Publikováno Květen 4, 200718 r Zdravím všechny šikovné.... Mám problém, který mne docela štve a navíc se vyskytuje v době, kdy potřebuji dost jezdit. O co tedy jde : Jedu s autem a po nějaké době mi z ničeho nic přestanou fungovat ukazatelé směru. Varopvné ale jdou. Současně s tím se ale i kousne palubní počítač a průměrná spotřeba se zastaví i okamžitá spotřeba se spíše načítá, nebo úplně stojí. Přijedu domů, dám do garáže a ráno to jde na novo. Chvilku to jde a opět to přestane fungovat. Někdy se to vzpamatuje i po dobu nákupu v samošce..... Myslel jsem, že by to mihl být nějaký přerušovač blinkrů, nebo něco podobného, ale proč se sakra kousne i ta spotřeba ? Stalo se to někomu už náhodou, nebo prosím co by to mohlo být ? Nevíte někdo náhodou ? Děkuji za tipy.
Květen 5, 200718 r Autor Tak jsem slyšel, že by to mohla dělat i spínačka, nějaký kontakt X, či jak se to jmenuje.... Nevíte někdo náhodou ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.