Publikováno Květen 5, 200718 r Po 9 letech mi přestal fungovat hydrokorektor na Š Felicii II. Nechce se mi tam kupovat nový a nechce se mi to ani složitě přestavovat na el. ovládání. Přemýšlel jsem, že to nastavím na pevno a zkusím tak procházet i přes STK (snad tu funkčnost sklápění nebudou kontrolovat). Chtěl bych vědět, jak to správně nastavit, abych prošel STK. Tzn. např. postavím vozidlo proti zdi a chtěl bych vědět, jak vysoko na zdi mi mají svítit ta světla, jak hodně do stran a jak daleko mám přitom stát od té zdi. Pokud to má někdo z vás také nastaveno "napevno" tak bych mě zajímalo, zda to prochází bez problémů přes STK. Jezdím ve vozidle většinou sám nebo ve dvou a prázdný kufr, takže oslňování protijedoucích vozidel nehrozí.
Květen 5, 200718 r Zkus hledat na netu, urcite nekde najdes nejakej nakres, mozna na skoda.panda.cz Jinak kdyz jsem byl naposled s Favem na STK, tak hydrokorektor kontroloval - samozrejme mi nesel a prosel jsem jen diky technikove dobre nalade a fandovstvi do Favoritu - rikal, ze tahle zavada je na vyhozeni od STK. EDIT: Tak je to tady Serizeni svetel pro Felicii
Květen 6, 200718 r Jestli funguje naklápění světel na STK zkoušejí vždy. A když ne všechny, tak feldy a favority určitě zkoušej. Pak bude záležet jen na technikovi, jestli tě vyhodí nebo ti bude věřit tvoje řeči a pustí tě.
Únor 24, 200817 r U Favorita a Felicií se to dělolo lidem na každou STK buť jsem je plnil ale pak už mě to nebavilo a tak jsem na netu našel návod na eletrycké a byl pokoj na furt aspoň mě nikdo spět nepřišel. Mrkni na http://www.feliciaklub.cz/.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.