pešír Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 ono bude RS i v kombiku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 (editace) Někde to tady bylo napsaný... A řekl bych, že bude Editováno: 7. Únor 2010, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Bude jak HB,tak Combi. Nafta bude na podzim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 (editace) A bude mít nafta taky oznažení RS, když přijde déle než benzín? (opravte mě jestli se mýlím, ale ten bude představen snad v Ženěvě) Editováno: 7. Únor 2010, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Tak Ibiza FR je taky v naftě a obě jsou FR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Toto jsem viděl v pátek na D11 směrem na Prahu. Stejná barva, bílá střecha, jela hodně rychle. Bohužel jela v protisměru, takže jsem neviděl předek, ale je možný, že jsem videl nový RS. Jinak FII po faceliftu potkávám na D11 hodně často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky26 Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Toto jsem viděl v pátek na D11 směrem na Prahu. Stejná barva, bílá střecha, jela hodně rychle. Bohužel jela v protisměru, takže jsem neviděl předek, ale je možný, že jsem videl nový RS.Jinak FII po faceliftu potkávám na D11 hodně často. nemyslim si zeby sa mesiac pred oficialnym predstavenim v zeneve prehanala po dialnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 2Blacky26: Prohánějí se faceliftované HB i combi, tak proč ne RS? A tuhle barvu jsem na FII ještě neviděl, v nabídce není a tuším, že ani ve fleetových barvách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 je to Racing Green Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky26 Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 2Blacky26: Prohánějí se faceliftované HB i combi, tak proč ne RS? A tuhle barvu jsem na FII ještě neviděl, v nabídce není a tuším, že ani ve fleetových barvách. ked sa tolko prehanaju nafot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Dneska jsem potkal facelift Rooma na D11. Jel stejným směrem, takže jsem měl dost času si ho prohlédnout. Na R10 jsem pak potkal tři facelift FIIC. Za jízdy se fakt blbě fotí a jezdím sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky26 Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 fotak pripraveny maj mozno nafotis nieco zaujimave aj ked nekvalitne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 tak tak, podobna situacia tu uz bola s O2 RS FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Vyzkouším, uvidíme, jestli z toho vyleze kloudné foto. Ten R by dneska šel, ale přiznám se, že mě to vůbec nenapadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 (editace) . Editováno: 29. Květen 2014, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 hlavně si přitom focení nerozbyte hubu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 risk je zisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky26 Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Myslim, ze rozumny bude se venovat rizeni a ne foceni, takhle akorat vznikaj nehody.... Nehlede na to, ze fotek (ne RS) uz je tu myslim dost ty o com rozpravas? citaj pozorne nikto tu nepise o foteni a riadeni za volantom zaroven to tvoja hlava si to tam dosadila ta nabuduce ked tu pripises prispevok ohladne bezpecnosti ta radsej si to najprv premysli lebo ako vidim nevies robit 2 veci zaroven sucasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 (editace) . Editováno: 29. Květen 2014, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Nevíte někdo cenu základního modelu FRS hatch, výbavu a z čeho bude výcházet? (Ambiente) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Pochybuju, vidím to na Sport a nějaký věci navíc. Z dnešního pohledu FIRS není výbavou žádnej zázrak, ale ve svý době.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky26 Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Precti si muj prispevek jeste jednou, pak uvidis o cem rozpravam. A taky si jeste precti ty svoje, abys to cely pochopil... [/quot Chlapce ty vazne nevies o com pises.Este raz ti vravim, ze ja som ani jedno pismenko ani podnet nedal na fotenie za jazdy.Pan Marcush pisal o foteni za jazdy tak to uz koncne pochop.Tazke asi pre teba staci pozorne citat.Ked uz tak napis panovi Marcushovi nie mne! On pise o foteni ze tazko za jazdy NIE JA!!!!Staci citat pozorne.Mozno pochopis jedneho dna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 (editace) 1) nechapu, proc hned tak startujes... 2) marcush psal, ze je potkava na dalnici, takze si precti znovu, co pises a na co reagujes 3) kdyz je potkava na dalnici, tak da rozum, ze je asi bude fotit za jizdy a ne v krovi u krajnice Editováno: 9. Únor 2010, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky26 Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Myslim, ze rozumny bude se venovat rizeni a ne foceni, takhle akorat vznikaj nehody.... Nehlede na to, ze fotek (ne RS) uz je tu myslim dost naposledy pisem lebo mi neda, ze stale reagujes ale mal si vcera o 9 00 reagovat na pana marcusha nie na mna lebo ked uz niekto bude jazdit a fotit za jazdy tak to bude on a nie ja a teda ja nebudem riadit ani fotit ani nedavam podnet ani nepisem o foteni za jazdy tak preco reagujes stale!! daj si to uz dokopy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 a není to jedno! ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.