Publikováno Květen 4, 200718 r Zdravim, chcem sa opytat, ci mal niekto s tymto uz dajake problemy. Neukazuje mi rychlost, tym padom mi blbe aj ostatna elektronika. Da sa nejako zistit, ci je funkcny? Diky, Juro
Květen 5, 200718 r Malo pravdepodobne ze by to bol ten snimac najskor to bude v budikoch. Skus to dat na Vag a Pristrojova doska-17 a daj test akcnych clenov tak zistis ci funguje rucicka rychlomeru aklebo pozri v riadiacej jednotke motora alebo pristrojovky ci tam ukazuje rychlost ale teraz neviem presne na ktorom kanale to je.
Květen 7, 200718 r Autor Ide prave o to, ze to v budikoch nie je. Tiez som najskor operoval budiky, ale nie chyba v nich. VAG hlasi zly signal od tohoto cidla. Preto mi aj palivomer lieta ako blaznivy, lebo CPU si mysli, ze auto stoji.
Květen 10, 200718 r Autor Zdravim, vie mi prosim niekto povedat, ci signal od rychlomera (PIN 28 na pristrojovke a stredny PIN na konektore cidla) j eniekde nejakym sposobom preruseny. Zaujima ma, ci je to spojene, alebo zavisle od zapalovania. Do rychlomera ide +12V (z pristrojovky PIN 3), - pol a signal. Kostra je OK, +12V ok, al enemam spojenie medzi konektorom a pristrojovkou. Neviem, ci ma byt trvale spojene, alebo iba pri zapnutom zapalovani. +12V to samozrejme dostane az pri zapnutom zapalovani, ale ten signal ma zaujima. Juro
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.