VRBIC Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Ó ty labužníku . PS.: doufám, že bude nové video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 ...s Petrou pro změnu, Otesánka už jsme měli dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Dnes má svátek Petan a Vorlajz, tak to budou mít v úterý na pivku drahýýýý . Dalo by se to nazvat až provokací, když má Petr svátek i v únoru - bordeeeel . Taak v úterý ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 A já klidně vydržím do srpna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UdaWhite Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Ahojky všem, mooooc dlouho jsem se tady neukázal, ale to víte...všechny cesty vedou Říma...tak jak se pak člověk má dostat domů? Pítrs, měl bych dotázek, nebyly-by k sehnání ještě nějaké oživovače pneu? Ty s tím zeleným víčkem? Měl bych docela zájem. Kdybys měl ještě možnost, tak mi pošli semeskou (776018880) cenu a já ti pošlu kolik bych jich potřeboval a nějak se domluvímeeeéé. Jinak jsem Vám chtěl představit mýho novýho mazlika, tak kdyby jste jí někde zahlédli, tak jsem někde poblíž. Joó, a už se zas blíží sezóna, tak doufám, že někdy o víkendu zas vyrazíme na motokáry. Pomalu už začínám chodit do posilovny abych ten pidivolantík těch deset kol vůbec útáh. Čauky a moc rád jsem vás zas po dlouhé době četl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 nonee zatraceny synu., vitej., motokary dame rozhodne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Dle seznamu lidi bych priste dojel i ja pokud to nevadi ze nejsem mistni Skoda ze se nedelaji nejake VELKE srazy kam by prijeli vicemene vsechny zname tvare ze skodafora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Dělají, třeba škodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 jj. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=42570 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 to UdaWhite : dobrej pojízdnej třínápravovej obyvák s letištěm nad hlavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 To je právě zajímavé, že je třínápravový, to se jen tak nevidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Tak doufam ze na dalsi sraz se budu moct vypravit ... ono vzdycky je to jednou poprve ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Ja jeste vubec nevim jak budu zitra stihat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 jak nevim, jak budu stihat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Škoda že až ve 20:00, to už jsem v bačkorách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Coze???? Tak v nich prijed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Já stíhat budu,pojedu autem a nechám ho tam,jestli chcete někdo stáhnout,tak hoďte čas a souřadnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Škoda že až ve 20:00, to už jsem v bačkorách Ale v čích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 hlasim ze púriletim na prskoušovi. A jestli me bude Junior ignorovat tak jako tady, tak budu brecet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 jak nevim, jak budu stihat.... Protoze nevim jak se urvu z prace a jestli si na me zase nekdo nevymysli nejakou chujovinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 To na me taky, ale trhnout se musis... Ja bud prijedu oktou nebo na masine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Okey, tak ja se budu snazit, je to teda od 20 hod. kde presne? Abych nevlez do hospy plny lidi a nikoho neznal, nebloudil tam a nebyl za vola Kdo vsechno teda jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 tam zejtra nikdo nebude-jen mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 To jest Dajvr, Vrbic, Vorlajz, Mischicka, Octavius84, petan. Sedi? Kdo jeste? Vubec nikoho neznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 mischicka ne e, ta je daleko, ta tak na podzim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.