Listopad 19, 201014 r x.luky - rychle odoslanie, kupoval som len nalepovacie logo...pri dalsom nakupe zvolim platbu vopred, nasa posta si pripocitava k cene dobierky aj 6€ ako manipulacne poplatky...to svet nevidel
Listopad 22, 201014 r taktéž mám stejnou kladnou zkušenost! WHITELIST - jendaT4 Ochota, rychlé jednání, super domluva... Díky..
Listopad 27, 201014 r nedoporučuji uživatele TUNINGJANEK neboli PROJECTCWO domlouval jsem si s nim koupi radia. vse bylo domluveno. ve smluvenou dobu se nedostavil a nebral telefony. po nekolika dnech reagoval na me maily tak, ze to prodal nekomu jinemu, kdo shanel penize....Mne mel pouze jako pojistku, kdyby dotycny ty prachy nesehnal.........Absolutne krivacke jednani. tak si davejte pozor
Listopad 29, 201014 r Davam take BLACK PROJECTCWO - domluvil se se mnou,dal cislo,ted nebere telefony,na sms nereaguje,to same na maily.
Prosinec 6, 201014 r WHITELIST pro uživatele FBS_brno, hodně dobře zabaleno, domluva a rychlost. Takže doporučuji!!
Prosinec 16, 201014 r WHIITELIST pro uživatele: sexyméďa - stěrač dorazil přesně tak jak měl, dobrá domluva a rychlé odeslání. Jen pomalá pošta 6dní :-(
Prosinec 21, 201014 r whitelist: isquash vse probehlo dle dohody, zbozi bylo kvalitni jak bylo slibeno
Prosinec 31, 201014 r Další falešnej zmetek je pan Petr Kantor Řípská 14 Praha 3 130 00 Vystupuje pod nickem "Peete". Objednal si u mě MDF podložky a ani ho nenapadlo si je vyzvednout! Tak strašně je potřeboval. Já pitomec mu ještě radím, jak má s audiem postupovat... co si asi takovej hajzl myslí, že já si ty peníze za poštovný tisknu??? Po večerech se s tím balím, otravuju tchýni, aby mi balíky nosila na poštu. Milostpán mi ani neodpoví na dotaz, co se stalo, že mi balík přišel nazpět. Pro všechny ostatní: dejte si pozor, komu budete věnovat svůj čas a něco posílat!
Leden 3, 201114 r hphp Podvodník, který mi prodal sedačky na OII-po rozbalení jsou propálené a nejdou výhřevy. Řešit to v žádném případě nechce-prý o tom nevěděl. děkuju za informaci, od něj jsem chtěl něco koupit.. btw poslední dobou je to tady samej xindl.. a musím se omluvit, ten člověk si ode mě kupoval zboží a nebyl problém.. Upraveno Leden 8, 201114 r od superfatty
Leden 3, 201114 r děkuju za informaci, od něj jsem chtěl něco koupit.. btw poslední dobou je to tady samej xindl.. Taky jsem od něj něco chtěl ale ted nevim.s takovym pristupem.....
Leden 8, 201114 r WHITELIST pro Kube250, jen víc takových uživatelů!! Ochota, rychlost a supr domluva. DOPORUČUJU!!
Leden 11, 201114 r WHITELIST pro uzivatele Spirit-of-tuning skvela domluva, ochota a zbozi v odpovidajicim stavu, vrele doporucuju!!
Leden 19, 201114 r se spožděním, ale přeci jen....white list pro: matesobart....sice to chvilku trvalo, ale jinak obchod v naprostém pořádku
Leden 22, 201114 r WHITE LIST pro člena Kube250 :palec2: Všechno klaplo jak bylo dlouho dopředu domluveno Já Kubemu prodával Upraveno Leden 22, 201114 r od Michal530
Leden 27, 201114 r WHITE LIST - nadon - perfektní jednání, domluva. Rádio Blues v perfektním stavu, děkuji moc za obchod.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.