Červen 29, 200817 r Dnes má svátek Petan a Vorlajz, tak to budou mít v úterý na pivku drahýýýý . Dalo by se to nazvat až provokací, když má Petr svátek i v únoru - bordeeeel . Taak v úterý .....
Červen 29, 200817 r Ahojky všem, mooooc dlouho jsem se tady neukázal, ale to víte...všechny cesty vedou Říma...tak jak se pak člověk má dostat domů? Pítrs, měl bych dotázek, nebyly-by k sehnání ještě nějaké oživovače pneu? Ty s tím zeleným víčkem? Měl bych docela zájem. Kdybys měl ještě možnost, tak mi pošli semeskou (776018880) cenu a já ti pošlu kolik bych jich potřeboval a nějak se domluvímeeeéé. Jinak jsem Vám chtěl představit mýho novýho mazlika, tak kdyby jste jí někde zahlédli, tak jsem někde poblíž. Joó, a už se zas blíží sezóna, tak doufám, že někdy o víkendu zas vyrazíme na motokáry. Pomalu už začínám chodit do posilovny abych ten pidivolantík těch deset kol vůbec útáh. Čauky a moc rád jsem vás zas po dlouhé době četl.
Červen 29, 200817 r Dle seznamu lidi bych priste dojel i ja pokud to nevadi ze nejsem mistni Skoda ze se nedelaji nejake VELKE srazy kam by prijeli vicemene vsechny zname tvare ze skodafora
Červen 30, 200817 r Tak doufam ze na dalsi sraz se budu moct vypravit ... ono vzdycky je to jednou poprve ...
Červen 30, 200817 r Já stíhat budu,pojedu autem a nechám ho tam,jestli chcete někdo stáhnout,tak hoďte čas a souřadnice.
Červen 30, 200817 r hlasim ze púriletim na prskoušovi. A jestli me bude Junior ignorovat tak jako tady, tak budu brecet
Červen 30, 200817 r jak nevim, jak budu stihat.... Protoze nevim jak se urvu z prace a jestli si na me zase nekdo nevymysli nejakou chujovinu
Červen 30, 200817 r Okey, tak ja se budu snazit, je to teda od 20 hod. kde presne? Abych nevlez do hospy plny lidi a nikoho neznal, nebloudil tam a nebyl za vola Kdo vsechno teda jde?
Červen 30, 200817 r To jest Dajvr, Vrbic, Vorlajz, Mischicka, Octavius84, petan. Sedi? Kdo jeste? Vubec nikoho neznam
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.