Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

White List:

Rolbař, domluva super, cena taky, kvalita práce výborná

x.luky - rychle odoslanie, kupoval som len nalepovacie logo...pri dalsom nakupe zvolim platbu vopred, nasa posta si pripocitava k cene dobierky aj 6€ ako manipulacne poplatky...to svet nevidel :)

White list

JendaT4-rychle a přesně. Dík

taktéž mám stejnou kladnou zkušenost!

WHITELIST - jendaT4

Ochota, rychlé jednání, super domluva... Díky..

nedoporučuji uživatele TUNINGJANEK neboli PROJECTCWO

domlouval jsem si s nim koupi radia. vse bylo domluveno. ve smluvenou dobu se nedostavil a nebral telefony. po nekolika dnech reagoval na me maily tak, ze to prodal nekomu jinemu, kdo shanel penize....Mne mel pouze jako pojistku, kdyby dotycny ty prachy nesehnal.........Absolutne krivacke jednani. tak si davejte pozor

Davam take BLACK PROJECTCWO - domluvil se se mnou,dal cislo,ted nebere telefony,na sms nereaguje,to same na maily.

WHITE LIST - Pitris.K

WHITELIST pro uživatele FBS_brno, hodně dobře zabaleno, domluva a rychlost. Takže doporučuji!!

• 2 týdny později...

JENDA T4 to je už WHITE veterán.. :palec2:

WHITE LIST již po několikáté.....ROMAN / ROMARIOOO / :palec2: :palec2: :palec2:

WHIITELIST pro uživatele: sexyméďa - stěrač dorazil přesně tak jak měl, dobrá domluva a rychlé odeslání. Jen pomalá pošta 6dní :-(

whitelist: isquash

vse probehlo dle dohody, zbozi bylo kvalitni jak bylo slibeno :palec2:

WHITE LIST - RomanR25 spokojenost a doporučuji

Další falešnej zmetek je pan

Petr Kantor

Řípská 14

Praha 3 130 00

Vystupuje pod nickem "Peete". Objednal si u mě MDF podložky a ani ho nenapadlo si je vyzvednout! Tak strašně je potřeboval. Já pitomec mu ještě radím, jak má s audiem postupovat... co si asi takovej hajzl myslí, že já si ty peníze za poštovný tisknu??? Po večerech se s tím balím, otravuju tchýni, aby mi balíky nosila na poštu. Milostpán mi ani neodpoví na dotaz, co se stalo, že mi balík přišel nazpět.

Pro všechny ostatní: dejte si pozor, komu budete věnovat svůj čas a něco posílat!

hphp

Podvodník, který mi prodal sedačky na OII-po rozbalení jsou propálené a nejdou výhřevy. Řešit to v žádném případě nechce-prý o tom nevěděl.

děkuju za informaci, od něj jsem chtěl něco koupit.. btw poslední dobou je to tady samej xindl..

a musím se omluvit, ten člověk si ode mě kupoval zboží a nebyl problém..

Upraveno od superfatty

děkuju za informaci, od něj jsem chtěl něco koupit.. btw poslední dobou je to tady samej xindl..

Taky jsem od něj něco chtěl ale ted nevim.s takovym pristupem.....

WHITE LIST - spineshank

WHITELIST pro Kube250, jen víc takových uživatelů!! Ochota, rychlost a supr domluva. DOPORUČUJU!!

WHITELIST pro uzivatele Spirit-of-tuning skvela domluva, ochota a zbozi v odpovidajicim stavu, vrele doporucuju!!

whitelist Dandiel

se spožděním, ale přeci jen....white list pro: matesobart....sice to chvilku trvalo, ale jinak obchod v naprostém pořádku :palec2:

WHITE LIST pro člena Kube250 :palec2: :palec2: :palec2: Všechno klaplo jak bylo dlouho dopředu domluveno ;) Já Kubemu prodával -_-

Upraveno od Michal530

WHITE LIST - RomanR25 - rychlý, dobrá spolupráce, doporučuji.

WHITE LIST - nadon - perfektní jednání, domluva. Rádio Blues v perfektním stavu, děkuji moc za obchod.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.