaci) mi napsal, že je nechce nemá peníze a pak si koupil jinčí kola, tak proto BLACK

Upraveno od piskot

White pro Superfattyho - nevídaná ochota a férové jednání, jen více takových !!

Kola jsem chtel odblokovat, ale odjel jsi ty na tu dovolenou ja ne, ale beru,ze jsem udelal chybu, klidne mi dejte 10x black list, ale nikomu penize nedluzim nikdy jsem nedluzil a vzdy jsem platil hotove a nikdy jsem po nikom slevu nechtel a sam jsem prodaval tak jak jsem inzeroval, ale tak snad to poznaji ostatni s kterymi snad nejaky obchod nekdy probehne, jinak vim ze jsi kola prodal dobre, ale tak snad vsechno dobry, klidne mi to pak tady smazte pokud to bude nekomu vadit.

Dam uryvek co tu pise jeden uzivatel,ktery si chtel koupit sedačky,ale jsou pro nej drahe.

Uryvek z konverzace:

Re:Sedačky...., Dnes, 12:19 PM

Uživatel Lala07

Skupina: Ignoranti pravidel

31694

Ja:QUOTE

A jestli mas nejaky prrobleem, muzes ho vyresit. Psalo na to asi vic lidi jen proto ze nejsou socialky jako ty aby potrebovali smlouvat cenu sedacek a jenom opruzovat. Ches za 8000? ber, nemas 8000 neber a jezdi si ve svych,vubec nikdo ti nerika kup je:-))) nebo az se tu objevi dalsi tak je kup,jsem zvedavy kdy budes jezdit v poradnych sedačkach...

Lala07:bleh.gif nervíky....ty kreténe....ze sociálky jsi ty a tvoje zkurvená mataka....to je socka co dala prvnímu cigošovi za 20Kčs....a je z toho takovej ZMRD jako jsi ty post-23-1156182784.gif _icon_smich.gif

whitwlist pro Jeldu a www.cc-autodily.cz ....jako vždy rychost ochota poradit...skrátka rados obchodovat, díky :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.