dědek Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Mam navi Garmin c 510 a při cestování po vlastech českych jsem se jí snažil nechat navigovat. V některych situacích treba ve městě to hodnotím jako parada.Někdy zase nic moc.Myslím tím jak hledá většinou nejkratší trasu (mimo města) za cenu par desítek metru kratší trasy mě navede na hroznou cestu.Navoleno mam rychlejší trasa. Možna mam neco špatně nastaveno Napište svoje zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 já mam papírovou a jsem spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Mám teď Tomtoma na Nokii 6630 a jsem spokojen ...... jízdy hlavně po praze OK. Uvažuji o koupi Tom Tom One New Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Já zatím jen svou hlavu a mapu snad časem.No ale manželka by ju potřebovala jak sůl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Mam origo Skoda Dx a zatim celkem spokojenost, mapu mam CR/PL 07 .... u neorigo navi to muzou delat spatne/zastarale mapy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 2. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Mapu tam mam novou 2007. Ja jsem taky spokojenej až na vyjímky kdy se to chová tak že to navádí nejkratší cestou. Přitom ta o něco delší je po 1třídě a ta kratší po 3. Ale je to asi normalní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Mapu tam mam novou 2007.Ja jsem taky spokojenej až na vyjímky kdy se to chová tak že to navádí nejkratší cestou. Přitom ta o něco delší je po 1třídě a ta kratší po 3. Ale je to asi normalní. Tak já třeba jel do Prahy na Břevnov a Tomtom v Nokii E50 mě od čerňáku pořád hnal na jižní spojku i když centrem by to bylo mnohem kratší a zpátky to samý, až v půli cesty se nechala přemluvit a navigovala přes centrum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Mám origo ŠKODA DX jen mě ser. že nemají mapu slovenska a chorvu tam jen papírová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Mam PDA ASUS MyPal A63x. V nem mam TomTom 6, iGO 2006 SE a dalsi turisticke a cyklomapy. Jezdim podle iGO a podle map 2007 a jsem s nim plne spojkojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Nokia 3230 + Tomtom a naprosta spokojenost Jen sem zjistil, ze se ted bez toho nikam poradne nedostanu pac se na to nejak moc spoleham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 2. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Taky mam podobnou zkušenost.A ještě jednu že ve městě kde to neznám tak čumím někdy na navi a přehlédnu značku. Naposledy v Benešově jel jsem s rodinou na Křivoklat,skončil jsem na autobus.nadraží. Dál silnice v opravě.Přehledl jsem slepou ulici. Zajímalo by mne pokud je okolo města obchvat jak se zachová vaše navi? Po obchvatu je to pohodlnější a vetšinou rychlejší. Nebo vas vede centrem protože je to kratší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa72 Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Mám Asus A636n, soft tam mám TomTom a iGo2006se. Zatím spokojenost, nové mapy do iGo vyzkouším v létě na cestě do Chorvatska, vypadá že se zlepšily podklady. A TomTom a POI body, kde stojí Polic tak to 250 m před spustí varování, zatím jsem neplatil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Mám Tom Toma na Nokiii 6680 a veliká spokojenost, stažený zadara a funkčnost zadara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Je mi líto, ale musim Mám spolujezdce verzi 2.3 s upgrade mapou Evropy a naprostá spokojenost, občas se musí do něj šťouchnout. Tak doufám, že mi ho někdo neukradne, teda spíš jeho mapové podklady. Jinak táta má Tom Tom navigaci a je spokojenej i když na to občas nevidí, co si kam namačkal a pak se diví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Mám origo ŠKODA DX jen mě ser. že nemají mapu slovenska a chorvu tam jen papírová Tj. na slovensku a vychodu by meli zapracovat. viz. dostupne mapy- http://www.blaupunkt.cz/download/BP-NEWS/CD_DX_aktual.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Já mám TomTom v Nokii 6600 v kombinaci s GPS jednotkou Navilock BT-338 a naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Mám teď Škoda DX velkou navigaci a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Já mám taky Škoda DX,sem sní spokojen.Akorát mně štve že to nemluví v češtině!!!!!!!!!Nevíte co stym?????????? píšeto normalně v češtině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Čauves.Mám Garmin c510 a to k čemu jí potřebuju mi královsky stačí.Takže spokojenost a navíc každou chvilku je na netu aktualizace POI bodů atd. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Já mám taky Škoda DX,sem sní spokojen.Akorát mně štve že to nemluví v češtině!!!!!!!!!Nevíte co stym?????????? píšeto normalně v češtině. Tak to vím naprosto přesně chce to buď slovník nebo umět světový jazyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 10. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Čauves.Mám Garmin c510 a to k čemu jí potřebuju mi královsky stačí.Takže spokojenost a navíc každou chvilku je na netu aktualizace POI bodů atd. :-) No už jsem myslel že ji mam jen ja Taky je ke stažení nova mapa 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Ja pouziva ASUS P525 s Tom tom 6 a supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Já mám taky Škoda DX,sem sní spokojen.Akorát mně štve že to nemluví v češtině!!!!!!!!!Nevíte co stym?????????? píšeto normalně v češtině. Tak to vím naprosto přesně chce to buď slovník nebo umět světový jazyk Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Čauves.Mám Garmin c510 a to k čemu jí potřebuju mi královsky stačí.Takže spokojenost a navíc každou chvilku je na netu aktualizace POI bodů atd. :-) No už jsem myslel že ji mam jen ja Taky je ke stažení nova mapa 2007 Jé a kde??? Klidně mi písni na dieselz@quick.cz Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Čauves.Mám Garmin c510 a to k čemu jí potřebuju mi královsky stačí.Takže spokojenost a navíc každou chvilku je na netu aktualizace POI bodů atd. :-) No už jsem myslel že ji mam jen ja Taky je ke stažení nova mapa 2007 Jé a kde??? Klidně mi písni na dieselz@quick.cz Díky ja to stahoval tady http://www.garmin.cz/index.php?section=200...amp;product=578 Zkus to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.