Johanik Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Mám tu jedno videjko ze dneška hlavně pro OCtaviana ať ví, co Jumbo dokáže :-) http://uk.youtube.com/watch?v=YNbSPu4GzGM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 už mě můžete přestat pomlouvat, jsem zpět! kluci bacha už je zpátky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 už mě můžete přestat pomlouvat, jsem zpět! Přemlouvat? Na co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 (editace) Tak kluci kdo zvás to byl? 4. 8. 2008 10:55 - ÚSTÍ NAD LABEM - Hasiči při požáru domu našli pod hořící postelí dítě se zapalovačem Editováno: 4. Srpen 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 já neee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Jen aby to nebylo u Žofky. Majda si na chvilku odeběhla a mezi tim si Žofka zapalovala svíčky na narozeninovej dort a .............Dítě, které si v pondělí ráno hrálo se zapalovačem, způsobilo požár domu v Ústí nad Labem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Mám tu jedno videjko ze dneška hlavně pro OCtaviana ať ví, co Jumbo dokáže :-)http://uk.youtube.com/watch?v=YNbSPu4GzGM Videjko hezky ale pokud nepojedes po jednom kole tak nejsi poradnej frajer, od stredy nejak do soboty budu zase ve valkericich tak prijed pokud budes mit cas, tedakrom ctvrtku dopoledne kdy jsem v liberci. Jinak nevim teda kde a jak je to mozny ale pichnul jsem gumu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Videjko hezky ale pokud nepojedes po jednom kole tak nejsi poradnej frajer, od stredy nejak do soboty budu zase ve valkericich tak prijed pokud budes mit cas, tedakrom ctvrtku dopoledne kdy jsem v liberci. Jinak nevim teda kde a jak je to mozny ale pichnul jsem gumu Tak teda po jednom to fakt nezvladam, sem rad ze se docela povedlo tohle :-) S tema Valkericema to nevidim moc dobre, pres tyden moc nestiham, leda ze bys dojel do Usti, ve ctvrtek chceme jit zrovna jezidt nekam po okoli, tak se muzes pridati. Jo a gumu uz sem taky pichl, taky nevim jak, ale stalo se, a to nebude poprvy a a ni naposled :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Tak teda po jednom to fakt nezvladam, sem rad ze se docela povedlo tohle :-) S tema Valkericema to nevidim moc dobre, pres tyden moc nestiham, leda ze bys dojel do Usti, ve ctvrtek chceme jit zrovna jezidt nekam po okoli, tak se muzes pridati. Jo a gumu uz sem taky pichl, taky nevim jak, ale stalo se, a to nebude poprvy a a ni naposled :-) Podle toho v kolik se vratim z liberce chci tam zustat a podivat se do Babylonu-- kdyztak pisnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Podle toho v kolik se vratim z liberce chci tam zustat a podivat se do Babylonu-- kdyztak pisnu OK, budem vyrazet cca v 17.30 nekde z USti, tak dej vedet, jinak jezdime napohodu, tak se neni ceho bat a navijak mame :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Co nějaký sraz.. Jinak upřímně plky dobrý na to, aby zas začali admini řešit, co se sekcí Srazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 jo to je spíš chat než cokoliv jiného. Sraz? V sobotu je Turnově.. a 23-30.8. v Peci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 (editace) Tak mi reknete o cem se bavit resp na co to tu je kdyz treba Blacky mesic po sobe nahazuje nejakej sraz a nikdo se neozve, pak se delaj indivindi srazy no. To sjem zvedavej kdo se ozve tomu jirikovi na ten sraz. Ja jsem pro, blacky urco taky a to bude zase asi tak vse ne? Nejakej mensi sraz kolem komina by bodnul ne jezdit takovou dalku Editováno: 6. Srpen 2008, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 To beru, jen jsem si vzpomněl, že relativně nedávno jsem kvůli tomu i vyfasoval pár varování ve chvíli, kdy se chtěla ořezávat tahle sekce z důvodu, že se tu jen řeší vše možné a blbosti a já si dovolil tehdy moderátorům oponovat, že existují jiná vlákna, kde je hokej a že tady to až tak neva..já jen že by bylo škoda, aby se podobné myšlenky zas tahaly napovrch jen proto, že tu bude hafo příspěvků o ničem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 To beru, jen jsem si vzpomněl, že relativně nedávno jsem kvůli tomu i vyfasoval pár varování ve chvíli, kdy se chtěla ořezávat tahle sekce z důvodu, že se tu jen řeší vše možné a blbosti a já si dovolil tehdy moderátorům oponovat, že existují jiná vlákna, kde je hokej a že tady to až tak neva..já jen že by bylo škoda, aby se podobné myšlenky zas tahaly napovrch jen proto, že tu bude hafo příspěvků o ničem To chapu, ted mluvim teda za sebe kdyz to vemu kolem a kolem tak tady stejne resime srazy (sice jen ve dvou ale porad to srazy jsou) Tak na kdy ten sraz? ja jsem teda do nedela asi ve valkericich, ale neni probelm nekam dojet pokud se domluvite na necem. at da kdytak fakky vedet ten ma cislo urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 mě vyhovuje, že se tu kecá o všem nejenom o srazech... to bych za chvíli musel chodit do hospody do vlákna motorkáry, pak do vlákna blbosti, vlákna kraviny etc. tohle je ústecký vlákno a kecá se tu prostě o všem... jinak sraz? hmm... jako na kafe u pumpy? hospoda a večeře? nebo jakej sraz by to měl být Jirko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 mě vyhovuje, že se tu kecá o všem nejenom o srazech... to bych za chvíli musel chodit do hospody do vlákna motorkáry, pak do vlákna blbosti, vlákna kraviny etc. tohle je ústecký vlákno a kecá se tu prostě o všem... jinak sraz? hmm... jako na kafe u pumpy? hospoda a večeře? nebo jakej sraz by to měl být Jirko? Pánové když je tu tedy řeč o srazu, tak bych se také klidně přidal ke sražení, tak někdo něco zorganizujte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 jj srazek. Co tahle nedele? nekdy odpolko, jen kratce kafco na pumpe? jelikoz jedu s chapupy, tak klidne nekde v DC, kolem 16:00? nebo kolem 17.00 v UL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 tak to nehrozim... jestli v neděli, tak kolem 18.45 nejdřív... v UL samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 o víkendu makám, tak příště ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 tak já přijdu na návštěvu kecám, taky makám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 (editace) Taky nemuzu, jsem v Chorvatsku Editováno: 7. Srpen 2008, autor: Octavius84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Tak ve vsedni den na vecir. Co takhle utery nebo streda??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Ty jsi organizátor ....... ..... ...... já mám dovolenou, tak asi budu mimo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rz3 Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) TAKY BYCH SE PŘIDAL JSEM Z UL KOUPIL JSEM V KVĚTNU OC II . Editováno: 10. Srpen 2008, autor: rz3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.